לי לא בגרות במה?
C Chemical Venom New member 22/3/07 #20 לי היה כבר מזמן...אבל אני רוצה עוד אחד כי זה היה ממש כיף... הכרתי מלא אנשים והיה סבבה...
B Black Balloon New member 23/3/07 #37 בעצם כן קיבלתי :| מקודם אבא התקשר ואמר שקיבלתי צו ;[ כשהוא יחזור הביתה אני אגיד לכם לאיזה תאריך.. :$ [אני מקווה שאני לא אהיה לבד ]
בעצם כן קיבלתי :| מקודם אבא התקשר ואמר שקיבלתי צו ;[ כשהוא יחזור הביתה אני אגיד לכם לאיזה תאריך.. :$ [אני מקווה שאני לא אהיה לבד ]
G Grey Faerie New member 23/3/07 #25 מצאו את מי לגייס אני ממש בפאניקה. לא רוצה! 17/5.. יוצא ביום של האישפוז יום. לפחות יש יתרונות:] דאמ, נולדתי בספטמבר, ואני הכי מוקדם מכולם בנתיים. סעמק.
מצאו את מי לגייס אני ממש בפאניקה. לא רוצה! 17/5.. יוצא ביום של האישפוז יום. לפחות יש יתרונות:] דאמ, נולדתי בספטמבר, ואני הכי מוקדם מכולם בנתיים. סעמק.
S Simply Blonde New member 23/3/07 #31 יומולדת 2 של אחיין שלי מסכן ירד לו דם מהעין והוא חולה מפורים כבר ואוף אני מתגעגעת אליו
M moshe present New member 23/3/07 #27 צבוש גם אצלנו התחילו לקבל, אבל לא הגיע לי עדיין. בכל אופן אני לא אראה אף אחד מכם, אלא אם כן מישהו מכם בטעות יבוא לאילת לעשות את זה
צבוש גם אצלנו התחילו לקבל, אבל לא הגיע לי עדיין. בכל אופן אני לא אראה אף אחד מכם, אלא אם כן מישהו מכם בטעות יבוא לאילת לעשות את זה
א אנוכי ואני New member 23/3/07 #28 אצלנו רובן כבר הצהירו...../images/Emo13.gif רק אני הקטנטנה שנולדה בדצמבר ולא קיבלה צו..
C Come Alive New member 23/3/07 #32 ../images/Emo194.gif קיבלתי, והלכתי ../images/Emo9.gif קיבלתי באוקטובר 2006, הייתי בנובמבר 2006 היה כיף דווקא. חוץ מהשתן וזה
../images/Emo194.gif קיבלתי, והלכתי ../images/Emo9.gif קיבלתי באוקטובר 2006, הייתי בנובמבר 2006 היה כיף דווקא. חוץ מהשתן וזה