צו ראשון

poomoo

New member
צו ראשון

היי, לפנ יכחודש קיבלתי צו ראשון, עכשיו, ידוע לי שהבדיקות הרפואיות שם, דורשות להתפשט עד התחתונים (ויותר). עכשיו הבנתי שכאשר מתפשטים יותר זה באופן רפטי, אבל עומדים בחדר עם עוד כמה (הרבה או קצת ??) שגם הם עם תחתונים. אני חושש שיקרו לי תקלות. האם מישהו יודע , היה, או יהיה או יכול לתת לי טיפים? תודה

eedan

New member
ממש אבל ממש.......

אין לך מה לדאוג! אתה נמצא לבד מאחורי וילון בזמן "הבדיקה".. ותאמין לי שרק מהמחשבה לא יקרו לך שום תקלות... אני זוכר שכולם היו לבושים..וגם אני עד הרגע שהייתי מאחורי הוילון.. בכל מקרה...תאמין לי לא תיהיה לך בעייה. זה באמת שטויות.. תתרכז במבחנים ובראיון-זה הרבה יותר חשוב.

poomoo

New member
אני רוצה להתרכז במבחנים אבל..

ידוע לי שמהמחשבה יכולה לעשות לי הרבה. וזה לא הבעיה, מאחורי הוילון שצריך להיות ערום לגמרי, אני יותר חושש מהקטע שאני אצטרך לעמוד בתור עם עוד אנשים שכולנו רק עם תחתונים..

poomoo

New member
יש לציין

ש... אני לא מעוניין לצאת בזמן הקרוב, אנית חושב שאני אצא לאחר השירות הצבאי,מסיבות שלי (נא לא לנסות לשכנע אותי בבקשה שלצאת מוקדם יותר), האם לדעתך זה אפשרי לשרת בצהל ולהשאר עדיין בפנים?

eedan

New member
נעים מאוד אחי..:)

זה שאני מבין אותך אלא שאני נמצא במצב שלך בדיוק. אני עומד להתגייס עוד כמה חודשים וגם אני לא מתכוון לצאת בתקופת הצבא. לשכנע לצאת מהארון זה דבר דפוק בעיני..כל אחד שיצא מתי שהוא מרגיש שהוא רוצה. וכן, לדעתי זה בהחלט אפשרי לשרת ולהישאר בארון. שמעתי על הרבה שעברו את השירות בלי שאף אחד ידע. זה הרי לא כתוב על המצח וכמו שהיית בארון עד עכשיו ככה גם בצבא תוכל להיות- עניין של החלטה. ובחזרה לצו ראשון..באמת שאין לך מה לדאוג לא עומדים בתורים בתחתונים..ורק מהלחץ ומכל מה שהולך שם תאמין לי לא יעמוד ולא יקרה לך כלום. יהיה בסדר.:) מקווה שעזתרי לך אחי.

eedan

New member
תיקון למשפט הראשון שרשמתי..

זה לא רק שאני מבין אותך, אלא שאני נמצא במצב שלך בדיוק.

dagystyl

New member
אפשרי ועוד איך

גבר, אפשרי ועוד איך, אני כבר כמעט שנתיים בצבא ואני הייתי בארון כמעט כל השירות. שמע, הכל תלוי מי החברים שלך. קיימות הפתעות בחיים. חבר טוב שלי מהמחלקה גילה לי לפני 3 חודשים על עצמו. אני כמובן גם גיליתי לו. לך עם הלב. אם אתה מכיר את האנשים ויודע שהם מכירים אותך ואוהבים אותך אז תאמין לי שלא ישנה להם מי אתה. אנשים חיים על סטיגמות בולם הזה וצריך לדעת להסתדר. תעשה הכל בפרופורציות והכל יהיה בסדר. בהצלחה!

dagystyl

New member
השלמת מילה במשפט "אנשים חיים..."

אנשים חיים על סטיגמות בעולם הזה וצריך לדעת להסתדר.

poomoo

New member
תודה ו...

תודה, רק, למרות שדווקא אני שמעתי (מלא מעט חברים שהיו בצו ראשון) שכן עומדים בתורים בתחתונים, אבל זה לא הדבר שאני הכי חושש ממנו. מה עם המקלחות?

dagystyl

New member
המקלחות... המממ...

תראה, מקלחות זה באמת קטע מפחיד, אבל שמע: אני מתקלח עם הפנים לקיר וככה לא רואים לי וחוץ מזה שבטירונות עייפים יותר מאשר חרמנים. אם תגיע לשרת בבסיס סגור עם מקלחות משותפות (כמוני...) אז תאמין לי שתדע להסתדר ותתרגל לעניין. בסה"כ כולם גברים ולפעמים גם יש חתיכים (!) ככה שייצא לך גם להינות... תאמין לי הצבא זו חוויה אחת גדולה שלא שווה לוותר עליה בגלל הפחד הקטנטן הזה! אני מאחל לכולם בהצלחה בגיוס ובשירות! שבוע טוב ושנה טובה!

CrystalOne

New member
אתה לא מוריד את התחתונים עד הסוף

הוא רק בודק אם יש לך שבר כמה שניות וזהו. אצלי הייתי שם בחדר בדיוק 10 דקות וזה עוד ביום עמוס

divine21

New member
כאילו, רק צו ראשון!

נסיך, בתור אחד ששירת בלשכת גיוס....אני יכול להבטיח לך שממש אבל ממש לא עומדים בתור בתחתונים....אתה כולה מוריד נעליים בתור...ואז הדבר היחיד שיעבור לך בראש זה למה לעזאזל התור מתעכב ואתה נחנק מהריח בינתיים...רק הרופא/ה רואה אותך עם התחתונים ובלעדיהם...אז אין לך מה לדאוג...הם רואים הרבה כמוך ביום...אבל הרבה...צא מהלחץ....כולה צו ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!

nash11

New member
אצלי היה אחרת !

כשאני הייתי בצו, לפני שנתיים בערך, הייתי צריך להיות בחדר עם חולצה ותחתון, כשחיילת מטומטמת בודקת לי את הראייה... אם זה לא מביך אז אני לא יודע מה כן... בהצלחה בכל אופן !

c444

New member
כן עומדים בתור עם תחתונים.....

אבל זה לא אסון גדול... כולם שם גברים.....אין לך ממה להתבייש בכלל.....

למעלה