צחר לטיפולך !!!

vbbabi

New member
צחר לטיפולך !!!

נכון יש את כל ההודעות האלו של תפוז על זה שאנשים מפורסמים מתארחים ?? למה שריטה שלנו ואולי גם רמי
יהיו פה ויענו על שאלות ?! רק למעריצים של מאיה בוסקילה מותר ?? רק למעריצים של שירי מימון מותר ?? גם אנחנו רוצים !!!!!!!!!!! ואני יודעת שעכשיו ריטה עסוקה עם שיקאגו אז אפשר אחרי ששיקאגו יסתיים ! אתם איתי ?!?!!?!??!!??!??!?!?!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאז ככה...

שנה וחצי שפורום קיים, קודם בניהול של יקיר ומלפני יותר מחצי שנה אני מנהל. תפוז,יקיר ואני עשינו הכל כדי שריטה תבוא,ממש נסינו את כל הדרכים האפשריות. כפי שאת רואה זה לא הלך, אין תשובה מצד הליקון, ותפוז כבר הפסיקו לנסות. אני אמנם לא מדבר על זה,אבל אני ממשיך לנסות. לריטה אני לא אפנה באופן אישי כי זה לא תלוי בה ובפעמים המעטות מאוד שאני פוגש אותה אני מעדיף לדבר איתה על דברים אחרים. לפחות יש לנו את זה
>>>

תלתלית

New member
זה אולי לא תלוי רק בה

אבל זה בהחלט תלוי בה. קחו את סי היימן לדוגמא, היא ממש גולשת שם.הגישה לאינטרנט קיימת כמעט בכל בית, לא כל דבר צריך לעבור דרך הליקון.

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif אני בשוק,../images/Emo2.gif

היא ממש חברת פורום שם... מעלה תמונות של הבן שלה, ומשתפת אותם ביום הולדת שלו, מקשיבה להצעות שירים שלהם להופעות... כל הכבוד מצידה

The Juck

New member
../images/Emo19.gifתפסיקו להשוות!

ריטה זו ריטה וסי היימן זו סי היימן או כל זמר אחר!

../images/Emo2.gif...

אני בשוק... איזה חמודה... היא אפילו קשורה להנהלת הפורום או משהו כזה... מי שצבוע באדום הוא עוזר מנהל או משהו בסגנון... ממש נחמד מצידה.. כל הכבוד!!!!

לא....

בפורום אחר שאני כותבת בו הייתה מישהי שהפכה לחברת הנהלה של הפורום והייתה אדומה.... והיא ממש לא הייתה מפורסמת..... זה מה שידוע לי בכל אופן....

The Juck

New member
../images/Emo19.gifלא....

חחח הייתי חייב
חבר פורום אדמדם, הוא חבר פורום לכל דבר,אין לו שום שיתוף בניהול הפורום. הוא נקרא 'מומחה'..אם אתם זוכרים לפני קצת יותר מחצי שנה הייתי אדמדם

actress

New member
טוב אז ככה אני אגיב כי אני מכירה את

הנושא מקרוב
כי אני מנהלת את פורום סי היימן
אז לגבי הרבה מפורסמים יש המון גולשים כאלה בתפוז ועוד זמרים אומנם גולשים בשמות אחרים אבל גולשים פה ושם לגבי סי היא אוהבת את הגולשים ואנחנו נפגשים בהופעות ומדברים איתה וכותבת באופן קבוע ולכן האדמנו אותה אם תכנסו לשאר הפורומים יש כאלה שבצבע אדום כי הם נקראים "מומחים" ולא קשור אם הם מפורסמים או לא ולגבי ריטה הבנתי שהיה איתה פעם איזה עניין לגבי אתר מסוים שמעריץ מסוים הרגיש מקופח מקווה שהכל עבר בטוב ואתם חמודים.

The Juck

New member
../images/Emo19.gifהיי:)

בחזרה אליכם
את מציגה את הסיפור עם ריטה כאילו היא לא מחוברת למעריצים, אם ככה את טועה בגדול. המעריצים הם החברים הכי טובים שלה,מכירה כבר את כל הפרצופים הקבועים שבאים להופעות, ויותר מזה, גם יודעת שמות וזה נראה לי ייחודי לה שהיא זוכרת כ"כ הרבהשמות של מעריצים. אני מניח שריטה לא פה מסיבה שהיא ומחשבים זה לא הולך יחד, ואת הסיפור עם 'ריטה-נט' והמעריץ המקופח (ככה קראת לו) זה כבר סיפור אחר לגמרי שאני מעדיף לא להעלות את הנושא פה אחרת הדיון לא יגמר

actress

New member
אני רק שאלתי, טבעי שאנשים לא יגלשו

ו מעטים האומנים שמשקיעים ביחסים אישים עם מעריצים אבל עדיין יש קומץ קטן וחלק מהם גולשים פה הכוונה לאומנים.

למעלה