צחצוח שיניים לכלב

kirarl

New member
צחצוח שיניים לכלב

היי רציתי להתחיל לצחצח שיניים לכלב שלי
הבעיה היא שהוא לא אוהב את משחת השיניים ובכללי לא מסכים כל כך לפעולה
בסרטונים ביוטוב ראיתי שהכלבים מאוד אוהבים את משחת השיניים ואפילו אוכלים אותה מהמברשת, אבל הכלב שלי בכלל לא אוהב אותה ואפילו שונא
רשום עליה שהיא בטעם עוף, אבל האמת שאפילו אני בקושי יכולה לסבול את הריח שלה

רציתי לשאול איזה משחת שיניים אתם ממליצים להשתמש שאפשר לקנות בארץ, ובנוסף איך אפשר לגרום לכלב להתרגל יותר לפעולה עצמה, אפילו להתחלה של פשוט לפתוח לו את כל הפה , ומידע מומלץ

צירפתי תמונה של המשחה שקניתי

שירן ל11

New member
הכלב שלי אובססיבי על צחצוח :)

אני מזמינה משחה מחו''ל, c.e.t. של virbac. ניסנו כבר טעם עוף, פירות ים ווניל-מנטה. הוא אוהב הכל, במיוחד פירות ים. שמעתי המלצות גם על משחת אורוזים שנמכרת בארץ. מה שהכי חשוב זה פעולת הצחצוח עצמה, וטוב שהמשחה תהיה אנזימטית. באיזו מברשת את משתמשת? אולי המברשת לא מתאימה לו?

kirarl

New member
לא הצלחתי להכניס מברשת לפה שלו

הוא בקושי נותן לי לפתוח לו את הפה ומתחיל לנהום
אני מנסה כל יום קצת יותר זמן עד שהוא ממש כבר משתגע כדי שיתרגל שאני פותחת לו את הפה
אם הוא היה אוהב את המשחה עצמה אני בטוחה שזה היה יותר קל
&nbsp

שירן ל11

New member
אני משתמשת באצבעון של תינוקות, זה הכי קל

חשוב שהמברשת תהיה רכה וקטנה מספיק, לדעתי אצבעון סיליקון עושה עבודה טובה. את יכולה לנסות בנתיים עם משחת שיניים לתינוקות או לילדים. ילדים צעירים גם בולעים את המשחה, לכן המשחות האלו בטוחות, והן גם עם קצת ממתיק מלאכותי אז אולי הכלב יאהב. ד''א חשוב לצחצח בעיקר את החלק החיצוני של השיניים האחוריות, אז אם הוא לא פותח לגמרי את הפה זה בסדר, את יכולה למשוך לו את צדי הפה אחורה ולצחצח גם את השיניים האחוריות עם פה סגור.

kirarl

New member
תודה !!

דרך אגב מאיפה את מזמינה את המשחה ? יש אתרים מומלצים כדי שאדע שלא רעיל

שירן ל11

New member
אני מזמינה באמאזון ושולחת למשפחה בארה''ב

ומי שנוסע לבקר אוסף את השופינג שלי :) יש מוכרים אמריקאיים ב-EBAY ששולחים לארץ ב-4$ בערך, נראה לי שווה, לא הזמנתי אף פעם ישירות לארץ.

קרמיט524

New member
חטיף דנטלי

יש בחנויות כלבים חטיפים מסוג מסויים שאמורים לעזור בניקוי השיניים. אני לא יודעת עד כמה הם אפקטיביים אבל אולי, אם שום דבר לא עוזר, זה עדיף על כלום.

kirarl

New member
נכון

שאלתי את הוטרינר אמר שזה טוב אבל צחצוח הכי יעיל
תודה

למעלה