צחוקים עם אמא...

צחוקים עם אמא...../images/Emo6.gif

אמש שיחנשת"י (שחנ"ש= שיחת נפש) לי להנאתי בטלפון עם ידיד וותיק. בגלל שידעתי שהשיחה תהיה ארוכה, התקשרתי בכוונה אחרי 22:00 (שלא יגידו שייקר) ולא יציקו לי באמצע. השיחה נמשכה לה לאיטה, ואז תוך כדי שיחה אמא התחילה לנדנד שאסיים. עכשיו, שתבינו, אמא שלי לא מדברת יותר מאוחר מ- 21:00, ובד"כ הולכת לישון שעה לאחר מכן. בטוח היא לא צריכה את הטלפון. אמא התחילה לפטרל מסביב לחדר, ולהיכנס אליו כל שניותיים. והוסיפה: " אם יש לך כ"כ הרבה על מה לדבר, אז תדברו פנים מול פנים!". "ואם יש לי שבוע של דיבור איתו, אז אלך אליו לשבוע???" שאלתי. היא, כמובן התעצבנה, חטפה את הטלפון מידיי, ואמרה במתק שפתיים "אז אצטרך להכיר אותו קודם, לא?". מחזה מצחיק למדיי זה היה, אמא מדברת עם ידיד שלי, אחותי הצטרפה לחדר- טוב שכל המשפחה לא דיברה איתו... היא התחילה ב"מי כבוד העבריין שלוקח לי את הבת לשבוע???" המשיכה בתחקור בטחוני של "מה אתה עושה","מה ההורים שלך עושים" וכו´ וכו´. וסיימה בבקשה בכל לשון של בקשה שאם יש לו כוונות כלפי, שיבוא אלינו קודם הביתה ונכיר אותו. כמובן, אסור שיהיו ידידים שלא למטרת חתונה... יאללה, צריך להתחיל למצוא אולם. אני ממהרת. ביי. מיכלי נ.ב- חבל שידידי לא גולש בפורום, אולי הוא יוכל לספק זווית משעשעת משלו לעניין. אבקש ממנו לסור הנה אם הוא יכול...

sharkyM

New member
נראה לי שאמא שלך...

לחוצה בטירוף לחתן אותך. תנסי להסביר לה שכל המטרה המוצהרת של ידידים זה לא למטרת חתונה.

טוב

New member
מתוקה, לפי התעריפים החדשים של בזק

אחרי שבע ואחרי עשר השיחנו"ש עולה אותו דבר.

MooN of 1986

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........(זה הדבר הראשון שיש לי לומר...) אם אמא שלי הייתה מתחילה לדבר עם כל אחד מהידידים שלי היא לא הייתה מסיימת.... שבוע שעבר דיברתי איתה (אפשר לומר שזו הייתה שיחת נפש, אבל..) ואמרתי שם של ידיד...היא אמרה לי שהיא כבר לא עוקבת... וברגע שיהיה מישהו מיוחד, שאזכיר לה את שמו ואת הפעמים שדיברנו עליו.... (בבקשה אל תבינו מזה שאני מחליפה חברים כל שבועיים... כי אני לא... ורק המחשבה על זה נראת לי דפוקה!!!) היום, אחרי המתכונת בלשון... אני נוסעת לת"א לפגוש מישהו... זה היה כ"כ ספונטני... הכרנו, ואחרי פחות משעה כבר החטלנו שנפגשים מחר... הוא ממש נחמד... דיברנו שעה בטלפון(כמובן שאצלי שעה זה בערך כמו דקה אצל בנאדם נורמלי...) מקווה לא להתאכזב... על אף שאני לא מצפה לכלום ככה שלא תהיה סיבה לאכזבה... תאחלו לי בהצלחה
כולם:
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!

MooN of 1986

New member
נפגשנו....

הוא כזה מקסים!!! זה התחיל בסתם אכילת גלידה...המשיך בסרט... "משחק מכור" חביב עד נחמד....אח"כ חשבנו שאסע כבר הבייתה... אבל החלטנו לנסוע לחוף הים!!! מה יותר כייף בסיום יום נפלא בהליכה לאורך החוף כשהשקיעה בעיצומה??? אחרי שעה וחצי כבר ישבנו מחובקים...מוזר לי לחלוטין הקטע הזה... אני ממש ממש לא כזו בעיקרון!!!! הייתה ביננו מן כימיה כזו... הוא מקסים!!!! אבל... ביום ראשון הוא חוזר לצבא... ואני כבר עכשיו מתגעגעת.... מוצאי שבת הוא יבוא לאיזור... נצא אני מקווה.... הוא נסיך!!! על אף שהחלטנו לעשות הכל לאט לאט(כמובן שזה על פי דרישה שלי...) נראה לי שהתקדמנו דיי מהר.... אחרי פחות מ-3 שעות ביחד כבר הלכנו יד ביד... ומיד אח"כ כבר ישנבו לנו מחובקים... וכשעליתי לאוטובוס בדרך הבייתה עמדנו בערך 10 דקות שלימות מחובקים ומתבכיינים על זה שממש ממש לא מתאים לנו להפרד כרגע.... וואאייי... אם רק הייתם יודעים איזה יום מקסים היה לי.... בטח בשלב מסויים אחליט לשפוך פה ושם חוויות... או שאפתח שירשור וכל פעם שאזכר במשהו אוסיף.... חחחחחחחחחחחחחח...

שמח שכיף לך,

אבל מנסיון אישי, ועוד הטעם של.. של החרא בפה, אני אומר לך שלא תמיד להימרח זה על זו כתום שעות ספורות זה בריא ומקדם. לא תמיד. מקווה שלכם זה יעשה רק טוב.

MooN of 1986

New member
בדיוק מזה אני מפחדת....../images/Emo5.gif

אמרתי לו שנראה לי שנסחפנו..(בטלפון אחרי שעליתי לאוטובוס) והוא אמר שמעכשיו אני אכתיב את הקצב.... והכל פתאום מבולבל... תודה על הנקודה למחשבה... באמת מקווה שזה לא יעשה לנו רע... אם יהיה "לנו" בכלל....(מה שאני מקווה שכן יהיה)

MooN of 1986

New member
מה? תסביר לי מה הבנת..כי....

אני לא הבנתי מה הבנת... ולמה אתה מדבר על הסוף כשעוד בקושי יש התחלה..

טוב, עיזבי.

הסוף שעליו דיברתי הוא לא הסוף שעליו חשבת. לא משנה, אני רק מקווה שאני טועה. אחלה לילה יונה

MooN of 1986

New member
אמממממממממ...

לא ממש יודעת על מה אתה מדבר, אבל... אם זה יעזור-הוא ילד טוב... דתי שכזה... חמוד... והוא באמת ילד טוב... הרגשתי ממש מורדנית לידו... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............
כמה שאני צוחקת... דבריך הבהילו אותי... באמת אעזוב את זה.... לילה מקסים!!!!
ירח|!

טוב

New member
תגידי ירח,

מה זה ה "חחחחחחחחחחחח" הזה שמופיע בכל הודעה שלך?

דידית

New member
יעקב הוא רבקי!../images/Emo6.gif

לפעמים זה הורג אותי הקטעים האלה. יש לדתיים קטע פסיכי בטירוף, שלא לדבר על חרדים! הם בטוחים שכל גבר ואישה, שמדברים יותר מ5 דקות, כבר יוצאים יחד. לא יעזור לי כל השכנועים, שאמא שלי שומעת אותי מדברת בלשון זכר, המוח שלה מתחיל לחשוב שעות נוספות. אני מאז ומתמיד, אהבתי לדבר עם אנשים ותמיד במכולת, שפטפטתי עם המוכר, עברו גברים והסתכלו עלי בעיניים מלשניות. נהג האוטובוס שנסעתי איתו יום יום לבית הספר, היה כבר ""חבר קבוע"" ולא עזרו לו במהום, 50 שנותיו המעתירות, חמשת ילדיו ושערו האפור. אני לא אשכח בחיים, שהועפתי מבית הספר, בגלל שישבתי עם חברה על ספסל וגיס שלה עבר ודיבר איתה לא איתי!! במקרה, עברה שם מורה והיא סיפרה למנהלת שנצפתי יושבת ומדברת עם גבר ברחוב. יש כאלה, שמה שתסביר להם לא יעזור. את מדברת עם גבר? את יוצאת לאכול עם גבר? איך זה הגיוני? לא יעזרו הטענות של פגישת עבודה, 2 בצהרים וכו´ המושג ידידות פשוט לא קיים. מצחיק אותי להזכר בעצמי, מדברת לידיד בלשון נקבה כדי שאמא שלי לא תתחיל לשגע אותי מי זה ומה זה. שהיינו יוצאות חברות ופחדנו שישמעו שאנחנו מדברות על בנים, המצאנו להם שמות. יעקב נהפך לרבקי, יצחק נהפך לשרי, שימי נהפך לתילי. ככה זה שיש הפרדה מוחלטת בין שני המינים, משהו נדפק באמצע. דידית.

אליה1

New member
בתור חילונית מלידה...

עליי לציין שהתופעת מוכרת גם בבית הוריי. אני בת הזקונים, מה שנקרא "הצעצוע". הפרש גילאים גדול ביני לבין אחי ואחותי. כשהייתי בבית ומדברת עם ידיד, אמי שאלה אותי עם מי אני מדברת. אני אמרתי לה שזה ידיד. היא שאלה אותי בתמיהה: "מה, יש לך ידיד ולא אמרת לי?....". המונח ידיד התפרש אצלה כמשהו אחר לגמרי. עליי לציין שהוריי די מבוגרים ואולי מפה העניין. בכל מקרה - כשהיו דברים יותר רציניים, פלאפון הרויחו....

למעלה