צחי:)!

ArsaWhat

New member
צחי:)!

זוכר שאמרת לי לבקש ממך טיפים לקראת תחילת הקורס שלי? ביום ראשון אני מתחיל את הקורס מש"קי בש"ח, עזור לי! טיפים על הבסיס, משמעת, תורנויות, אוכל, חדרים, סגל, יציאות, שיבוצים - יש אפשרות לבחור בסוף הקורס? וכל מה שאתה יכול להעלות על הדעת... אם אתה רוצה לענות במסר אישי, גם אפשר. ואפשר גם במייל [email protected] תודה מראש!

צחי:)

New member
קורס בש"ח 20

עובדה זה בן זונה של מקום, אבל תתכונן לזה שאתה הולך לסגור את השבת הראשונה במאה אחוז! הסגל שלך יהיה משולב עם המפקדים שלי+ מפקד אחד שהיה איתי בקורס בתור מש"ק (קוראים לו לי-ים, הוא בחור טוב, בשבירת דיסטנס תמסור לו מצחי שהוא בן זונה :)) משמעת, ברמה הסבירה, לא דורשים יותר מדי, אבל יקרעו אתכם בניקיונות על החדר ועל הקומה (תיזהרו מסינג´ורים של הקורסים האחרים) - פקמ"צים, חוקרי מודיעין, פקחי טיסה ועוד. שיבוצים... זה קשה... תלוי מה יציעו לך (דבר איתי על זה כבר בהמשך הקורס) אצלנו אין תקן (למרות שאתה מוזמן לבוא!) יש תקנים לפי מה שאני יודע בחצרים, במטה בקריה, פלמחים, רמת דוד ועוד כמה, אבל אני לא סגור על עצמי בעניין הזה. בשבועיים הראשונים יש הרבה מאוד לימודים, אבל אל תדאג, זה רק בשבועיים הראשונים - אתה תלמד את מבואות חה"א, מבנה בש"ח, מבנה מחב"ש ועוד... יתנו לכם פרויקטים שנקראים אלפים - להיות אחראי על אקטואליה בכיתה, בטיחות, שיווק, וכל מיני כאלה. תשקיע בזה, אבל לא יותר מדי, תאמין לי שזה לא מה שישפיע על השיבוץ שלך בסוף, זה סתם כדי לבדוק מועמדים פוטנציאלים להדרכה בביסמ"ת (בית ספר למקצועות התעופה) עכשיו יתחיל להיות שם כבר קר, אז תתכונן, תביא מצעים, שמיכה, כרית, הכל! אם יש לך חגורת ב´ בבית, תביא אותה, כי יספקו לך רק מדי ב´. אוכל אחי? בקאנטים! חרא של אוכל, אבל חפיף, במילא אין לך יותר מדי זמן פנוי וזה כולה חודשיים שטסים (תאמין לי שכיף בקורס). לגבי התפקיד - תהיה עם ראש פתוח, בקורס נוהגים לפאר את זה כאילו אתה איזה סוכן שב"כ. זה תפקיד שמתחלק להרבה מאוד תחומים, אם אתה עובד בתחום שאתה אוהב, זה אחלה. אם אתה צריך עוד משהו, איי סי קיו 9514499 צחי.

צחי:)

New member
ועוד כמה דברים

ועוד כמה דברים בימי חמישי, אין מנה בשרית בחדר אוכל. היציאות במהלך הקורס הן לא חמשושים, יוצאים בשישי על הבוקר (בסביבות 6). השבת הראשונה היא בשביל גיבוש בין האנשים. השבת השנייה היא בשבוע רא"ם - רס"ר, אבטחה, מטבח. שבוע שלם שבו אתם מסופחים לעבודות בקורס (תנסה להשיג פטורים, אני הייתי על 60 ב´ בדיוק, אז לא עשיתי כלום :)) לא קשה להשיג שם פטורים, יש שם רופא שקוראים לו ויקטור, או בכינוי החיבה ויקפטור. בהצלחה ילד...

למעלה