צו פיוס

anianat

New member
צו פיוס

של מי החתימה הזאת? "כי במקום בו התקווה עצרה לנוח / באה ונשבה בי רוח / רוח האדם / היא גילתה לי את עצמי / ולכבודה אני עומד ולא נופל / ולכבודה אני שר וקיים / על הכבוד שלא ייתם / על גדולת הנפש ורוח האדם" אנה אפנה, אנה אבוא אין לי אדם שייפתח לבבו אנה אבוא, אנה אפנה מי לקולי יענה? אני יודעת שלא רחוק מכאן מישהו (שגם אם טעה) נפגע מאד ולא יודע אם ואיך לחזור. אני מאמינה שלא זאת היתה הכוונה של אף אחד פה. אז אולי זה הזמן להתעסק ברגשות גם אם קצת יותר מידי. והיות ומבול של מילים לא יתקנו מה שמילה אחת יכולה להרוס - נוכל לשלוח זר פרחי פיוס.

OpenYourEyes

New member
../images/Emo39.gif

אבל כשטועים אפשר לבוא, להודות בטעות, להתנצל ואז מן הראוי שיסלחו לך. אף אחד כאן לא חטא ולא פשע. אך מטעויות ונפילות קטנות- אף אחד לא נקי. כולנו בני אדם, ובני אדם מטבעם טועים. ובני אדם מטבעם גם סולחים ושוכחים.
(שיו נהייתי קיטשית, מה נסגר???) (...אבל התכוונתי לכל מה שכתבתי...)

../images/Emo39.gif

קודם כל אני מסכימה איתך.. בני אדם טועים, קורה. אבל במקרה של טעות.. אני חושבת שצריך לבוא ולהתנצל . כולנו אנושיים וכולנו יודעים לסלוח...

../images/Emo39.gif

אני מסכימה עם זה, מאוד. אבל אני לא חושבת שבאנו לפגוע, זה היה יותר מהתאכזבות, מהלם. לא ציפינו לזה. וכן, אני אישית מאוד התאכזבתי, ואני עדיין מחכה להודעה שתבוא, ואני בטוחה בכמעט 100% שהיא תדע מה להגי, למה היא עשתה את זה ולתת את כל ההסברים שאנחנו רוצים. כמו שתמר אמרה, כשטועים - צריך להודות בטעות ולבקש סליחה, לא לברוח. למרות שקשה.

Dark chocolate

New member
../images/Emo39.gif

צליל אמרה את מה שרציתי להגיד, אז אני לא אוסיף כלום ורק אומר שכולנו טועים, אבל הגדולה היא להודות בטעות ולהבליג..

../images/Emo20.gif

מותר לגוון קצת, כל אחד שונה, לא?
יאללה, בואו נגמור עם זה כבר. נפתח סוג של דף חדש.

נעה 124

New member
אפשר הסבר...?

לא הבנתי מה קורה פה, מי נעלב? ממה? מה כל הפרחים קשורים?
ובשביל להיות קשורה-

למעלה