צו 8 לנוער

ENigMa54

New member
צו 8 לנוער

צוו 8 לנוער די לדם יוצאים למאבק !!! בני נוער בוגרי כיתות ט´ ומעלה מכל הארץ נקראים לדגל!!! אנו יוצאים למאבק עיקש ונחוש על זכותנו הקיומית לחיים ולביטחון בכל מקום בארץ, אנו יוצאים לזעוק ולמחות אנו יוצאים להשפיע ואתם נקראים להצטרף. בתאריכים כ´ז כ´ח כ´ט תמוז התשס"ב (7/7, 8/7, 9/7) נקים מאהל מחאה בגן הורדים אל מול משכן הכנסת בו נשהה בני נוער מכל קצות הארץ במתחמי שינה נפרדים לבנים ולבנות, אבטחה, ורצף של פעילויות מפגשים ושיחות עם רבנים, אומנים, נבחרי ציבור ומשפחות שכולות. בני נוער יקרים בואו בהמוניכם למאהל המחאה, אדמת ישראל רוויה בדם בניה אנא אל תחכו שהטרור ימשיך להכות בנו מוטלת עלינו חובה מוסרית לצאת ולהשפיע. בעזרת ה´ במסירות, אורך רוח ונחישות נצליח להשפיע. נפגשים ביום ראשון כ´ז תמוז (7/7) בשעה 8.00 בבוקר בגן הורדים. יש להביא שקי שינה ציוד אישי דגלים ושלטים בעלי מסר חיובי. ניתן לדאוג לארוחות בתשלום 25 ₪ ליום. אנא הפיצו דף זה בכל דרך אפשרית. לצורך ארגון מסודר אנא אישרו השתתפותכם אצל הרכזים: רכזי מטה: צפון- יעל מימון 055/973660 דרום- קארין כהן 056/862831 מרכז- ישעיה לאב 051/646826 ישיבות ואולפנות- כלב לופז 064/471647 תנועות נוער- קארין כהן 056/862831 תמיכה תרומות וכללי- יעקב 054/634234 מקווים לראותכם מטה נוער מעלה לבונה

twigy

New member
אפשר להבין משהו ?

מה אתם רוצים לשנות ? את המציאות הקיימת שהיא פיגועים ? אתם חושבים שזה לא מה שהממשלה מנסה לעשות ? למי אתם מוחים ? לכנסת ? חברי הכנסת הם לא אזרחים במדינה שעשויים להיות קורבן לפיגועים ? נו באמת..אתם רוצים לשנות משהו? אני מציע שתעשו אוהל מחאה מול משרד החינוך בשם הנוער ותמחו על כך שהם חוסם לתלמידים את חופש המחשבה והופך אותם לרובוטים של ציונים. אני מבטיח להשתתף בזה, כי בזה אני רואה מטרה מוגדרת ואילו בהפגנה שאתם עושים אני לא רואה כל טעם כי כולם מסכימים שהמציאות הזו היא קשה ומחפשים כל דרך לשנות אותה (אגב - מילא לבוא בטענות, הצעות לפתרון יש לכם?)

mr. man

New member
אם זכור לי נכון

לפני כמה שבועות שאלתי אותך למה לעזאזל אתה מפרסם תגובות בואללה, והתחלנו על זה ויכוח שלם.. אמרת לי שאם אתה מסוגל לגרום לעוד מישהו לחשוב על זה, השגת את המטרה שלך. פה אתה יוצא בדיוק נגד האמירה שלך...
דרך אגב, אני חושב בדיוק כמוך בקשר לנושא הזה

twigy

New member
אתה רוצה עוד ויכוח עכשיו ? ../images/Emo13.gif

אין מישהו במדינה הזאת שלא חושב על המצב החרבנה במדינה, על אחת כמה וכמה חברי הכנסת שאליהם בדרך כלל מפנים את האצבע המאשימה. אז יעני (שמת לב- יעני - במקום כאילו) מה הטעם בלהיות קרציות..

mr. man

New member
כן ויכוח\!!!!

הולכים לנאפיס ולא משאירים לי מקום באוטו...
נשארתי בבית...

twigy

New member
זה לא שלא השאירו לך מקום

זה שהם באו לשי לפני שאתה התקשרת.

למעלה