צ'טים מלאים חרמנים

צ'טים מלאים חרמנים

לא ידעתי איפה לשאול את השאלה: אני מצוטטת באיי אר סי כמה שנים לא למטרת היכרות, אני נשואה (שנות ה30 המוקדמות לחיי, יש לי 2 ילדים). אני מדברת עם אנשים מכל מיני מקומות, לא רק מישראל. אני חייבת לציין שבחורים מישראל הם חצופים לפעמים בצורה בלתי רגילה. אחרי השאלות של: "בת כמה? מהיכן? מצב משפחתי" הם ישר רוצים תמונה. אם בא לי אני נותנת תמונה, ויש לי תמונה של פנים בלבד. ואז: "אין לך תמונה של גוף?" "יש לך תמונה בעירום?" "יש לך חזה גדול?" "את בוגדת?" "בא לך זיון?" ככה כמעט כולם. שלא לדבר על שיש כאלה שנותנים תמונה של המה שמו שלהם וחושבים שככה אני ראצה לשכב איתם (כמובן תמונה ללא פנים, כי הם שפנים מיוחמים). גם אם אני אומרת שאני אוהבת לצוטט רק שביל הכייף ולא שיחות סקס או סייבר סקס הם בכל זאת מנסים בכל דרך: "את לא אוהבת סקס?" "מתי פעם אחרונה הזדיינת?" וכו. תגידו בנות, רק אצלי זה ככה? נתקלתן בזה? זה לא מגעיל, פייר? ובלי לעשות הכללות ולהעליב, כמעט רק ישראלים מדברים ככה, ויש לי ידידם מהרבה ארצות (רובם בריטניה), ושם זה לא הולך ככה, לפחות לא און ליין. מגעיל!

הכוכבת

New member
שלום פשטידה

קודם כל מה זה איי אר סי? לא שמעתי על זה בחיים. לעניינינו, אם את לא בקטע של היכרות ורוצה להישאר וירטואלית בלבד - אז בשביל מה לשלוח להם תמונה??????????????????????????????? אז נכון, הרוב חרמנים, חרמניות, מחפשים ברשת, זה מה שיש. אבל תאמיני לי שמתוך אלף פניות - יש איפשהו את האחד...שהוא כמוך.

karmy66

New member
../images/Emo39.gifהצתה מאוחרת

שכחתי לציין הצדק עמך לפשטידת-אורז שבוע טוב תתחילי אותו ברגל ימין לילה טוב

הכוכבת

New member
תירס

פעם הבאה לדייק

karmy66

New member
|קשה לי להודות

טעיתי שוב אני נער ירוק שוב לילה טוב לך

Rנבוני

New member
זה נכון

יש גם אנשים נורמליים בצ'ט פשוט צריך למצוא אותם. אולי יפתחו תוכנה כזו שחוסמת באופן אוטומטי כל מי שפותח ב"חמה?" או ב"יש מצלמה?"
Rנבוני

איי אר סי מירק= תוכנת צ'טים ידועה

אני לא שולחת תמונה לכולם, אבל אם מישהו ניראה נחמד ומבקש ויש לי בבלוג זמין אני שולחת, אבל גם אלה שניראים נורמליים אחרי 2 דקות מתגלים כחצופים וחרמנים ומחפשים רק זיון או סייבר. הם לא מבינים שיש אנשים שמחפשים גם חברים און ליין או סתם שיחה להפיג שיעמום, ולא מחפשים זיון או רומן. יש כאלה לא מעט.

הכוכבת

New member
מהנסיון שלי

כשרוצים שיחה נחמדה ווירטואלית - אז לא שולחים תמונה וגם לא כל כך חושפים פרטים. תמונה שולחים רק במקרה ורוצים משהו מעבר לזה.

Rנבוני

New member
היי פשטידה

אני חושב שההתנהגות הזו משקפת מצב שקיים לא רק ברשת אלא בכלל אצלנו בחברה. זה כנראה משקף התנהגות שהיא שילוב של חוסר התחשבות בזולת, טיפשות גמורה, חוסר טקט וחוסר נימוס מתובל בחרמנות. זה קיים אצלנו בארץ אבל קיים גם בחו"ל. תנסי להכנס לחדרי הצ'ט של יאהו מסנג'ר ותגלי את אותו הדבר בדיוק רק באנגלית. לא ממש מבין את הטיפוסים האלה. אני מבין שישנם אנשים ללא ערכים של התחשבות ונימוס אבל את הטיפשות אני לא מצליח להבין. נראה להם שהשאלה "חמה?" מגרה מישהי?? נראה להם שמישהי נורמלית (חוץ מבן 14 מחוצ'קן שמתחזה למישהי בצ'ט) תרצה לחשוב על גופה או גופו של בן הזוג שלה כעל סך כל האיברים שלה/שלו?
Rנבוני

לא רק ילדים!

ממש לא, ואני אגיד לך משהו אחר: שוחחתי עם כ3-4 בני 17 ומטה (ש"פגשתי" דרך הבלוג שלי, שרובו עוסק במוסיקה, והם כולם מחו"ל), והם לא היו חרמנים או חוצפנים. אין קשר לגיל, יש בני 30 שמתנהגים כמו ילדים שגילו אאת המין לפני דקה, ויש בני 18 שבוגרים ויודעים שיש מעבר לסקס וזיונים. זה לא קשור לרוב בגיל, אבל בארץ כן, ורוב החוצפנים-חרמנים-מיואשים הם מישראל (או טורקיה, או האיזור). לא שאין אנשים שאוהבים סקס מארה"ב או שבדיה, אבל הם לא מציעים סקס ישירות, לפחות לא איתי, ואם הם מדברים על סקס זה או בעקיפין מאד או אחרי כמה ימים של שיחה ולא בדקה הראשונה.

פשטידה יקרה

אני יודעת בדיוק על מה את מדברת אבל אני גן יודעת שמי שמנסה לדבר איתי בצורה גסה ופוגעת נחסם מיד אולי אם מספיק בחורות ידעו לומר: "ככה לא מדברים איתנו" הצד השני יבין שעליו להשתמש באסטרטיות אחרות כמו האפשרות להיות מנומס, נחמד ומתחשב ויש כאלה גם היום, אבל הגסים מאפילים עליהם. עד אז, "התעלם" נראית לי אופציה לא רעה

קל לפתח שיחה אך...

תעמידי דברים על דיוקם תכתבי בעדינות כמו שרק את יודעת הראי לכולם כמה את מיוחדת תמיד תדעי מול מי את עומדת הראי לבחור שבך לא מזלזלים רק גבר אמיתי אותך יעריך אל תחששי הקסם בקסמים עוד יופיע למרגלותיך ילחש לך שאת הפרח יפנק ירגש ישקול מילותיו יפתח את לבבך בעדינות מרובה ואז תדעי... תדעי שהנפש הגיע אל תשכחי כולנו מסביבך כולנו שונים בדעות שונות נוקבות אך מאחוריך רוצים רק טוב

Noam S

New member
מה הקשר לחרמנות???????????????

נכון, יש את הסוטים למינהם... את הערסים וכו'... אבל מה אם בחור רוצה להכיר בחורה? להכיר, לא להשכיב! אז שואלים את הדברים הבסיסיים... שם,איזור,גיל,תמונה... אם הכל מסתדר, אז ממשיכים הלאה, משוחחים, מכירים. מה לעשות שברשת זה לא כמו בחיים. אי אפשר לראות אותך אלא רק אם אתה שולח תמונה... ומנסיון, חבל לשני הצדדים לצ'וטט ולהתחיל להמשך אחד לשני [אפילו אם זה רק וירטואלית], רק כדי לגלות שאין משיכה פיזית... למה בחו"ל זה לא ככה...? קודם כל לא בטוח שזה לא ככה. שנית כל יכול להיות שיש הבדלי תרבויות באמת.

אני באמת לא מחפשת כלום פרט לשיחה

תמימה. או סתם מלב אל לב אבל בלי סייבר ושאלות חודרניות (תרתי משמע) אבל מה לעשות שכולם (או 99%) מחפשים קשר מיני (או אחר, והרציניים במילא לא מנדנדים שאני אומרת שאני נשואה), סייבר או סתם שאלות חטטניות שמובילות לסייבר. אבל גם שאני אומרת להם מליון פעם שאני לא בעסק הם ממשיכים. זה יכול להיחשב כהטרדה מינית, ואת זה אמר לי עו"ד. לא שאני אתבע על זה, כמובן....אבל זה מעצבן.

Noam S

New member
פשטידה יקרה! אם לא שמת לב, את

נמצאת בפורום אהבה וירטואלית... אולי את כן מחפשת רומן וירטואלי בתת המודע שלך, ופשוט לא יודעת מזה... אני לא יודע

למעלה