צחקתם עלי וקראתם לי טרול...

צחקתם עלי וקראתם לי טרול...

אבל מזל שלא כולם חושבים כמוכם... לאחר ששוחחתי עם המנהלים, הגענו יחד למסקנה שאני ראוי להאדמה ולהערצתכם הנצחית. בתור אדום בפורום, תפקידי יהיה ללמד אתכם כל מה שרציתם לדעת על השנה הטובה ביותר בהיסטוריה של העולם – 1994!

האדום לא בא לפני ההערצה, אלא להיפך

קודם מעריצים מישהו, אח"כ נותנים לו אדום. ע"ע עופר או שי. אני מניח שזאת מתיחה של אחד המנהלים, כי לאף טרול אין את היכולת השכלית לקשור את הנעליים בעצמו, שלא לדבר על הפריצה לתפוז.

The Prospect

New member
אממ

שנתיים שאני בפורום בזמן הראמבל, ותמיד בתקופה הזו הייתה כוננות שיא, כשראול תמיד פתח הודעה של 40 עמודי וורד ובה הוא מזהיר כמה אסור לספיילר... ככה שזה לא נראה כ"כ הגיוני שהמנהלים עושה מתיחה כזו *עכשיו*.

../images/Emo4.gif

"הערצתכם הנצחית"? WTF? הערכה לא מקבלים בזכות אדום. אלה שיש להם צבע אדום כרגע הם אנשים שמזמן היו מוערכים בפורום ויש כאלה שגם בלי אדום מלא מעריכים אותם או לפחות אני מעריכה. ומי לעזעזל אתה?

Break The Wall

New member
WTF?

בדיחה פרטית של המנהלים או שמישהו הצליח לפרוץ?

Black Hawk B

New member
חחחח, חשבתי על זה

דרך לחנך אותנו לא לשפוט אנשים גם אם יש להם קצת דעות שונות משלנו. חכם חברים, בהחלט חכם!

JayneCobb

New member
אתה רוצה להגיד לי שבנית מכונת זמן?! מדולריאן?

ברוכים הבאים ל 1994! בואו נעשה קצת סדר בבלאגן. "תורמן ספארקי פלאג" אינו טרול לבבי, אלא הדרך המקורית שבחרנו לעשות הייפ וקצת בלאגן לכבוד, בשביל לצאת קצת מהשיגרה ביום הזה. היום הזה, מוקדש ל 1994. בעצם, אם להיות יותר מדוייק, היום הזה הוא כאילו הפורום היה קיים ב 1994. אז אומנם לא בנינו מכונת זמן מדלוריאן או משום דבר אחר, אבל נוכל להשתמש בחומר לא פחות חזק, אמיד ואיכותי – שירשורים! בשביל מה זה טוב? כי תמיד נחמד לצאת מדי פעם מהשיגרה, לרענן קצת ולעשות משהו שונה. למה בחרנו דווקא ב 1994? ובכן, שנת 1994 הייתה שנת ה"שיא" של ה WWF בישראל מבחינת פופלריות, ואפילו כללה סיבוב הופעות בישראל. עבור רבים מהפורום מדובר בשנה שבה הם "נכנסו" לתוך העסק והפכו לאוהדים ולראמבל 1994 יש מקום מיוחד בליבם. גם עבור אלו שלא היו חלק מאותה תקופה נוסטלגית, ראמבל 1994 אמור להיות מוכר ומפורסם בזכות תחילת הפיוד המפורסם בין האחרים הארט, הסיום המקורי והכפול של הראמבל וכמובן בזכות העלייה השמיימה של אנדרטייקר. מקווים לשיתוף הפעולה שלכם על מנת שנוכל להפיק את המיטב ומירב ההנאה מהספיישל הזה. או כמו שאמר אושיית תרבות מפורסמת ב 1994 – "אל תהיו לפלפים, ואם אתם לא רוצים להשתתף, אז לכו תחפשו מי ינענע אתכם". מוכנים ליום 1994 של פורום האבקות WWF? אז צולדרך!

זה רציני?

אף על פי שזה נראה לי רעיון מטופש וחסר טעם, לא אתנגד לשירשור על אחד מהאירועים האיכותיים ביותר בעסק שבמקרה התרחש בשנת 94.

Gooolan

New member
אני כבר כתבתי בעבר שהדמות הזאת הצליחה להצחיק

אותי. 1994... אחח, איזו תקופה נוסטלגית.. כיתה ד', RAW כל שישי בצהריים... PPV חודשיים אחרי ארה"ב.. איזו תקופה!

למעלה