צו ראשון..

shirakl

New member
צו ראשון..

מי מכאן כבר היה בצו ראשון? אני מניחה שרובנו, אם לא אפילו כולנו.. אז איך הלך לכם? היום היה מעייף בעיניכם? אותי באופן אישי כולם די הלחיצו מכל הקטע של הצו הראשון - אמרו שהמבחנים די קשים, והבדיקות הרפואיות נורא מביכות, אבל בסופו של דבר היום הזה עבר לי צ´יק צ´ק, לא הביך אותי בכלל ואפילו הצלחתי לסיים כמעט את כל המבחנים (חוץ ממתימטיקה שמשום מה לקח לי הרבה זמן..) ועוד שאלה באותו נושא - מה אתם חושבים על לשכת הגיוס האזורית שלכם? איך התנאים? מעבר לצו ראשון אני לא ביקרתי בלשכת גיוס, אבל סופר לי שיש שם כ"כ הרבה בלאגן.. אז איך הנסיון שלכם עם לשכת הגיוס?

גרעאפס

New member
גם אני הייתי.

היה מאד מהנה באופן כללי. מה שקצת מציק זה שכל החברים שלי מספרים כמה חמודה ומתוקה היתה הפסיכולוגית שלהם בראיון האישי. ורק לי היתה נודניקית עם שיניים גדולות. מה שכן, הבחורה מאימות נתונים היתה מקסימה..

shirakl

New member
וואלה..

באמת תמיד תהיתי מה הולך שם בראיון האישי הזה שנועד לבנים בלבד.. מה הקטע של זה? גם אצלי מאמת הנתונים היה חביב ביותר..

דווקא די נחמד העניין הזה...

של הרעיון האישי... הבנים עוברים אותו בצו ראשון ולי יצא לעשות אותו כי אני מתמיינת לקרבי אז הקטע די נחמד בעיקרון: יושבים מול בחור/ה שבמשך כחצי שעה (ככה זה היה אצלי לפחות) שמתים לדעת עלייך הכל: הילדות המכאיבה שלך, הלימודים, ההורים, החברים החבר/ה ואת רק יושבת ומתפלספת... וגם כל מיני שאלות של "למה לקרבי? ולאן? ולמה את חושבת שאת מסוגלת לזה?" אם לנסות להתעלם להצחקוקים הפסיכותיים של החייל שיושב מולך זה ממש כיף... אה, בזה באמת אחלה רעיון הפורום הזה ושיהיה בהצלחה!

חיפושיט

New member
הממ..

לי היום הלך מוזר.. המאמתת נתונים הייתה מעצבנת, עשיתי כל טעות אפשרית בערך [נראה לי שהיא רשמה במחשב שאני פסיכוטית שנוטה להתקפים קלים] ויצאתי די בבאסה. הבדיקה הרפואית הייתה מהירה ביותר [לכל המפחדות- אפשר לשים תחתוני בוקסר או מכנסיים קצרים וצמודים ולא יעשו לכן בעיות, והרופא הבחור בכלל לא נוגע בכן]. המבחנים הלכו אחלה, חוץ ממתמטיקה ששם הלך לי גרוע, אז אני מניחה שהקב"א שלי לא יהייה מעולה, אבל מקווה שיהייה מספיק בשביל התפקידים שאני רוצה.

../images/Emo15.gifלפי מה שאני זוכרת...

הצו הראשון הוא הכי פחות מבעס... כולה כמה ראיונות עם בחורה במדים שחושבת שהעתיד שלכם תלוי בה ( האמת היא צודקת... חחחה... לא סתם... ) הצו השני הוא הבדיקות הרפואיות שהוא הכי מגעיל... למי ששונא זריקות... מומלץ לנשום עמוק ולהגיע עם חברה... ביי...

Azar Azar

New member
אני הייתי כבר והיה מעצבן

נאבד לי הכרטיס הלבן הזה שמביאים אבל בסוף מצאתי אותו המבחנים דווקא היו קשים הם עברו מהר למרות שהיה הרבה נושאים ורציתי שזה יסתיים כבר

../images/Emo15.gifהרגעת זריקות...

" זריקות " - הכוונה לצו השני שמקבלים לבדיקות הרפואיות, כולה 2 זריקות קטנות... השאר סתם מדידת משקל, בדיקת שתן וכו´... לא מפחיד כל כך !!! : ) ביי...

BlackMist

New member
אוקיי, אז ככה..

אני כבר הייתי ממש הרבה פעמים בלשכת הגיוס..! והם עוד חייבים לי 10 ש"ח על נסיעות, שאני אדרוש בהתייצבות הבאה, שגם כן לא תהייה בעוד הרבה זמן... (למי שלא יודע - מי שנמצא 4 פעמים ומעלה בלשכת הגיוס, יכול לדרוש הוצאות נסיעה ולקבל על המקום) פעם ראשונה הכל טוב ויפה, אבל לא עשיתי את המבחנים, אני כבר לא זוכר למה... וגם את הראיון האישי עשיתי ביום אחר. אז התצטרכתי לבוא עוד פעם, בשביל אורטופד, ובאותה הזדמנות לעשות גם את עהמבחנים, אבל לא יכולתי.. פחדתי לאחר לעבודה.. אז תירצתי שאני עייף או משהו. ואז קראו לי לבוא שוב לעשות את המבחנים.. ושוב פעם, בשביל סיכום פרופיל, וכל פעם רצו משו אחר, מסמכים רפואיים וכו'.. אז ככה יצא שבאתי 3 פעמים לסיכום פרופיל, וגם פעמיים לא באתי (לא בכוונה), אז שלחו לי "התראה לפני צו מעצר".. בקיצור, בלאגן שלם.. עכשיו אני צריך לבוא שוב לאיזה ראיון בנושאים משפחתיים/כלכליים/אישיים..

למעלה