צו עיכוב - דחוף

מצב
הנושא נעול.

daniela1975

New member
צו עיכוב - דחוף

צו עיכוב - דחוף
כבר כתבתי כאן לפני שבוע בנוגע לצו עיכוב יציאה מן הארץ (בין היתר). ידוע לי בודאות כי אביו של בני עוזב בשבוע את הארץ לזמן ארוך. לא היינו נשואים לפני כן ואין לנו פסק דין למזונות אם כי בחודש האחרון הוא עושה בעיות ולא משלם, אני מניחה כי כך יהיה גם החודש. מהי הפרוצדורה להוצאת צו עיכוב יציאה מן הארץ? האם ניתן לעשות זאת בבית דין לענייני משפחה ללא עורך דין? אשמח לכל עזרה בנושא (דרך אגב, הילד בן 3.5 אם זה מועיל) תודה ולילה טוב

תשובה

צו עיכוב - דחוף
כבר כתבתי כאן לפני שבוע בנוגע לצו עיכוב יציאה מן הארץ (בין היתר). ידוע לי בודאות כי אביו של בני עוזב בשבוע את הארץ לזמן ארוך. לא היינו נשואים לפני כן ואין לנו פסק דין למזונות אם כי בחודש האחרון הוא עושה בעיות ולא משלם, אני מניחה כי כך יהיה גם החודש. מהי הפרוצדורה להוצאת צו עיכוב יציאה מן הארץ? האם ניתן לעשות זאת בבית דין לענייני משפחה ללא עורך דין? אשמח לכל עזרה בנושא (דרך אגב, הילד בן 3.5 אם זה מועיל) תודה ולילה טוב
תשובה
עליך להגיש תביעה למזונות יחד עם הבקשה לצו עיכוב יציאה או לכל הפחות מיד אחריה. טכנית אפשר לעשות כל דבר בלי עו"ד, אך לא מומלץ.

daniela1975

New member
תודה, האם

תשובה
עליך להגיש תביעה למזונות יחד עם הבקשה לצו עיכוב יציאה או לכל הפחות מיד אחריה. טכנית אפשר לעשות כל דבר בלי עו"ד, אך לא מומלץ.
תודה, האם
אני יכולה לעשות זאת בבית דין לענייני משפחה? האם ניתן להגיש זאת באותו היום של לקיחת הטפסים? אני בטוחה שעם עו"ד זה יהיה האידיאל, אך לפי הבנתי שכר טרחת עו"ד לעניין זה הוא לא פחות מכמה אלפי דולרים...האם נכון? (מקווה שזה בסדר לשאול זאת בפורום) תודה

תשובה

תודה, האם
אני יכולה לעשות זאת בבית דין לענייני משפחה? האם ניתן להגיש זאת באותו היום של לקיחת הטפסים? אני בטוחה שעם עו"ד זה יהיה האידיאל, אך לפי הבנתי שכר טרחת עו"ד לעניין זה הוא לא פחות מכמה אלפי דולרים...האם נכון? (מקווה שזה בסדר לשאול זאת בפורום) תודה
תשובה
התעריפים אינם קבועים. אפשר להשוות מחירים. נכון שלא צריך לקחת את הזול ביותר.

anibel

New member
אפשרי בהחלט ואף רצוי

צו עיכוב - דחוף
אפשרי בהחלט ואף רצוי
גם לבד. בבית המשפט לענייני משפחה ר"ג יושבים סטודנטים שישמחו לעזור.

r5551

New member
anbel היי

אפשרי בהחלט ואף רצוי
גם לבד. בבית המשפט לענייני משפחה ר"ג יושבים סטודנטים שישמחו לעזור.
anbel היי
איך יוצרים קשר ע הסטונטים האלה שישמחו לעזור? לגשת לבתי משפט ולארוב להם שם? (לא בציניות) תודה

anibel

New member
קודם כל

anbel היי
איך יוצרים קשר ע הסטונטים האלה שישמחו לעזור? לגשת לבתי משפט ולארוב להם שם? (לא בציניות) תודה
קודם כל
איפה את גרה? לפי זה את יודעת לאיזה בימ"ש את צריכה לפנות. בבית משפט לענייני משפחה יושבים סטודנטים למשפטים שנותנים מענה לכל דורש. הבעיה היא שאנחנו מצויים בתקופת פגרה ולכן רצוי לבדוק אם הם שם. אבל, עד כמה שהבנתי מדובר בעיכוב יציאה מהארץ, זהו סעד זמני ודחוף מטבעו ועל כן, אני סבורה שתקבלי מענה מתאים בבית המשפט.

daniela1975

New member
תודה רבה על התייחסותכם

צו עיכוב - דחוף
תודה רבה על התייחסותכם

מצב
הנושא נעול.
למעלה