צו ראשון!

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
צו ראשון!../images/Emo105.gif

(הצפרדע היא הדבר הכי דומה לצב שמצאתי :X) י"אניקים התפקדו, מי לאן ומתי? אני ב18/7. מה צו ראשון בחופש, מה?! זנות.

שניש

New member
עדיין לא קיבלתי../images/Emo3.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

זה מדאיג אותי. לא יודעת למה,אבל יש לי תחושה שהצבא ישכח אותי ובזמן שכל חברותיי יקבלו צווים (באתי לכתוב-צבים
) אני אשב בביתי ואראה ד"ר פיל. לא שזה בהכרח דבר רע

AGENT SHESH

New member
זה בסדר,

יש כאלו שמקבלות מאוחר יותר מהרגיל, אין מה לדאוג, זה חלק מהטבע, יש כאלו שמקבלות מוקדם יותר ויש שמקבלות מאוחר יותר. ד"ר פיל!
תוכנית טובה. אני צריך לראות אותה יותר, לא יוצא לי כמעט לאחרונה..

thebaby

New member
לא קיבלתי.. אם אני אקבל בזמן../images/Emo101.gif

שאני בחו"ל אני אכעס. בסוף אני אבוא לצו ראשון כסטודנט

Gizmo16

New member
גם אני כנראה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

תגיד, אתה לא לוקח שנה חופש אחרי ביצפר
אתה הולך ישר ללמוד באוניברסיטה
...
כי אני בדיוק מתלבטת מה לעשות

thebaby

New member
מה אני אעשה בחופש../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

אעבוד
אוניברסיטה אצלי מסתמן יותר ככיף מאשר קושי. אני הולך ללמוד כי מעניין אותי וכי אני רוצה לדעת את הדברים האלה
. יהיה איזה כמה חודשי חופש...

Gizmo16

New member
כן אבל...../images/Emo28.gif

כל המבחנים:-\ וכל הלמידה... ברור שזה כיף ללמוד, אבל כשצריך לזכור, ולעבוד בבית, ולשנן, זה נראה לי הרבה להיכנס אליו ישר אחרי י"ב... פעם חשבתי כמוך.. אבל כבר לא
מילא

AGENT SHESH

New member
תאמין לי,

אחרי י"ב הדבר האחרון שתרצה זה ללכת ללמוד באוניברסיטה... אני לא לומד כבר, ואין לי מה לעשות עם כל כך הרבה זמן. לימודים? רק בשנה הבאה אפשר להתחיל ללמוד, ובינתיים אפשר כבר להתגייס ואח"כ אוניברסיטה ולהתחיל את החיים כמו שצריך. לא להתחיל, ללמוד באוניברסיטה, ואז לקטוע את זה לשלוש שנים ולקוות שאפשר יהיה להמשיך מהנקודה בה הכל עצר לפני הגיוס.. ככה אני חושב לפחות... (אגב, סליחה על הרווחים הלא-קיימים בהודעה, יש באג בתפוז ואי אפשר ללחוץ על האנטר..
)

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif מה זה תאמין לי?../images/Emo28.gif

כאילו, בתור האדם המנוסה שאתה? שניכם בדיוק באותו מקום בחיים... זה תמיד מצחיק אותי שעושים את זה
שניכם בי"ב... אז בלי תאמין לי בבקשה

Gizmo16

New member
ממ... אז אוקיי..../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

איך יכולת לחשוב שהיצור הזה בי"א

As I Am

New member
גיל יא.../images/Emo101.gif

קפצתי כיתה
מקודם זה נראה כמו דיון חברי, עכשיו זה נראה כמו אמירות מתנשאות. משה, לא יפה לחשוב שאתה יודע כל כך הרבה יותר מנער שנמצא שנה מתחתיך במערכת החינוך.
. סתם נקודה.

thebaby

New member
האמת.../images/Emo101.gif

זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות, זה מאוד מושך אותי ללמוד באוניברסיטה. ורק בגלל שזה סוף י"ב אני נוסע לארה"ב לחודש וחצי+ לפני תחילת הסמסטר... "להרגע". אבל באמת שאני רוצה ללמוד. אני לא ממש נער מתבגר טיפוסי, מה לעשות. חוץ מזה, מי אמר שאעצור את הלימודים בגיוס

למעלה