צו עכוב..שאלה

צו עכוב..שאלה

2 חלקים לשאלה..
תקציר בשנת אלפיים חתמתי על הסכם עם עו"ד לייצג אותי. מעולם לא קבלתי את הקופי של החוזה..מחכה לראותו. אוגוסט 2001 -פטרתי אותה עכב שירות לקוי גובל בהתעללות. -שלחתי תלונה ללשכת עורכי הדין. -בטלתי כניראה 9 צקים (ככה עולה מהברורים האחרונים-אך אין לי קבלות על זה) -עד זמן הפתטורין שלמתי לה כל גרוש. -עכשיו הוציאה נגדי צו עכוב יציאה מהארץ על אותם צקים דחויים שטוענת שבטלתי וזה מאוד ייתכן. גם אמרה שאפשר להגיע לפשרה..
האמת שממש לא רוצה להגיע לפשרה על שאר הצקים- משום שהתייחסה אלי בגסות רוח ולקחה ממהמזונות שלי כסף מבלי לומר לי.השאירה אותי בלי גרוש לקנות אוכל לילדים בזמנו..ויצאה לה לחופשה. מיכל זוכרת..ולא סולחת. מה הייתם עושים במקומי? מתפשרת..שוכחת וסוגרת עיניין..(למרות שאין כוונה לבקר בארץ בקרוב) או ללכת איתה על עקרונות?)

אייל 401

New member
תובעת אותה

על כל הנזקים ,בנעמת ימצאו לך יעוץ משפטי חינם (בלי לנחות כאן )

ברצינות?

יש לך שם או קישור? בנוסף היתה כאן משהיא שדיברה על חוק הפרט.. לגבי תושבי חוץ... אם את קוראת את זה..בבקשה אם יש לינק לחוק הזה אשמח לקבל. (רק להבהיר..שהיא באמת התיחסה אלי בגסות שקשה לתאר במילים,לדעתי זו נקמה על התלונה בלישכת עורכי הדין.. . מייד לקחתי את עו"ד מנץ לייצג אותי..וגם הוא עלה הרבה ועד היום מייצג אותי.)

אייל 401

New member
לא אין לי כי לא השתמשתי

אבל חפשי בגווגל או באתרים ממשלתיים

../images/Emo208.gif

היתה משהיא שדיברה על חוק לגבי תושב חוץ וצו עיכוב. לא זוכרת מי זו היתה. אם משהו יודע על זה משהו פליז..שלחו לי לינק?

למעלה