צו ראשון מזורגג
O ORONTZ New member 31/3/06 #2 ../images/Emo195.gif../images/Emo50.gif תקחי הרבה אוכל ושתיה ואל תתיאשי מהמבחנים הפסיכוטכניים בסוף הכל נגמר!!!!!!!!!
../images/Emo195.gif../images/Emo50.gif תקחי הרבה אוכל ושתיה ואל תתיאשי מהמבחנים הפסיכוטכניים בסוף הכל נגמר!!!!!!!!!
A ashkeloni New member 31/3/06 #3 :O כולם מקבלים את זה עכשיו... גמני רוצה T__T (אני מתגייס עוד כמה חודשים :X )
B barbar27 New member 31/3/06 #6 ../images/Emo113.gifמזלט טוב, בהצלחה הו כן, צבא. בטח. עכשיו. חה, יש לי עוד 7-6 שנים בערך:X
B barbar27 New member 31/3/06 #8 ../images/Emo113.gif../images/Emo6.gif כל סופשבוע אתה במקום אחר>< תהנה נתגעגע P:
A ashkeloni New member 31/3/06 #9 תודה ../images/Emo9.gif שתביני, באים אלי מהרצליה עוד שעה וחצי כדי לאסוף אותי שיהיה לי איך להגיע *_* איזה חברים אני אתגעגע אל הפורום, אני מקווה שאני אוכל להתחבר משם כדי לראות מה קורה איתכם נתראה במוצאי שבת מקסימום ^___^
תודה ../images/Emo9.gif שתביני, באים אלי מהרצליה עוד שעה וחצי כדי לאסוף אותי שיהיה לי איך להגיע *_* איזה חברים אני אתגעגע אל הפורום, אני מקווה שאני אוכל להתחבר משם כדי לראות מה קורה איתכם נתראה במוצאי שבת מקסימום ^___^
B barbar27 New member 31/3/06 #10 ../images/Emo113.gifהי נחמד מצדם! מאוד! שוב תהנה ובגלל שהם אנשים טובים אז תמסואר להם ד"ש ממני אה אגב, אני לא אהיה פה בראשון-שני. טיול שנתי .
../images/Emo113.gifהי נחמד מצדם! מאוד! שוב תהנה ובגלל שהם אנשים טובים אז תמסואר להם ד"ש ממני אה אגב, אני לא אהיה פה בראשון-שני. טיול שנתי .
B barbar27 New member 31/3/06 #17 ../images/Emo113.gifתודהתודהתודהD: זה הראשון שלי אז אין לי ממש מושג איך זה הולך להיות מקווה שאני אהנה כמו שאמרתP: תודה
../images/Emo113.gifתודהתודהתודהD: זה הראשון שלי אז אין לי ממש מושג איך זה הולך להיות מקווה שאני אהנה כמו שאמרתP: תודה
T TwigTwig New member 31/3/06 #18 ספאם ספאם ספאם מי יעצור אותי עכשיו מלהספאים את פורום SOAD?! מוהאהאהא
I Ipecac0 New member 31/3/06 #16 ../images/Emo50.gif! אממ אין לי הרבה מה להגיד כי אני גם קיבלתי אחד כזה לפני יומיים... חח