אז... יש לי כמה עדכונים:
אני עוברת דירה...
עכשיו אני בירושלים, בדירה זמנית של חודש וחצי. במהלך הזמן הזה אני אמורה / רוצה / צריכה למצוא דירה אמיתית. לטווח ההרבה יותר ארוך.
ובכן, אז איך זה מרגיש?
מיוחד. אם כי- עדיין לא ברור.
בינתיים את היום הראשון העברתי בלא לעשות שום דבר, ראיתי סרטים.
את כשלונותיי אני מעלה פה חח

כי בעקרון אני אמורה ללמוד ל2 מבחנים רציניים שיש לי בלימודים אבל רבנן למי יש כוח ללמוד אליהם??? נמאס לי מהלימודים האלה.. כבר מזמן..
אבל פתאום עכשיו שאני לא בבית ולא תחת החנק שהיה לי בבית, מותר לי להרגיש את זה בלי לנחות וליפול מטה מטה עד כדי קריסה..
אז את מי מעניינים בכלל הלימודים?
מצד שני, בתוך כל המותר הזה שנפתח בפניי עכשיו אני יכולה גם לעוף.. להיאבד... וזה ממש לא הכיוון שלי עכשיו..
אז מה כן? אין לי מושג ואני לא יודעת...
אני צריכה באמת למצוא עבודה ולמצוא דירה.. זה הדברים שנכון לעשותם..
ואחרי זה... פניתי למטפלת באכילה רגשית וסיפרתי לה את ההשתלשלות שלי בערך... היא נשמעת חמודה ויחסית מבינה.. אז נדבר מחר בבוקר ונראה אם היא תוכל לעזור לי..
כי בעקרון אני ממש חסומה, ואין לי כח כבר להיות מטופלת יותר, ואני מפחדת בטירוף!!! מביקורת!! ואם היא תבקר אותי על זה שאני רוצה לעזוב את הלימודים אני
לא חושבת שאני אהיה יכולה לעמוד בזה.. מצד שני,אם לא יהיה מי שיוביל אותי ויילך אתי אני בהחלט יכולה למצוא את עצמי נושרת ויוצאת מהקווים... בלי בעיה בכלל..
זו דרך שכבר פסעתי בה בעבר..
בינתיים, עם כל יום שעובר, אני די יותר ויותר שונאת את המשפחה שלי.. אני יודעת שזה משהו שאני אמורה לעבוד עליו, אבל לפעמים אני מזועזעת מרמת הדפיקות שהם נתנו לי להרגיש מול עצמי ואיך הם לא נלחמו עלי בשיט, ופשוט לא בא לי לסלוח להם.. על כלום..אבל זה כמו שלא בא לי לסלוח לעולם הזה על כל מיני פשעים שהוא פשע בי..
רק אני פשוט שונאת לשחק אותה האפי האפי.
ואני אפילו לא רוצה לחשוב מה יהיה עם אמא שלי תתקשר ותשאל מה אתי ומה אני עושה וכמה התקדמתי במבחנים וכו'... כל זה רק מעיף אותי 200 צעדים אחורה...
אבל אני מנסה לא לחשוב עליהם, על אף אחד מהם.. הבעיה מתחילה רק בזה שכל מערכת היחסים שלי איתם מושתתת ומבוססת על שקרים, וכל מה שהם לא רוצים לשמוע, הם גם לא שומעים...אדישות קוראים לזה? יש מצב...
יש לי הרבה חרא לטאטא.. והרבה פסולת לגרש מחיי,ולנסות להמציא איזה משהו אחר....
זהו... נראה מה יהיה