צו ראשון

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

איזה כיף שיורד פרופיל על פלטפוס כשבכלל לא אכפת לי שיש לי אחד כזה. אז יופי שיש לי פחות קשת ברגל מלבנאדם נורמלי, מה אכפת לצבא? כל עוד זה מקטין את הסיכוי להיות קרבי, בכיף

זונע

New member
בוא נגיד ככה

גם אם לא היה לך פלטפוס או כל דבר אחר, מספיק שהיית פותח תפה שם ל-2 דקות והיו מבינים שאתה לא האדם הנכון לקרבי...

תמיר1991

New member
אני לא לוקח סיכונים עם צבא כיבוש.

אני רוצה לתרום למדינה שלי, אבל בדרך שלי. לצבא אני אתגייס גם מתוך סקרנות, אבל אם מישהו יחשוב בכלל לשלוח אותי לקרבי אז אני מעדיף להיכלא.

מכושפת15

New member
עצוב שאתה חושב ככה

בעוד שאני מכירה אנשים שרוצים לשקר בנוגע לבעיות הבריאותיות שלהם כדי שלא יורידו להם פרופיל
ומה זה הפלטפוס הזה לעזעזל? זה מפריע איכשהו? :-S

זונע

New member
פלטפוס זה כשאין קשת בכף הרגל

לי זה לא הפריע בחיים, אבל בעקרון אמורים ללכת עם מדרסים.

תמיר1991

New member
אם זה עצוב לך שאני לא רוצה להיות קרבי,

זו לא הבעיה שלי. די לצביעות נגד כל מי שרוצה לתרום למדינה אבל לא להיהרג בשבילה. סליחה באמת שאני אוהב את החיים שלי...

זונע

New member
כן זה היה מטומטם להגיד את זה

למרות שאם הייתה לי את האפשרות, לא בטוח בכלל שהייתי פוסל קרבי.

תמיר1991

New member
אני לא אהיה בקרבי כי החיים שלי יותר חשובים

לי מכל דבר אחר (חוץ מהחיים של המשפחה הקרובה שלי), וכי אני מתנגד לכיבוש. הכיבוש לא נראה לי בראש סדר העדיפויות שלך, אבל אתה מוכן לסכן את החיים שלך למען המדינה? (אם היית יכול)

מכושפת15

New member
אני כן

אם הייתי יכולה תחשוב שניה על הדור של פעם, עשו הכל למען המדינה. "טוב למות בעד ארצנו"

תמיר1991

New member
מעולם לא נאמר המשפט הזה, על פי ארבעה (!)

מאמרים שקראתי, הוכח שזו המצאה של התנועה הציונית (שמבוססת על משפט של הוראטיוס, משורר רומי - "טוב ומתוק למות למען המולדת). מחקר אחד אמר שהוא בכלל קילל ברוסית... פעם לא "אהבו" את המדינה יותר. פעם לא הייתה למדינה זכות קיום אם ההמונים לא היו מתים למען המדינה, ובמצב כזה אולי גם אני הייתי מת למענה. אחרי מלחמת יום כיפור, המלחמות הן כבר לא "או אנחנו או הם", כמה שתנסי לצייר את זה ככה. אלה מלחמות אחרות, ולמענן אני לא מוכן למות. זכותך להגיד שהחיים שלך פחות חשובים לך מהמדינה. אצלי זה לא ככה... רגע, אם זה ככה בשבילך - למה את לא הולכת לקרבי? זו תופעה לא כל כך נדירה היום עם בנות.

מכושפת15

New member
../images/Emo4.gif

אז נגיד והמשפט הזה לא נאמר, העיקר זה הרעיון איך אתה יודע שלא "אהבו" את המדינה יותר? אנשים היו מגיעים לפה ומנשקים את האדמה הזאת! והם פשוט נלחמו כדי שנוכל לחיות פה. מה גורם לך לחשוב שעכשיו אנחנו לא בסכנת קיום? אל תיקח את זה כמובן מאליו שאנחנו חיים פה והכל טוב ויפה. תאר לך שלא היה חוק גיוס חובה ולא היה לנו הצבא שיש היום, אני לא בטוחה אם היינו נשארים פה להרבה זמן. ואני לא הולכת לקרבי כי ב90 אחוז מהמקרים בנות בקרבי יהיו בשמירות/נהגות או איך שלא קוראים לתפקיד הזה. ואני חושבת שאני אוכל לתרום לצבא יותר בדרך אחרת.

זונע

New member
כן.

כי מישהו צריך לעשות את זה, ואם הייתי יכול-אז כן הייתי עושה מה שאני מסוגל לעשות.

Double U

New member
היה לי היום../images/Emo9.gif

היה סך הכל בסדר גמור. נכנסתי ב7 וחצי ויצאתי ב1 וחצי

נמ

לי אפילו עוד לא הגיע צו ראשון (מעניין למה....חח אולי בגלל שהיה לי 16 לפני שבוע? XD) אני רק יודעת שכמעט בטוח לגמרי שהפרופיל שלי יהיה משו בסביבות 64

למעלה