צו ראשון B-()

מלחמת סטטיסטיקות ?:)

אז ככה ... דבר ראשון .. אני מסכים שבנים עושים יותר תאונות ... זה בגלל שאנחנו נועזים יותר .. או משהו כזה .. בקשר לסטטיסטיקה ... בממוצע בן אדם עובר טסט רביעי ... והבנות הורסות את הממוצע הזה ! ככה המורה שלי לנהיגה אמר ..

נשים בכביש

OK אז לגבי הטסטים אני חייב לחלוק עלייך באופן מסוים... רק הבנות שאני מכיר עברו בין טסט ראשון לשלישי שזה לפי דעתי מכובד (אני עברתי בשלישי) ובקשר לנשים על הכביש אתם הגברים צריכים להבין שנשים הן פשוט אי אכפתיות... הסביבה לא מעניינת אותם , הן נמצאות במכונית שלהן וכל מה שקורא מסביב זה רק כדי להשלים רקע לתמונה... וזה לא שהם מנסות בכוונה לתסכל אותנו הנהגים הגברים, הן פשוט ככה... ואז יוצא לנו לראות מיקרים שנשים חוסמות נתיבים לפנייה ימינה הרי למה שהן יחכו כמו בני אדם במסלול השמאלי יותר? הן הרי צריכות לצאת ראשונות מהצומת , או כל הפעמים האלה שאתה עובר ברחוב יחסית צר ונשים יושבות בתוך האוטו כשהדלת פתוחה... ``מה לא ידעתי שזה מפריע לתנועה`` ... הן פשוט לא אכפתיות וזה הכל... ולפי דעתי אין מה לכעוס אליהן מפני שיש להן דברים הרבה יותר חשובים לחשוב אליהם מנהגים אחרים בכביש ... ודרך אגב... לכל הנשים בעתיד יש לי בקשה אחת... כשאתן מצפצפות אחרי ציפצוף אחד או שניים גם ככה כל הנהגים הבינו מה אתן רוצות... אז תסכימו איתי שאין מה להמשיך לצפצף נכון? , הרי כשאתן רוצות משהו על הכביש או כשאתן רוצות שיתחשבו בכן על הכביש זה חייב לקרות נכון? אז אולי עם קצת התחשבות בזולת המצב יהיה הרבה יותר טוב... אני רק חייב לציין שלגבי נהגות חדשות לא ראיתי את התופעות האלה... זה כנראה משהו שבא עם הניסיון או הגיל... ורק שתבינו עד כמה נשים מעצבנות... עוד כשלמדתי נהיגה אישה ניסתה לעקוף אותי בכניסה לכיכר... דבר שהיה בלתי אפשרי לכל הדעות... היא באה מאחורי ממש מהר וכמעט נכנסה בי , אני שהייתי ממש טרי על ההגה נבהלתי קצת ונכבה לי האוטו בכניסה לכיכר... אז מה המטומטמת עשתה??? התחילה לצפור ... כאילו זה מה שיעזור ... אז אני מקווה שתקחו את זה לתשומת לב ... בעיקר הבנות שבינכם , למרות שאף אחד לא אוהב לספוג ביקורת ואולי באמת עשיתי זאת בצורה קצת חריפה כל מה שכתבתי פה הוא לא פרי דמיוני וראיתי את הדברים האלה קורים יותר מפעם אחת במציאות. -אביר-

kirk hammet

New member
רק משהו

סטטיסטית , נהגים צעירים עושים יותר תאונות מנהגים מבוגרים. זה אומר שמבוגרים נהגים יותר טובים !? לא בהכרח. הרבה נהגים צעירים נוהגים לעשות תחרויות ביניהם , הרבה תאונות נגרמות בגלל זה , הרבה שואו-אוף בגיל צעיר , מה לעשות גם את זה יש ... וגם , בני נוער נוהגים לצאת למועדונים , לפעמים שלתות עדלאידע ואז לנהוג שיכורים ... התוצאה כמובן קטלנית... אני חושב שכולנו יודעים שגברים למרות הכל הם נהגים יותר טובים עוד לא ראיתי אשה נוהגת באיזה מירוץ garnd prix , עם מכוניות טסות במהירות 300 ק``מ לשעה מינימום ... אני חושב שאם הם היו נוהגות אחוז הנפגעים בתאונות שם היה הרבה הרבה יותר גבוה... לזכרו של איירטון סנה , מגדולי נהגי המירוצים אי פעם שנהרג במירוץ...

erlich

New member
האמת, אני מסכים.

ואני בכלל לא שוביניסט. אין לי בעיה שנשים יהיו בתפקידי פיקוד, או הנהגה או ניהול. יש כאלה שטובות בזה יותר מגברים, אז למה לא? אבל, בקטע של שירות קרבי (וטייסות בפרט) אני מסכים עם גלעד ב 99%. למה האחוז הנותר? כי זו הסיבה. אני רואה סיבה אחרת, שחשבתי שתעלו אותה פה, אבל לא העלתם. הסיבה שאני מדבר עליה (אחת מהן את השאר הזכרתם) זה הנפילה בשבי. אתם פעם תיארתם לעצמכם מה יעשו לאישה, חיילת, ישראליה, שנופלת בשבי? העינויים שהגברים החיילים עוברים זה יהיה המינימום שהיא תקבל. אונס או שנים ביום זה יהיה המינימום. ואחרי שהיא תהיה בהריון היא תצטרך ללדת. אני לא חושב, שאנחנו כחברה, מסוגלים להתמודד עם הידיעה (שבמדינה כמו שלנו, ביום אחד אולי תגיע, במידה ובנות ימשיכו להשתלב בכל המסלולים האלה), שאחת מהבנות היקרות שלנו, נפלה בשבי, ו``מי יודע מה הם עושים לה שם``. כפתרון, אני חושב שתריכים להציג את המצב הזה לאוכלוסיה בארץ, להסביר אותו טוב טוב טוב לכל בחורה שרוצה להיכנס לתפקיד כזה, ואז אם היא בטוחה שהיא מוכנה לקחת את הסיכון הזה, אז בבקשה. אם הילדהבת ה-18 חושבת שהיא יכולה לעמוד בזה, מי אנחנו כחברה נגיד לה שהיא לא יכולה? הלוואי ובחיים לא תהיה לנו רונית ארד, ארז.

Black Star

New member
דווקא זה לא כזה נימוק.

נכון, זה לחלוטין מזעזע. אבל אל תשכח שגם בנים אפשר לאנוס (``אמריקה X``, או שזו רק אני?)

leeloo

New member
קפה?!

האמת (וידוי חושפני) שאני לא יודעת להכין קפה! אין לי טעם להכין קפה, אלא אם מישהו יבקש ממני (מה שאני מקווה שלא יקרה בצבא) ואז הוא יצטרך להסביר לי בדקה (קליטה מהירה) איך להכין ואז אני אדע , אבל חוץ מזה אין לי שום סיבה לחשוב על קפה בכלל, אז אולי צה``ל לא יגייס אותי?!

rastotman

New member
דנה? אפרת?

-שמישהו יבדוק מהר אם חסרה מנחה בערוץ הילדים!- ולהלן תגובתי השנונה: אנחנו שונים אבל דומים? למה? מי זה אנחנו? אני לא אנחנו- בואו נעשה מישאל- מי רוצה להיות אנחנו? ואני מאוד מיצטערת על זה שאני מהללת את מוסד הצפייה בטלויזיה בכל הודעה שלי [או מנסה למצוא עיסוק לגיטימי יותר מהופה היי ביום העצמאות]- אבל! אני רואה פה סממנים מיתקדמים של מעט צפייה בטלויזיה, שאם תישאלו אותי [וגם אם לא, מה ניראה לכם שפה? איי סי קיו?] זה גרוע בדיוק באותה מידה. ומעט צפייה בטלויזיה מורכבת, כן, מאנשים שפותחים טלויזיה בעשר- למרות שאז הם באינטרנט [או שלא, בעצם איפה הם?], ומאנשים כמו אבא שרואים חדשות וסרט כל לילה, ומאנשים שלא פותחים טלויזיה בלי לבדוק בעיתון מה יש לראות- בשביל זה נולד הערוץ הכחול! [זה עם השעון וגלגל``צ לחסרי המת``ב באשר הם שם]. ומה הסממנים? שימוש בסיסמאות ללא בלה בלה בסיומן וחלקי פרטי ערוץ שמונה הידועים לכל. כל כך נורא? לא יודעת, מה שכן, אם את מדברת פה בשם הנשים ומישתמשת בסיסמאות, עוד רגע את תדברי בשם הישראלים, ואז- אווו, ואז, אני אכה ואנשוך- יום יבוא וכולם יבינו את זה- <צחוק מטורף> -יום יבוא והעולם יהייה ריק מפרחות, והריבית תהייה הפוכה, ולא יהיו חדשות <קצת קצף מסביב לפה> ו-ו-ו-ההודעות יהיו מסודרות בסדר נורמלי- חיחיחי- אתם עוד תיראו- ואאאה אה אה..

mmm

New member
שוביניסט???

m לא יודע, אבל אתה בהחלט נשמע כך... בכל אפן m חושב שבנות תהיינה טייסות נהדרות... אבל שימו לב בנות... m הצהיר כמה פעמים שצריך לסלק את כל הגברים בכנסת וגם את הנשים שיש שם היום(הן נשחקו עם השנים), ולהכניס לכנסת רק נשים, 120 נשים!!!. המדינה תהייה יותר טובה. למה? נשים לא מושפעות מטסטוסטרון, והן לא מחשיבות ``כבוד`` לדבר העיקרי!!!. לכן גלעד, תחשוב לפני שאתה אומר דברים כאלה, מממ זה יכול לפגוע בך קשות בנות יותר אלימות מגברים(פעם שמעתם על בן שחתך למישהו אחת את ה...החלק הזה שנמצא ב... אתם יודעים), הן יותר אלימות והו יכולות להזיק לך מאוד!!!. BY mE

mmm

New member
לא נעים, לא נעים....

m רואה את עצמו בצבא... הפקידה: שלום, שמך, תעודת זהות.. ו.. m:בסדר הפקידה: לך לשם m: לאיפה הפקידה: לשם.(m מתחיל להתעצבן)... m: גברתי לאיפה הפקידה: אתה רואה.. שם. m: גברתי איפה זה יש שם שתי דלתות, לאיפה הגעתי לארץ עוץ, ואת חכמת חלם... הפקידה: עוד מילה ואתה עף מפה(m מתחיל לנשוך את ידו) m: גברתי, יש שתי דלתות, אחת צהובה והשניה אדומה, לאיפה. הפקידה: אדומה. m: יופי, כל הכבוד... ולבדיקת האשכים... רופא:תוריד תמכנסיים m: לא!!! רופא: אתה חייב m: לא!!! רופא: אם לא תעשה את זה, משהו אחר יעשה את זה בשבילך... וההמשך ידוע.... m נכנס למאסר... מוסר ההשכל של הסיפור הלא מצחיק, והעצוב עד פתאטיות.... m לא אוהב את הצבא, ולא מוכן שישפילו אותו, ולא מוכן לכל בילבולי הביייפ הצבא!!!. BY mE

סליחה על הבורות אבל

האיזה גיל אמורים לקבל צו ראשון? באמת הבדיקות לבנות הן בעירום?!

leeloo

New member
הגיל והבדיקה

בעקרון צריך לקבל צו ראשון בגיל 16.6-17.5. הבדיקה הרפואית לבנות אינה בעירום מוחלט אלא את נשארת בתחתונים, ואם מתמזל מזלך את נשארת גם עם חולצה, אך ללא חזיה! לילו

MERD!

New member
זה ארוך.......

טוב קראתי רק תשורה האחרונה אם אין לך קשרים או חברים או משהו שיכולים לעזור את יכולה לברר בערך לפי לאן מזמנים אותך מבחני טיס זה 54 מינימום מודעין זה 55 נראה לי זה מה שאני זוכר אני בכלל לא רוצה קרבי אני מאה מאה מאה מאה מאה בעצם 500 אחוז הולך להיות ג`ובניק כנראה בקריה

למעלה