צו ראשון!

Clueless Maiden

New member
צו ראשון!

אז, היה לי צו ראשון היום. הפסיכוטכני היה מבהיל, אבל יהיה טוב. כמה מכן עברתן צו ראשון כבר, אגב? יש בנות שהן בצבא?

עברתי לפני שנתיים בערך...

היה ממש כיף...

MirkuSH

New member
הממ היה לי בספטמבר....

והיה דיי מגניב :) (באתי על מדים ואפחד לא הבין מה אני עושה שם חיחיחי)

Jeanne D Arc

New member
עברתי את הצו עוד בספטמבר

ויצא לי פרופיל 64, ואגב כעת הם לא רושמים מה הפרופיל שלך במספרים אלא רושמים את הסעיפים שבגללם הורידו לך את הפרופיל.

McBlack

New member
לפני שנה ומשהו ../images/Emo13.gif

תאריך הגיוס שלי הוא לפב' 08, אבל אני בתהליכי הקדמה לנוב' 07...

devilz

New member
נמנמ... עשיתי במאי שעבר.. .דווקא היה ממש

פאן
הייתי עם 2 חברות ושלושתינו מטורפות ... מרוב רעש שעשינו כבר פחדנו שיעיפו אותנו לכל הרוחות
הפסיכוטכני לא מבהיל הוא מתיש
באמצע התחלתי לדפוק תראש בשולחן.... אמרתי כבר שאני לא בדיוק שפויה?
?

Clueless Maiden

New member
הם דווקא כותבים פרופיל

הם כתבו לי פרופיל 97. אז הם כן כותבים פרופיל. נמ, ומבהיל...לא יודעת, כי זה הולך לקבוע את כל העתיד שלך בצה"ל. נשמע מאוד מעצבן לעשות תפקיד חסר משמעות במשך שנתיים או שלוש. חוץ מזה, החלום שלי מאז גיל 12 בערך זה עתודה, אז זה היה די מלחיץ סוףסוף לעשות את המבחנים שיקבעו אם אני אתקבל.

לי היה בתחילת השנה..

נורא פחדתי, אבל בקטנה.. זה היה ממש מתיש, ובכלל פחדתי להיות שם לבד והכל
אבל מצאתי חברה שהייתה איתי והסתדרנו טוב עם ההסעות וזה... ובכלל, הייתי הראשונה מבין החברים שקיבלה את הצו, אז הלכתי ראשונה לפני כולם ולא היה מי שיספר לי איך היה וכו'... כלומר עברתי את זה ראשונה לבד. עכשיו אני מרגיעה את הצעירים שרק עכשיו קיבלו ת'צו

אני הייתי אחרונה, קיבלתי כשהייתי באמצע י"ב...

אז הייתי ממש רגועה כי שמעתי כבר את כלללל הסיפורים על הצו הראשון. וגם נסעתי עם ידיד אז היה בסדר. אוי אני לא אשכח איך נסענו לשם, וכל הדרך מעכו היה לו פיפי, שעה נסיעה במונית, וכל קפיצה קטנה זה לוחץ לו עוד יותר. כשהגענו ללשכת גיוס ובכניסה שאלו אותנו מה אנחנו צריכים אז הגאון אמר פיפי.

lia2sh

New member
כן במאי שעבר..

הייתי עם החברה הכי טובה שלי והיה ממש מצחיק... מסתבר שנפלנו על אותו מבחן פסיכוטכני ויש לנו אותה קב"א, אותו דפ"ר אשכרה אפשרה לחשוב עלינו שאנחנו תאומות זהות... אם לא היה הפרופיל....חחח

lia2sh

New member
חח כן אבל כל אחד עם גישה אפילו קטנה

ביותר יכול לעשות את זה... זה ממש לא בעייתי...

למעלה