צו ראשון.

batel500

New member
צו ראשון.

כל כך פחדתי ללכת, בכיתי כל הבוקר כדי שאמא לא תכריח אותי ללכת והיא כמעט צילצלה לומר שאני לא יגיע. ואז בא אומץ משום מקום, אני כמעט בטוחה שזה בא מאבא. כשהפסקתי לבכות לא הפסקתי לחשוב על כמה אבא היה צוחק עלי על זה שאני מפחדת. מאז שאבא לא כאן אני פשוט לא מסוגלת להיות לבד, לבד זה הפחד הכי גדול שלי. וכשהגעתי ללכה כל מקום שהלכתי אליו היה קשור באבא בצורה כלשהי, וועדה רפואית - באיזה גיל אבא נפטר ? , היו לו שומנים בדם ? , ממה הוא נפטר ? ואז.. אימות נתונים - השאלה הראשונה שלה הייתה אם יש לאבא ילדים מאשה אחרת, ואז היא שאלה אם מישהו קרוב נפטר מסיבה כלשהי, ואז אמרתי לה אבא והיא נראתה כאילו היא מרחמת עלי וזה הגעיל אותי ממש. היא שאלה אם רציתי להתאבד..או אם ניסיתי (אממ לא אבל אחלה הצעה אני אשקול את העניין). בכל מקרה, עכשיו הדבר שהכי מעניין אותי זה מה אבא היה אומר על פרופיל 64, אני מרגישה מפגרת..הלך הקרבי.

LiorShap

New member
זה לא קשור...

פרופיל קשור רק למצב הגופני. אז אין לך מה להרגיש מפגרת... אוי אני זוכר את הצו ראשון...[טוב,זה לא היה כזה מזמן חח..] סיוט!

LiorShap

New member
...

ממש לא. את יודעת כמה אנשים אני מכיר עם פרופיל כמו שלך ואפילו יותר נמוך? זה אומר שהם מקולקלים? לא. לא כולם בריאים 100 אחוז.

בטאלושקה ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אין לך מה להרגיש מפגרת.. זה שטויות,תאמיני לי.. אני זוכרת שהיה לי צו' 1 ממש אחרי שאמא נפטרה,ושאלו אותי הרבה פעמים,איזה 10 אנשים בערך ממה אמא נפטרה,וכמעט בכיתי שם כי שיגעו אותי..וכל הבדיקות והבילבולי שכל שהם אוהבים לעשות.. אבל העיקר שעבר לך ולי.. ואמרתי לך מה אני חושבת והגיע זמני ליפרוש...
לילה טוב!

את ממש לא מקולקלת!!!!

לי יש גם פרופיל נמוך ,אז אני מקולקלת? ממש לא! בטאלושקה, יש אנשים/דברים שאסור להתיחס אליהם,והצבא המטופש הזה (סלחו לי), הוא אחד מהם! אם את מקולקלת,הלוואי שכולם יהיו כאלה מקולקלים! כמו שליאור אמר,יש הרבה פרופיל 97 שהם אידיוטים גמורים.. זה לא מודד שום דבר חשוב!

yaeli20

New member
../images/Emo24.gif

מתוקתי עזבי אותך קרבי! התפקידים הכי מעניינים הם לאנשים עם פרופיל נמוך. וכן אני זוכרת את הצו הראשון (אצלי זה באמת היה מזמן) והשאלות על אמא שלי היו קצת מרגיזות (אפילו שלחו אותי לקב"ן!!! - קצין בריאות הנפש) אבל עוברים את זה ועוד מעט את תסתכלי על זה כעל חוויה וזיהו סתם עוד חוויה שצריך לעבור...

mika1236

New member
גם אני הייתי שם לפני חודש

אבל אני האמת ממש חיכיתי לזה אבל נורא פחדתי שאם אני ישבר אז איך זה יראה למאבחנת ואולי לא יודעת בדיוק אבל חשבתי על זה מלא והגעתי וקיבלתי כוחות שאני מאמינה שמאבא ולא נשברתי והצלחתי לדבר על זה ובאמת את צודקת למאבחנת היה ממש פרצוף מרחם ואז הגיעו השאלות אם הלכתי לפסיכולוג ואמרתי לה שלא והיא כאילו הייתה מופתעת כאילו איך לא הייתי צריכה את זה וגם שאלות אם הסתגרתי אחרי זה בבית חודש וכאלה...אבל עברצי את זה ואני מקווה שבטוב..כי יש לי הרגשה טובה.. אבל הכי קשה לי זה אם הקטע שאני יתגייס ויעשה שרות משמעותי בצבא(מקווה) אז אבא לא יהיה שם להתגאות בי כי אני יודעת שהוא היה מתגאה כמו שהוא היה גאה באח שלי שהיה ביחחידה מובחרת..

mika1236

New member
ומה פתאום בחיים שלך אל תרגישי שאת מפגרת בגלל

זה זה ממש לא קשור למפגר פרופיל זה אךורק בריאותי ותאמיני לי יש לי ידיד שיש לו פרופיל כזה והוא ממש נהנה בצבא ויש לו תפקיד מעניין ממה שאני יודעת כי אסור לו לדבר על זה והתפקידים האלה הם הכי מעניינם כי תכלס בנות הם לא באמת קרביות רק עובדים עליהם אז את תוכלי לעשות משהו במודיעין או משהו שבאמת יתרום למדינה

batel500

New member
../images/Emo24.gif תודה כולם! ../images/Emo24.gif

מיקה אני מניחה שאת חדשה (?) אני פשוט לא זוכרת שראיתי את הכינוי שלך קודם. בכל מקרה..ברוכה הבאה :]

eshkolit32

New member
בתאלינקה

מה המצב? כולם כבר היטיבו כאן להגיד לך את המילים הנכונות. אין לך שום סיבה להרגיש מקולקלת באיזושהי צורה, פרופיל צבאי זה דבר שאין לו שום ערך אמיתי בחיים האמיתיים. המדינה, החברה והצבא מקטלגים אותנו בקטגוריות כל הזמן. אל תתני למספר הזה 64 משמעות גדולה מדי. את תראי עם הזמן שזה לא אומר שום דבר לגבייך. הפחד מלהיות לבד מובן לי לגמרי אבל את יודעת את יכולה לשרת קרוב לבית ולהיות בבית כל יום. ואם את משרתת רחוק מהבית את בטח תכירי אנשים חדשים. בהתחלה זה לא קל אבל אח"כ מסתדרים. אני שמחה שברגע קשה פתאם קיבלת אומץ והרגשת שזה בא מאבא שלך. זה מקסים בעיני.

למעלה