צו ראשון

Ber10

New member
צו ראשון

קיבלתי צו ראשון היום ל13.11 אני י"א , ואין לי ממש מושג מה עושים בצו (יכלתי לשאול את אחי שהוא שנה + בצבא אבל אני עצלן) הכיוון שאני רוצה ללכת עליו הוא מד"ס (יש לי תעודת בוגר ויינגיט לקורס מדריכי כדורסל) וזה אומר שיש לי ניסיון בהדרכה , ואני מתכוון להביא את התעודה איתי לצו. יצא לפועל בקשתי שמה?

snail1

New member
הייתי מציעה לך

להראות רצון לקרבי, אחרת הקב"א יירד לך ממש. אם אתה ספורטאי קרוב לודאי שאין לך בעיות בריאותיות ולכן הפרופיל שלך יהיה קרבי. מד"ס זה תפקיד ג'ובניקי ביותר! לבעלי פרופיל עורפי! אולי תחשוב קצת על מה אתה רוצה לעשות בצבא. פעילות גופנית תוכל לעשות גם אם תהיה בקרבי.

Ber10

New member
אממ

הפעילות הגופנית היא לא הכי מושכת אותי.. בואי נגיד ככה שאני מתחיל להתאמן ולצבא אני אגיע בכושר טוב. אני כבר לא עוסק בפעילות . ולפני שנה היתה לי דלקת בגב ומאז הפסקתי להתאמן אני מאמין שזה יפגע לי בפרופיל אבל אני מתחיל לחזור לעצמי ולעשות פעילות אחרי זמן רב שלא עשיתי (עצמאי).

מתחילים לבוא לפה קטנים.. :p

עכשיו כבר לא מתפלאים שאני פה.. חחחח עוד 5 חודש בדיוק 18... עצוב עצוב..

Ber10

New member
זה שאת זקנה

זה לא אומר שאת צריכה להיות יותר בוגרת מהצעירים פה ולענות להם על השאלות?

יש לך מקל להביא לי.. לא מצליחה ללכת

חחח לא אתמול הייתי בדיכאון על זה.. אבל פסדר אני לפעמים מתנהגת כמו ילדה בת 4 אז זה פסדר.. =]

Itamarro

New member
הנחיות :)

תבוא בראש נקי, על הבוקר (גם אם הזימון ל11, תבוא ב8). אם אתה מהרעבים תקח קצת אוכל, תקח קלפים/מוזיקה/טאקי/שש-בש/גייםבוי או כל מה שיעזור לך להעביר את הזמן. תשקיע 100% במבחנים, שים לב לזמן ואל תשאיר שום-דבר לא מסומן. בראיון האישי תגיד שאתה רוצה קרבי, ותייפה את המצב שלך קצת, אבל אל תשקר. תחכה עם הפיפי שלך עד להשתנה בכוס, ואם יש לך הארכת זמן תביא אותה. חוץ מזה, הצבא לא ממש יתייחס אליך ולתפקידים שאתה רוצה בשלב הזה. אה כן ואל תתבייש לדבר עם אנשים... הם באותו מצב כמוך

devilz

New member
והכי טוב...

את הפיפי... תשאיר בכוס בקופת חולים... ולשם תביא את התוצאות...

Itamarro

New member
את זה אף-פעם לא הבנתי

לקח לי בדיוק שניה לעשות את הבדיקת שתן, וזה דווקא היה כיף כי יכולתי להשוות את זה לאחרים. אלא אם החלוקה לרפואי א/ב זה לפי זה...

Ber10

New member
איזה בחינות יעשו לי שמה?

ואיך הן בדיוק ישפיעו על התיפקוד שלי?

Itamarro

New member
מבחנים

דבר ראשון שמגיעים הולכים לאימות נתונים- שואלים הרבה דברים, תאריך לידה של ההורים, מקום לידה שלהם, שם לפני הנישואים, איזה מקצועות אתה לומד, בצפר, ואז באיזה בתי ספר למדת. אחרי מזה עושים לך כמה מבחנים בשפה העברית כדי לבדוק את הרמה שלך. יש את הרשימה של המשפטים באתר איפושהו, תחפש. אחרי זה אתה הולך או לועדה רפואית (לא משנה פה) או לפסיכוטכני או לראיון אישי. בראיון האישי בוחנים לך את האישיות, שואלים אותך על החיים שלך, על התחביבים שלך, על מספר החברים שלך, ועוד מלא דברים. זה קובע את הצד"כ שלך. בפסיכוטכני יש לך שורת מבחנים שדומים למבחן איי-קיו, שמחולקים לנושאים. בודקים לך את ההבנה, את היכולת המטמטית, הויזואלית, ועוד מלא דברים. http://www.tapuz.co.il/after/chain/rchain.asp?id=4 פה יש כמה דוגמאות. בעקרון אין צורך להתכונן למבחנים האלו, אבל לדעתי מומלץ. הרבה אנשים שרק לוחצים אנטר אנטר ולא חושבים ואז יוצא להם ציון שדופק אותם בשלוש שנים הבאות.

memememe

New member
מד"ס

מקבלים בדרך כלל 1. בנות - צריכות כושר טוב 2. פרופיל 64 3. 97 אבל עם בעיות (כסף, משפחה...)

למעלה