צו ראשון

S v e t

New member
צו ראשון ../images/Emo7.gif

קיבלתי צו ראשון. אממ פעם שנייה!! ואני מקווה שתוכלו לענות על שאלותיו מכיוון שאני מתארת לעצמי שרובכם כבר עברתם את הדבר הלא מועיל הזה. אז ככה פעם ראשונה קיבלתי צו ראשון כשהייתי בכיתה י' אז דחיתי ליא', בכיתה י' קיבלתי מכתב שמן עם דף בדיקות ושאלות, ועכשיו הם שוב שלחו לי צו התייצבות ולא שלחו לי שום דף, מה אני אמורה להבין מזה? שלא צריך לעשות בדיקות?! והאם אני צריכה לעשות בדיקת דם, או שלא חייב? מה אני צריכה בכלל להביא? מה עושים שם? בבקשה תענו לי כי אני ממש מיואשת

danzk

New member
פורום מתגייסים יכולו לעזור לך

אם עשית את הבדיקות בפעם הראשונה ושלחת להם אז למה שתצטרכי לעשות שוב את אותן הבדיקות? לא עושים בדיקות דם בצו ראשון. בצו ראשון את צריכה להביא את הצו התייצבות ותעודת זהות. וזהו.

שמעי

את פשוט יכולה ללכת לשם, הבדיקות שעושים זה שטן ואם יש לך משקפיים אז גם בדיקת ראייה וכמובן בדיקה כזאת כללית שרופאה עושה לך. זה שטויות תביאי איתך תעודת זהות, כסף לשתיה ואוכל אם תירצי- כי זה יום ארוך, וכמובן את הצו שקיבלת. וגם כדאי שתישני טוב לילה לפני כי צריך לקום מוקדם שיהיה בהצלחה

S v e t

New member
היום אמרו לי....

שמפשיטים אותך, ואפשר רק חזיה ותחתונים!!!!! ואם אני מתביישת? הם יכולים להכריח אותי?

a Warming Sign

New member
אל תקשיבי למה שאומרים,../images/Emo194.gif

יש כלכך הרבה סיפורים על הצו הראשון,כל מיני זוועות,וזה לא ככה.. את לא חייבת להתפשט,אני עליתי על המשקל עם בגדים[אולי בלי מכנסיים רק], ורק אצל הרופא,מאחורי וילון,הורדתי חולצה.. ולא,זה לא רע כמו שזה נשמע..בנות חוזרות עם סיפורים מפה ועד הודעה חדשה.. סה"כ בודק את עמוד השדרה
הם לא יכולים להכריח אותך,אבל רצוי להתגבר על הביישנות,כולן עוברות את זה.. ובקשר להודעה הראשונה,רק תיקון קטן,הצו ראשון זה אולי הדבר הכי מועיל שיהיה לך לשנתיים של הצבא,זה קובע את הנתונים שלך ואלו דברים שאי אפשר לשנות אח"כ,חוץ מפרופיל,אז כדאי להתייחס ברצינות לעניין, וכמובן-בלי לחץ

הם לא יכולים להכריח אותך

אבל הם בהחלט יכולים לבקש ממך לחזור לבדיקה נוספת, למרות שאת יכולה לבוא מראש עם בוקסר וגופייה ולהישאר איתם. אני בכלל לא הסכמתי להוריד את הבגדים, והרופא החמוד בדק אותי בצורה שטחית וזהו.. :)

shiran™

New member
אוי חחחח

אני זוכרת שסיפרו לי את זה כשהייתי קטנה.. איזה שטויות.. את נשארת עם תחתון\מכנס קצר וחזיה וזה לא כזה נורא.. את יודעת.. זה כמו שאת לובשת בגד ים. והרופא שבדק אותי בכלל לא הסתכל עליי ונראה לי שהוא אפילו עצם עיניים, ואין מצב שדימיינתי את זה
בקיצור זה ממש שטויות..

AndreaCorr ©

New member
תראי

חוץ מהעובדה שאת באמת יכולה להשאר עם מכנסיים קצרים/בוקסר, תעצרי שניה ותחשבי על זה ככה - הרופא הזה (רופא אחד, בלבד, מאחורי וילון) רואה עשרות כמוך ביום. ברגע שתצאי, הוא ישכח ממך ומאיך שאת נראית, ולמען האמת הגוף שלך לא ממש מעניין אותו. חוץ מזה, הוא בכל זאת רופא, וזה מקצועי בלבד. אין לך מה להתבייש, זו בדיקה קצרצרה שלא כוללת שום דבר פולשני מדי, היא נעשית מאחורי וילון ולרופא ממש לא אכפת איך את נראית. בהצלחה

אוי תירגעי זה שטויות...

אני מגיבה קצת בדליי כי אין לי זמן פשוט להיות פה... זה באמת שטויות, בודקת אותך רופאה, ז"א בת. אין לך מה להתבייש את נישארת עם תחתונים זה בטוח

onix 88

New member
../images/Emo207.gif תזמינו כרטיסים למופע בחיפה

לפני שיגמרו. תשלחו SMS "קוקה קולה" ל1100.

EcstaZ

New member
תמשיכו להתנפל עלי ../images/Emo3.gif

פשוט באתר שלהם ראיתי שרושמים את זה עם המקף, אז חשבתי שרק ככה זה עובד.

למעלה