צחוקים איתכם..

k a b o o k

New member
צחוקים איתכם..../images/Emo6.gif

כמה פעמים שמעתם את המשפט המצחיק שעודד/ליאור/קרן/שירלי וכל השאר אמרו
כמה פעמים זכרתם את המשפט הזה
כמה פעמים דיקלמתם אותו בעל פה
כמה פעמים נזכרתם בו, וצחקתם
זה השירשור בו תוכלו לכתוב את כל המשפטים שהצחיקו אתכם, שגרמו לכם לגחך, שגרמו לכם לצחוק, לעלות חיוך גדול על הפנים
את המשפטים אתם יכולים להביא מהעונה הראשונה והשנייה
לכתוב את המשפט (לא חייב בדיוק)+זה שאמר את המשפט
תהנו
יניב

../images/Emo85.gifאני רוצה ראשונההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני הכי הכי אהבבתי את הקטע שאמנון אומר מי ילד של אבא... ויהודה
קפץ אנייי
- בעונה הראשונה.. ובעונה השניה.. שיודה ועודד דיברו על עדן וקרן.. אז עודד אומר לו... כן.. תחבר את עדן עם העולם התחתון אולי היא תתחיל להזדהות ולייצר בגדים תחתונים.... לא זוכרת בדיוק..

k a b o o k

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אהבתי את הקטע בין אליאן לגולן, שהם נפגשו לראשונה, בפאב
אליאן: "הגעתי לישראל". גולן: "את רוצה את ישראל
, ישראל מישהי פה הגיעה אלייך".
- זה היה קורעעע
וגם הקטעים עם קרן מצחיקים.. הקטע עם עודד, שהיא אמרה לו מה לעשות, ואם לא, אז..
, או שהיא אמרה לעדן..
יש לה יציאות מצחיקות..
היו עוד הרבה.., לאט לאט אני אזכר, ואכתוב אותם בשירשור הזה

../images/Emo26.gifמה שכן../images/Emo26.gif

כל קטע בין ליאור לעדן אני משתינה מצחוק הם כאלה מתוקיםםםםםםםםםם יחדדדדד
לא יעזור כלוםםם
נגיד שעגן אומרת לליאור:"שתוק ...שתוק..מיש'ו שאל אותך
או שהם שיחקו א'-ב'.....והוא אמר סטופ על ז'
חחחחחחחח

אני!!!!!

קודם כל חזרתי על זה שלא הייתי פה כל פסח למרות שדיברתי המון במסן איתכם.. אני הכי אהבתי בעונה הראשונה שליסה אמרה לעדן שהם ישבו בפאב פרק 37 נראה לי "הלו, עדן זאת אני," "בקריצה" אני כל יום לפחות אומרת את זה ותמיד כשאני הולכת לחברה שלי שבמקרה קוראים "עדן", אז כל פעם שאני הולכתאליה ואני מצלצלת לה באינטרקום והיא שואלת "מי זה?" אז אני אומרת לה "הלו, עדן זאת אני"

חחחחחחחחחחח../images/Emo29.gif

אוי הקטע עם ישראל היה מעלף נשפכתי מצחוק שהוא עשה את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח ראיון נחמד למשחק...

אוקי אז כמובן שעודד הכי הכי מצחיק אותי... ויש הרבה דברים שהוא אמר ונשפכתי מצחוק... אבל אחד מהם אני לא ישכח בחיים שאלונה הייתי בהריון אז עודד בא אל ליאור למשרד ואז הם התחילו לדבר וזה... ואז עודד שאל את ליאור תגיד מה שלום ציון אז ליאור שאל אותו מי זה ציון.. אז עודד אמר לו... הגודוגודו... נוו הדבר הזה שאומרים לתינוק שרואים אותו... וליאור כזה צחק ואני נשפכתייייייייייי

ולדעתי הקטע הכי מצחיק הוא..

שעודד בא לליאור ובדיוק קרן ישנה אצלו אז עודד כזה אמר בוקר טוב לאדון והוא הרים את השמיכה והוא ראה שזאת קרן אז הוא אמר בוקר טוב לעמה ואז כזה הם דיברו וקרן אמרה לו אני שמחה שאנחנו מבינים אחד את השני ואז הם חייכו כזה

מסטולית

New member
חחחחח יש מלא משפטים כאלה!!!!

בעיקר של עודד כי הוא הכי מצחיק בעולם!!!!! לדוגמא - שהוא אמר אתמול או שלשום נראה לי "אם הייתי רוצה שישברו לי פה כלים הייתי פותח מסעדה יוונית..." אחרי שיונת שברה משהו בבר.... חחח זה קרע אותי!!!
או עוד משהו - שהוא אמר לליאור עד עדן שהיא תגור עם קרן "זה יעשה לה טוב להסתובב עקצת עם העולם התחתון אולי היא תתחיל גם לעצב הלבשה תחתונה..." או למשל שהוא ישן אצל עדן והוא אמר לה איזה משהו מצחיק כזה שאני לא בדיוק זוכרת.... שהוא לא יכול לישון על הספה כי זה לא מצאים לו לבד של המכנס... זה היה מצחיק אבל שכחתי! :\ ובעונה הקודמת יש משהו שגולן אמר ואני בחיים לא ישכח... כליאור בא לפאב שלו הוא אמר כזה "הופה.... הנה חתול!" והוא עשה כזה קרניים על הראש... וחחחחח עד עכשיו כשאני נזכרת בזה זה קורע אותי מצחוק... ומשפט שקרן אמרה <היא לא מצחיקה אבל זה יצא לה בטעות...> כשאמנון העיף אותה מהבית היא אמה לו כזה "אבל תראה איך אני מתאימה פה לספות..." חחח זה היה קטע טוב שלה.... :) וזהו!!!! מצטערת שחפרתי יותר מידי... :)

ronron15

New member
יא יניב אחלה רעיון!!

אממ חח אני אהבתי שעונה הראשונה שעודד אמר לליאור "היגור כבש עם זאב בתוך פיתה?" אממ משו כזה דייי זה היה קורע! ובעונה השנייה שעודד [חח שוב, מה לעשות, הבנאדם מצחיק בטירוף] ישן אצל עדן, אז הוא בא אליה לחדר ואמר "החלפתי למכנסיים כי הכותנה לא החמיאה למותניים שלי" די איזה מאמי הוא!!! בכלל כל מה שהוא אומר לליאור, כאילו השיחות ביניהם מצחיקות!!

מסטולית

New member
כן כן כן לזה התכוונתי!!!!!

אני מדברת על הקטע עם המכנסיים של עודד אם לא הבנת... פשוט לא זכרתי איך בדיוק הוא אמר את זה... לעודד יש את המשפטים הכי טובים בסדרה הזאת!!!!

אין עודד בכלל קורע... אני מתה עליו

חחחחחחחחחחחחחחח
אין פרק שהוא מופיע ואני לא נשפכת מצחוקקקקק בחיים זה לא היהההההההה
הוא בן האנשים שיהיו חסרים בסידרה נגיד אם הוא יעזוב חלילה וחססססס

orhila

New member
אלוהים ברא את הגברים חכמים כדי

שהם יתאהבו בנשים וברא את הנשים טפשות כדי שיוכלו להתאהב בגברים. משה לגולן בפאב בשעת יאוש.

למעלה