צחוקית...

jesie12

New member
רפואה שלמה לדור../images/Emo101.gif ../images/Emo184.gif

והמון כוח לאמא שלו

Rinattt

New member
תודה לכולכם\ן...

דיברתי איתה מקודם, הילד נשאר גם הלילה בבי"ח... עדיין לא יודעים הרופאים מה יש לו... תודה...

jane34

New member
מצחיקולה.......

רפואה שלמה בשורות טובות לך ולילד..... קבלי מנת אנרגיה גדושה.....

../images/Emo124.gifתודה....אז גנבתי שעה

עכשיו, להתקלח, להתרענן, ומיד חוזרת. אבא שלו איתו....(הסכים להחליף אותי, אחרי שלושה ימים ושלושה לילות). דור הקטן הגיע לבי"ח עם כאבי בטן חזקים בהתקפים חזקים שבאים והולכים. התחילו בדיקות מקיפות, צילומי בטן, אולטראסאונד, שתן, צואה, דם כמובן ולא מצאו כלום...פשוט כלום...והבטן עדיין כואבת והחום נושק ל - 40 כל הזמן. הכי מטריף זה לא לדעת את הסיבה. והיום לאחר רגיעה קלה, החל להתלונן על כאבי גב...ממש צרח מכאבים. שלחו אותנו לצילום חזה....ומצאו דלקת ריאות חריפה בריאה הימנית. משגע אותי שצעעעעקתי ואמרתי...כל הזמן הילד אסתמטי, תמיד אחרי התקפות של שיעול אצלו, זה נגמר בדלקת ריאות, תעשו לו צילום חזה..אף אחד לא הקשיב.......בסוף צדקתי. מסתבר שלפעמים הרגש האימאי מנצח, מסתבר שאנחנו מכירים את הילדים שלנו הכי טוב. אז עכשיו הוא הושאר להשגחה נוספת, מקבל אנטיביוטיקה חזקה, נוזלים לוריד, אינהלציות כמובן...אבל הכי חשוב הוא חיוני ומחייך. תודה רבה לכם יקיריי, על הטלפונים, על המסרים, על התגובות, מחמם את הלב. אז...יאללה חייבת מקלחת, ולחזור כי האדון הקציב לי זמן...הוא צריך לעסוד מחר...(אני מיום א' לא עובדת בגלל דור) והוא...מה לעשות ,מתחילה להכיר אצלו צדדים שלא הכרתי...העבודה יותר חשובה. אז באמת הגברים שביניכם כאן...מעניין אותי לדעת איך אתם הייתם מתנהגים במקרה כזה (חלילה) לו היה קורה אצלכם?? סתם התחשק לי גם לבכות לכם...תודה חבר'ה אוהבת אתכם
לירז

Rinattt

New member
היי נשמה...

מה איכפת לך מה קורה בדשא של השכן? הילדה שלי הייתה מאושפזת ולא התקשר אפילו... לפעמים הדשא של השכן ירוק יותר, לפעמים לא... תניחי לנושא, תתגאי שלפחות הוא מקיים את הסדרי הראיה, זמן קצת לעצמך, וזה חיוני לבנים. מזונות משלם בזמן מבלי לבכות ולא בתשלומים. אחרי שהכרת את הגרוש שלי את עוד מתלוננת? חחח ראית שאין עם מי לדבר... לכי, תתרענני, ותחזרי לדוריק... ותמשיכי לעדכן אותי... הוא ואת מחר או מחרותיים כבר תחזרו הבייתה והכל ישוב על מקומו בשלום אוהבת אותך ואותם

למעלה