צו 8

צו 8 ../images/Emo54.gif

הוא במילואים כבר כמה ימים- כבר הרבה זמן שלא יצא לנו לישון לבד - אני בוערת וכל כך זקוקה לו, כל כך חמה- אני אוהבת סקס ואוהבת אותו..... מים תמיד חירמנו אותי ועכשיו יותר מתמיד, לקחתי את המראה שאיתו הוא מתגלח שכבתי בתוך האמבטיה והסתכלתי על עצמי- זה אחד הדברים שתמיד חירמנו אותי - סיפרתי לכם כבר שאחת הפנזטיות שלי זה לגעת באשה. העברתי את המראה מהחזה ועד לכוס שלי למטה, פתחתי את הרגליים והתחלתי ללטף אותו להכניס אצבע ועוד אחת ולאונן בטירוף- זה מדהים לראות אותו מתנפח ונפתח - האצבעות שלי נכנסות ויוצאות- אני ממשיכה כל הזמן להסתכל עליו וזה משגע אותי עוד יותר- האצבעות שלי יוצאות ואני מלטפת אותו עם כל היד בתנועות סיבוביות- אני מתחילה לראות איך הוא נרטב ונוזל יוצא בעדינות למטה לכיוון פי הטבעת שלי-אני גונחת בטירוף ממשיכה להתסכל והיד שלי כאילו שאינה שייכת אלי היא מכניסה אצבעות-מוציאה מכניסה ומלטפת אותו- אני תופסת את המברשת לשיער שלי ומתחילה להכניס את קצה הידית לתוכו- אני מסתכלת וזה מטריף אותי- ממשיכה להכניס -ולסובב אותה בתוכו- אני בטירוף -ומרגישה רעידות ברגליים המראה נופלת אחורה אני גונחת ומתחילה לגמור- הידית רטובה כל כך- אני גומרת...... מחייכת לעצמי, מסיימת את המקלחת והולכת לישון- אני מתגעגעת אליו- כמו אופק

ואני רק מקווה ש...

שהוא ישתחרר במהרה, כדי לספק את תענוגות הגוף ובינתיים תמיד אפשר לתת לאצבעות לעבוד במקומו.. קצר ומחמם.. מלאכית כחולה

חופש 67

New member
כאחד שעושה גם מילואים...

אני יכול רק להבטיח לך, שכשהחייל שלך יחזור, את כבר לא תצטרכי את מברשת השער..

למעלה