צחוק הגורל.

omriCR

New member
../images/Emo46.gif

מעצבן וכואב לשמוע תן כמה סימנים מזהים בסיסיים שבולטים לעין. אני בספק עם יגיע פה לאיזור אבל ניפקח עין. עמרי

Shlomi TC

New member
מניאקים!!!!!!!!

כל כך מכעיס! אני יכול להבין כמה קשה לך עכשיו! בכל מקרה, אני באזור ארנונה-תלפיות ושם עין, אעשה מדי יום רונדלים יותר ארוכים עם הכלב שלי כדי לחפש במקומות שונים. שלח לי מס' פלאפון במסר אם אתה רוצה כדי שאוכל להתקשר במידה ואמצא אותו.

Alfa156 GTA

New member
תודה לכולם.

בכל אופן נקווה לטוב אף על פי שאני לא אופטימי מטבעי. שלומי קבל מסר. האלפא

eldad-g

New member
../images/Emo7.gif לקשור את הגנבים ערומים לעמוד

בציר פילדלפי או לתרום אותם לחיילת האמריקאית הזו לינדי משהו... במהרה בימנו ואימרו אמן.

smooky

New member
לקשור אותם לשלדה של

אופנוע ולנסוע כמה דקות על 200

TT600S SM

New member
כ%$ א$% ! ../images/Emo46.gif

נמאס. מבטיח לך שאם יהיו באזור שלי זה לא יגמר טוב. לצערי מכיר את ההרגשה ומשתתף בצערך.

Agent5

New member
אוייי.. ../images/Emo10.gif

ממש צר לי לשמוע.. מקווה שתתפוס את הגנבים. (ואת האופנוע). אפקח עיניים באיזור לטרון וכו'.
-דוד

Alfa156 GTA

New member
זה בדיוק אחד מהדברים שאתה

אומר, לי זה לא יקרה. אשליה. זה קורה לכולם. עמדתי כמה דקות פשוט ללא יכולת לזוז במקלט. אגב שראיתי את האוזן שתופסת את המנעול שבורה, ידעתי שאין למה להיכנס לשם..וצדקתי.. הסטנד שלו על הרצפה, הכיסוי על הרצפה, רק הוא לא שם. אני באמת בכל ליבי מאחל לגנבים הבני זונות שיעשו תאונה מאוד כואבת ושהם יפגעו נורא קשה (את זה כסף לא מחזיר), ובשביל שזה יקרה לא אכפת לי שאופנוע יושבת אם הם ישארו נכים. שיהיה להם לתרופות.

nickname500

New member
מצטער לשמוע

אפקח עיניים במושבים באזור ירושלים. אגב, ראיתי שרשמת שאין רבים כמוהו אבל אולי בכל זאת תפרסם פרטים מזהים למי שלא שולט בדגמי ק.ט.מ. מספר רישוי, למשל, יעזור.

Alfa156 GTA

New member
הדגם המדוייק הוא MXC 250.

יש כאלו לא רק בודדים אלא כמות שאפשר לספור על יד אחת. חפשו משהו שנראה כמו EXC רק בלי פנסים.

למעלה