צחוקים בביקורות

צחוקים בביקורות

בעיתון המקומי שלי (על השרון) יש מדור ביקורת טלוויזיה, והקוראים מגיבים: כותבת שירי מחיפה: "צריך לקחת את בריאן מ"הכי גאים שיש" ולהעלות אותו לארץ. אנחנו זקוקים לגברים יפים כמוהו בדחיפות." המבקרים עונים: "אהמ, אולי פיספסת את הקטע, אבל לא נראה לנו שתוכלי להינות ממנו יותר מידי" ואני אומר

גלעד יא

New member
מוזר ../images/Emo4.gif

אני שמעתי שהוא לא באמת גיי. אני חושב שרק השחקנים שמשחקים את ג´סטין ואמט הם באמת גייז והשאר סטרייטים. מישהו יכול לאשר או להכחיש את השמועות?

לירונר

New member
../images/Emo127.gif אני מאשר...

קראתי לא מזמן כתבה על זה, רק השחקנים שמגלמים את ג´סטין ואמט הם הומואים (כאילו...אמט, המילים והמראות מדברים בעד עצמם
) המעניין הוא על ה"לסביות" , שהחליטו לעשות את הכוריאוגרפיה (או איך שלא קוראים לזה) בעצמן, ולא להתעסק עם כוריאוגרף זכר, שהיה מיועד לעבוד איתן...

white star

New member
יקירי תיקון קל...

רוברט גאנט(השחקן של בן) הוא גם הומו.אומנם לא ברור עד כמה הוא שחקן קבוע אבל הוא עדיין הומו... :) למי שמעוניין ראיון איתו

אני הייתי מארגנת לגייל טרנספר

לישראל, אני בטוחה שיש הרבה שישמחו לקבל אותו כאן בברכה! אז עד שהוא יגיע...

hatul

New member
שמתי לב שבתוכנית ששודרה לפני QAF

"בדרך לקליפורניה", או משהו כזה - ראיתי חצי שעה או פחות - היו שני בחורים שהגיעו לכפר נודיסטים, שמנוהל בדרך של "מקבלים כל אדם בלי קשר למראה החיצוני", והגיע לשם גם בחור שהחליט לחלק את האנשים לחתיכים ולאלה שלא. כשלחתיכים מגיע יותר. בקיצור, בלי לעקוב כל כך אחרי העלילה (אחד משני הבחורים ניסה להתחיל עם נודיסטית וקיבל סירוב, "זו פעם ראשונה שנתקלתי בסירוב מבחורה עירומה", אשתו של אחד הנודיסטים עברה למחנה החתיכים, הכל הסתיים במשחק כדורעף חופים), היה נחמד לראות סידרה שמראה אנשים בעירום (יש להניח שחסכו בפרק הזה בתילבושות), וגם המסר היה יפה. היה נחמד גם לראות שלא ממש ניסו לצנזר, אם כי לבחורות ממש הראו מקרוב...

למעלה