צטרפות לזוג

צטרפות לזוג

אני חדש כאן הפרום נחמד מאוד. לפני כ- 13 שנים היתי פעיל מאוד השלשות ומאוד אהבתי? הנשואים עשו את שלהם ונפרדי מהם בכבוד רב? עכשיו אני רוצה לחזור לענינים ומעונין להתצטרף לזוג, כבודד וחד מיני ולשון, מה דעתכם היכן להתחיל ואיזה אתרי מומלצים לפרסום מודעה צנועה או לחפוש תודה לכולכם

שאייאן

New member
חד מיני? אה? מה אתה צוחק.

בא לך לזיין בחינם קיצור? אהה לא נראה לי תצליח אבל אתה יכול לפרסם מודעה בלאישה.. אולי תפול על איזו לוויתן אחת . היי אחרי הכל אם היא שוקלת כמו שנים זה נחשב טריפלייה לא?

שאייאן

New member
נראה לי מצאתי לך משהו ידידי..

אבל תהיה זהיר איתה שלא תתפרק לך. קבל אותה..

אייבורי

New member
אפשר גם סיבוב

שאייאן אתה באמת מטורף איפה מצאת אותה וככה את ה מתחלק עם החברה, כל הכבוד

שאייאן

New member
ככה זה יש לי קשרים...

וחוצ מזה אני תמיד מתחלק במה שלא שלי.. הבעיה מתחילה עם מה ששלי *אייקון של אנטילופה בתוך פה של ברדלס*

calba 2

New member
יצילני השם!!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

calba 2

New member
מה הקשר שוביניזם? זה לא נעים למראה.

בטח גם לא למגע...

אריה1970

New member
גם אני לא מבין מה הקשר

לשוביניזם?? מאד תמוהה עשיית הקשר הזה. יום מקסים לכם ובשביל להמתיק מעט את הבוקר הנה תמונה.

אני הולך להסתבך,,,, ובכל זאת אנסה

להסביר. יש לי את הציפיה שחברי הפורום הזה שמכירים/חווים את פגיעתם של הדעות הקודומות יגלו סבלנות יתר לשונה. אוסף ( לא גדול אמנם ) של הסכמות על סלידה סביב נשים "אחרות" ממקום של הכללה. הרי יש לא מעט פורומים שעוסקים מתוך משיכה ועניין בנשים שעירות, בנשים בהריון, בנשים מבוגרות, ובכל דבר שקיים במין האנושי, מבלי שיש פגיעה. אז זה בסדר לא לאהוב משהוא כי "זה לא מתאים לי" דגש על "לי" אבל הרוח שנשבה מהטקטסים היתה של הסכמה כללית שזה לא יפה לא נעים וכד' "לא תיקני" וכד', זה שובזניזם בעיני. וכמובן גם יכול להיות שחוש ההומר שלי סתום/דפוק/מיבש/מכוסה בשער/ ופשוט לא הבנתי אתכם. לטעמי ההומור השחור/מושחז/מיואש של שאייאן, שהוא כל כך אנושי בעיני, לא התכוון להיות ביקורת על האישה הזקנה אלא על סוג של מראה לאיש ההוא "סטיירט/שלישיה/זין רק את האישה" זה השלב שאני מרגיש שאני מזיין את השכל יותר מידי,,, לפחות אני מקווה שהובנתי, בלי קשר להסכמה עם דברי.

Z o d i a c

New member
אורי'נקה, נשמה,

למה? כתבת דברים יפים ונכונים שאני מאוד מזדהה איתם, אבל כפרות, זה היה בהומור נטו

נטו,,,,

העובדים שלי תמיד טענים שהנטו שלהם זה ההומור שחור שלי,,,! :) יום חמישי יום מרוכז לBDSM לבית מרחקת לקנות מחטים וחוקן חד פעמי, למושב בסביבה לאסוף קרופ חדש אולי בדרך סיבוב בהוםסנטר/ACE לתת לה הורואת כיצד להתכונן לערב בדנג'ן (גם גילוח :) ) לוודא ביצוע, סשן הכנה בסטודיו כך שהמועדון יהיה בעצם המשך ציבורי לסשן

למעלה