צח"מ בפוטושופ...

רונני2001

New member
צח"מ בפוטושופ...

טוב, לא עשיתי כאן משהו מי-יודע-מה... סתם החלפתי רקע, עשיתי Smart Blur והוספתי Glow... אבל... אפשר לעשות דברים מדהימים! אני מזמין את כולכם ליצור עוד כאלה ואחרים יותר מיוחדים ולשים פה... (דרך אגב, הוצאתי את התמונות מפרקים של שבוע שעבר...)

איזה יופי...../images/Emo45.gif

הייתי מתה לדעת איך עושים דברים כאלה! יש לי פוטושופ ואין לי מושג מה עושים עם התוכנה הזאת ואיך בכלל אוכלים את הדבר הזה... מה שבטוח זה שאם הייתי יודעת איך משתמשים בזה אז הייתי יושבת על זה שעות... אני מתה על הדברים האלה... דבר ראשון הייתי שמה את התמונה של רמונה מהפרק של היום עם התחתון הלבן והייתי מגדילה לה קצת את התחת החטוב והשזוף הזה, מה היא לא מתביישת? איזה תחת מושלם... (אבל בשביל הצניעות היא יכלה לזרוק על עצמה משהו לפני שהיא רצה לעזרת ויקטור), התפלאתי עליה, לא ידעתי שהיא כזאת תחמנית, היא ממש עמדה מולי וצעקה "קח אותי"! כנראה מה שנתן לה את הפוש זה הידיעה שניקי מנהלת רומן מאחורי גבו...

python 4

New member
מגעילרע? זו כריס, בנאדם!

של נעלך מעל רגלך, זוהי הכריס אשר דוברת אליך. שרשור הערכה לכריס, מישהו?

רונני2001

New member
חחח!!! "שירשור הערכה..."

חחח! לא כולם שחר...
ממממ... אני ממש לא חושב שהיא מגעילה... חולה על התחת השעיר שלה!
{כן, כן... יש לי גם נטיות סטרייטיות...!
(מלח-מים! מלח-מים! [בדיחה פרטית, לא תבינו...!]) חחחח!!!! - טוב שאני צוחק לבד ואף אחד לא מבין!} עשיתי משחק מילים: כריסטין=כריסטינה אגילרה=כריסטינה מגעילרע=כריסטין מגעילרע
מממ... אל תתייחסו - לא לקחתי את הכדורים שלי היום

python 4

New member
לכריס אין תחת שעיר../images/Emo46.gif

תאמין לי, אני מימשתי את מיטב הנטיות הסטרייטיות שלי כדי לבדוק את זה, ואהבתי כל רגע. בקרוב על מסך זה, סיכום חייה של כריס. כרגע אני בתקופת פיליס. תקופה מרתקת ביותר.

python 4

New member
א-ל-ו-ה-י../images/Emo99.gif

אין ספק, יש מספר יתרונות בלהיות סטרייט.

python 4

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אוי ווי. דיברתי על פיליס המקורית, האלוהית, האשה. בקשר לתחת שלך... המממ.. אני מניח שיש גם כמה חסרונות בלהיות הומו.

יו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכל נרשם בפנקס, למרות שמבחינתי אפשר לוותר על משפט, לא צריך שופטים ולא צריך מושבעים, ישר להכין את הגיליוטינה. אתה יודע מה, אני אהיה נדיב. אני לך את הכבוד לבחור איך אתה לסיים את חייך.
אני פשוט בלבטים מהשיקולים הכלכליים (כסא חשמלי עולה הרבה כסף בימינו
)

python 4

New member
בחיי, Xון, אתה משעשע כל כך!

אבל אתה לא צריך אמצעי עזר בשביל להוציא מישהו להורג. מספיק שתעשה לו mooning, לא? סתם, אתה הרי יודע שאני אוהב אותך.
אני לא אצחק יותר על איברים שעירים במיוחד בגופך.

למעלה