'צטערת אבל,

ExLibris499

New member
יש רגעים

שאני יושבת עם עצמי ואני יכולה לחוש, באופן פיזי, בצורך שיש לי בכף יד חזקה עליי.
כזו שתגדיר עבורי את גבולות הגוף
כזו שתזכיר לי שהנפש מסוגלת לחוש קשת עצומה של תחושות.
אז....היה לי רגע של חולשה. שהתבטא בתסכול. אולי מרמור.
מעבר לזה - הכל טוב!

מוניאמר

New member
זו גישה נאיבית

למה ציפית?!
שכל "אדון" יבדוק את עצמו אל מול תקן מחמיר ומחייב?!

יש בעולם מגוון עצום של גברים, שההשקפות שלהם על עצמם לא עומדות במבחן המציאות. מה חדש בזה?

יש בעולם מגוון עצום של נשים שההשקפות שלהן על הגבר בהן הן היו רוצות לא עומדות במבחן המציאות. גם בזה אין שום חדש. בחלק מהמקרקים הן בכלל לא מכירות את עצמן ובחלק מהמקרים הן לא יודעות להכיר את הגבר שמולן. אז מה חדש בזה?

ExLibris499

New member
נאיבית???

נכנסת כאן למגוון פינות שלא עליהן התאוננתי.
בסך הכל טענתי שהמון גברים מציגים את עצמם כמשהו אחד כשלמעשה, אין בהם שמץ ואפילו לא טיפת הבנה, במי שהם מתיימרים להיות.
אינני בעלת ניסיון רב, אבל אפילו אני יודעת שכל סשן שמתבצע חצי שעה אחרי שהכרת את הבן אדם - הוא לא "שליטה" הוא בסך הכל זיון אגרסיבי. ושלא יספרו לי סיפורים אחרים.
ואגב, לא ניסיתי לחדש כלום. הגלגל הומצא הרבה לפניי (כפי שמעידים התרגומים של אלון....)

מוניאמר

New member
גם פה טעית !

את כותבת: "כל סשן שמתבצע חצי שעה אחרי שהכרת את הבן אדם - הוא לא "שליטה"

ואני אומר: מאיפה הוצאת את זה?!
זה נשמע לי כמו הדרכה פרונטלית בכיתה א' לתלמידי שליטה.

ואוסיף: כבר ראיתי סשנים שהתבצעו כמה דקות אחרי ההיכרות, משהו התלהט ונדלק והיתה שם שליטה ועוד איך!!

לסיכום:
אקס היקרה, תתאפסי על עצמך. העולם מלא בהרבה יותר גוונים ממה שאת כנראה מכירה. לדעתי אגב, כולם לגיטימיים ואני מכיל את כולם, גם את אלה שלא מוצאים חן בעיני.
פשוט, אלה החיים.

UltraL

New member
אפשר גם להתחבר ב bluetooth

יש אדונים עם ניסיון וסיגנון שונה כמו שיש נשלטות עם נסיון וסיגנון שונה.

שפחה מנוסה ואבסולוטית לא בהכרח תראה בעין יפה יותר מדי דיבורים והסברים על מדוע צריכה לקבל עונש כאשר היא עשתה טעות וגם סביר להניח שהיא לא עושה הרבה טעויות.
לאומת זאת לתת עונש על בחורה לא מנוסה מבלי לתת הסבר ובלי רצון לחנך מעיד על חוסר התאמה בין הצדדים ואולי גם עצלות מצד השולט.

יש שולטים שיש להם סבלות ונטיה לחנך לאט , אולי חפשי לך אחד כזה שיתן לך להכיר את עצמך כנשלטת ויכיר אותך לעומק.

לגבי העמדה השיוויונית, אולי את לא בעסק הנכון, כי מערכת בדסמית רגילה של שולט/נשלטת היא בהכרח לא שיוויונית.
הינה הבדל מהותי בין וונילה לבדסמ.
יש גם מתחלפים או זוגות בדסמים ששניהם שולטים. אבל זה סיפור אחר.

ExLibris499

New member
שוב מצטערת,

אבל אני לא מסכימה איתך.
א. לא יודעת מה זה שפחה אבסולוטית.
ב. שוויוניות היא עניין יחסי וכמו שיש מערכות יחסים בדס"מיות שמחזיקות 24/7 ובהן בני הזוג יודעים להפריד.... צריך להבין שעצם היותי נשלטת לא אומר שההתמסרות שלי היא עיוורת ושאינני זכאית לדיעה.

UltraL

New member
את מתחילה להגדיר לעצמך

מה שמתאים לך ומה לא.

שפחה שלא מערערת על קביעת המאסטר שלה בכל תחום שהוא קובע. יש כאלה והרבה. לא מתאים לך, יופי, כבר תדעי להפריד את השולטים שלא יתאימו לך.

אני חי במערכת יחסים 24/7 , נשוי לה , עם קולר קבוע והיא לא שפחה ויש דברים שיש בהם ויכוח ויש דברים שלא יתכן בהם ויכוח כי אז שוברים את הכלים..

blackberry2015

New member
יכולתי

מצטרף לדיון מאוחר ואולי לא מחדש הרבה אבל,
יכולתי גם לטעון את ההפך כי מנסיוני כאן ובכלל בעולם השליטה רבות הן השפחות/נשלטות שהן למעשה נאמר בנימה עדינה לא מיתיות שלא לומר מתחזות וזאת מבלי להיכנס לעניין 50 גוונים כי היו כאלו גם לפניו אבל אני לא אכנס לסאגה הזו:)
מה שכן אני אומר זה שחארות אפשר למצוא בכל מקום :) החוכמה היא למיין ולפני שנכנסים למערכת יחסים ועוד אחת כזו מורכבת כמו מערכת יחסי שליטה צריך למיין ולבדוק טוב טוב את ההתאמה זה תהליך לא קצר וקצת מייגע אבל עם רצון ראשוני וסובלנות מצד שני הצדדים מגיעים למפגש כשכל הקצוות סגורים ומשם הכל מתחיל

Rainbow40

New member
מנסיוני הדל מאוד

אבל אחרי הרבה קריאת בלוגים, סיפורים, דעות וכו', וגם המון מחשבות והרהורים שלפעמים לא נתנו לי מנוח ימים שלמים (!), הגעתי למסקנה שלכל אחד יש את הפרשנות שלו למהי שליטה, האם זה משחק או דרך חיים וכו'. לפעמים, כשאנשים שונים כותבים, הם משתמשים באותן מילים ומושגים אבל מתכוונים לדברים שונים. לכן, לדעתי, מיותר להתעסק בהגדרות, אלא לנסות להכיר את האדם שכותב/יושב מולך. כמו שאמר UltraL - חלקם (ואולי אף חלקם הגדול) לא יתאימו לך ואז אל תהיי איתם, אבל זכותם לרצות את מה שהם רוצים. אין דבר כזה אדון/עבד/דום/סאב "אמיתיים" - יש כל מיני דרכים להיות בדס"מים וכולן נכונות עם הבן זוג המתאים.
ואגב, אני חווה את אותן חוויות שאת מתארת - לוקח לי זמן לבטוח ולהתמסר, והחיפוש אחרי שולט מתאים בהחלט לא פשוט ואפילו מתסכל לפעמים (וזה היה כך גם בעולם הונילי).

UltraL

New member
הינה תהליך למציאת שולט מתאים:

כמו אלקוהול משובח, תהליך מורכב ומסוכן.

אני תמיד האמנתי ועדיין טוענת

שדווקא כן יש דבר כזה "דום אמיתי". או, ליתר דיוק - בהחלט יש דבר כזה "דום מזוייף", שלא לדבר על דום רע או מסוכן.

כך למשל -

משפט ששמעתי (ושאני שמחה להשמיע) - שולט אמיתי לא יפגע בנשלטת שלו.
רוצה לומר - שולט שיפגע הוא שולט רע/מסוכן/מזוייף.
&nbsp
ברור שאני לא מסכימה להגדרות אחרות, כמו משהו שעלה בשרשור מקביל (סליחה, מוביל) - שמישהו שהוא מתחלף, למשל, הוא לא שולט אמיתי.
זה יותר על הדרך השלילה. ברור יותר מתי יש מולנו שולט מסוכן/מזוייף. אין הגדרה מקיפה לשולט "אמיתי".

למעלה