צו ראשון!

מה צבא עכשיו, מה../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

קיבלת צו ראשון?כן מתי קיבלת אותו?ביום שני!!!!1 שמח/עצוב?לאיודעת מתי אתה צריך להתייצב בלשכת גיוס?ביום שני!!!!!!! איפה אתה מתייצב?בירושלים מה רוצה להיות בצבא (איזה חיל וכאלה)?מאיפה לי
מאמין שזה אפשרי לך?

:))))))))))))))))))))))))) ../images/Emo163.gif

קיבלת צו ראשון? קבלו זין-לא מתי קיבלת אותו? שמח/עצוב? שמחהההההההההההההההההה מתי אתה צריך להתייצב בלשכת גיוס? אף פעם איפה אתה מתייצב? רחוק רחוק ושוב פעם רחוק! מה רוצה להיות בצבא (איזה חיל וכאלה)? לא להיות מאמין שזה אפשרי לך? כאילו דההה

gurke

New member
כאילו, בהקשר של הצו ראשון, כי לא קיבלתי וזה

אני לא סתם מתלהב

NoFaRi1

New member
יאללה שכונה

קיבלת צו ראשון? יאפ. הסבים יותר נכון והודיעו לי מתי קיבלת אותו? כמה שבועות שמח/עצוב? אנערף מתי אתה צריך להתייצב בלשכת גיוס? הייתי צריכה ב10.10 איפה אתה מתייצב? :] מה רוצה להיות בצבא (איזה חיל וכאלה)? אין לי מושג מאמין שזה אפשרי לך?

tink 16

New member
../images/Emo203.gif בוקר טוב ../images/Emo13.gif

קיבלת צו ראשון?
מתי קיבלת אותו? יום חמישי בבוקר שמח/עצוב? שמחה
מתי אתה צריך להתייצב בלשכת גיוס? 25.11 איפה אתה מתייצב? ירושלים מה אתה רוצה להיות בצבא (איזה חיל וכאלה)? מדריכת בנים בחיל האוויר
מאמין שזה אפשרי?
מקווה מאד

mikmikonet

New member
../images/Emo7.gif גם אני מצטרפת.

קיבלת צו ראשון?
מתי קיבלת אותו? ממש אתמול. שמח/עצוב? די לחוצה, אבל אני אחת שלחוצה מהכל. מתי אתה צריך להתייצב בלשכת גיוס? 20.11 איפה אתה מתייצב? ירושלים
מה רוצה להיות בצבא (איזה חיל וכאלה)? ממש לא מבינה בזה כ-ל-ו-ם. באמת. פעם הייתי אומרת "אולי אני אנסה להקה צבאית" אבל רק בגלל שזה היה כל כך רחוק, ועכשיו זה מתקרב ואני יותר ויותר רואה ש...לא. מאמין שזה אפשרי לך? לא יודעת עוד מה אני רוצה. נקווה שהתוצאות שלי יהיו טובות.

hkatsman

New member
היי יו

קיבלת צו ראשון?לא מתי קיבלת אותו?לא שמח/עצוב?לא מתי אתה צריך להתייצב בלשכת גיוס?לא איפה אתה מתייצב?לא מה רוצה להיות בצבא (איזה חיל וכאלה)?לא חשבתי על זה לעומק, אבל יכול להיות מגניב אם אני אהיה בסיסט של דובר צה"ל ואחרי כל הכרזה שלו אני אעשה קטע כזה כמו בסיינפלד. "הרגנו היום בהיתקלות 3 פלסטינים" "טן טן טיגידן" מאמין שזה אפשרי לך?לא

Double U

New member
כנראה שהצו הראשון שלי נאבד בדואר../images/Emo3.gif

התקשרתי ללשכת תל השומר ולפיהם זה כבר נשלח (פשוט לא קיבלתי, בעיה בשירות הדואר כנראה). בכל אופן הם אמרו לי להתייצב ב27.11

למעלה