האמת, אני מסכים.
ואני בכלל לא שוביניסט. אין לי בעיה שנשים יהיו בתפקידי פיקוד, או הנהגה או ניהול. יש כאלה שטובות בזה יותר מגברים, אז למה לא? אבל, בקטע של שירות קרבי (וטייסות בפרט) אני מסכים עם גלעד ב 99%. למה האחוז הנותר? כי זו הסיבה. אני רואה סיבה אחרת, שחשבתי שתעלו אותה פה, אבל לא העלתם. הסיבה שאני מדבר עליה (אחת מהן את השאר הזכרתם) זה הנפילה בשבי. אתם פעם תיארתם לעצמכם מה יעשו לאישה, חיילת, ישראליה, שנופלת בשבי? העינויים שהגברים החיילים עוברים זה יהיה המינימום שהיא תקבל. אונס או שנים ביום זה יהיה המינימום. ואחרי שהיא תהיה בהריון היא תצטרך ללדת. אני לא חושב, שאנחנו כחברה, מסוגלים להתמודד עם הידיעה (שבמדינה כמו שלנו, ביום אחד אולי תגיע, במידה ובנות ימשיכו להשתלב בכל המסלולים האלה), שאחת מהבנות היקרות שלנו, נפלה בשבי, ו``מי יודע מה הם עושים לה שם``. כפתרון, אני חושב שתריכים להציג את המצב הזה לאוכלוסיה בארץ, להסביר אותו טוב טוב טוב לכל בחורה שרוצה להיכנס לתפקיד כזה, ואז אם היא בטוחה שהיא מוכנה לקחת את הסיכון הזה, אז בבקשה. אם הילדהבת ה-18 חושבת שהיא יכולה לעמוד בזה, מי אנחנו כחברה נגיד לה שהיא לא יכולה? הלוואי ובחיים לא תהיה לנו רונית ארד, ארז.