צו הביניים

Moshe Porat

New member
פרשנות

לא הייתי נחרץ כמוך במסקנות הנובעות מהבג"ץ
דרגת הרזולוציה של האיסורים היא נמוכה ביותר ונכתבה עי שופטים עניניים שאינם מכירים את הדקויות שהזכרת.המונח "טיסה פרטית" לא מופיע כלל ועיקר , "תותרנה טיסות לצרכי הדרכת לימוד טיסה,והכשרת טייסים , אלה שתי אמירות נפרדות שאם היו רואים בהם אמירה אחת לא היו מעלים את שתיהן. הפרשנות להכשרת טייסים רחבה והיא כוללת ע"פ עניות דעתי גם שמירה על "כושר" טיסה וכפועל יוצא מכך בטיחות טיסה.. השופטים וודאי שלא כוונו לפגוע בכך...כדאי שנחזור לפרופורציות -ההחלטה היא הצלחה גדולה בהתחשב באלטרנטיבות ונתנה מומנטום דינמי להמשך התהליך ,או לחלופה ,או להכשרת השדה... ולזאת קיווינו...

ohad310

New member
אני חושב שהשופטים נתנו החלטה

חכמה מבחינתם ומבחינת הידע שיש להם - ההחלטה אמורה לכולם הצדדים להתחיל להתרוצץ לדבר תכלס ולא לדבר בסיסמאות.
מהצד שלנו אני לא בטוח שההחלטה ללכת על "הכל או לא כולם" (כמו שגלרט אמר "אי אפשר להפריד") הייתה נכונה - מהדברים של השופטים בדיון היה ברור הלך הרוח והיה צריך לספק להם הצעה יותר קונקרטית שתהיה יותר לטובתנו. השופטים חיפשו פשרה ולכם הטקטיקה הנכונה הייתה לוותר קצת אבל להציע פשרה שטובה לנו כמה שיותר

לדעתי מה שצריך לעשות עכשיו זה לאסוף כמה שיותר מהר את כל הבעיות והאבסורדים במצב הנוכחי (מגבלות הצו) , כולל הצגת הבעייתיות הכלכלית לחברות ולטייסים הפרטים (למשל מי שהכי נפגע הם חסרי הממון , בעלי הממון יכולים להרשות לעצמם לשים את המטוס במקום אחר ולנסוע באוטו) , לבוא עם פתרונות קונקרטיים כולל הצגת שדה דב ונתב"ג כחלופות סבירות (זו הזדמנות לתקוף את המגבלות הבלתי סבירות שם) ולבקש מהשופטים שינוי של תנאי צו. השופטים מביני עניין ולכן אם יתנו להם אפשרות סבירה סביר שהם יקבלו אותה.

עזוב מה היה לנו

התמונה שתארת נכונה לדעתי.
ניסחת היטב את הבעייתיות (אם כי אולי לא את כולה).
הכוונה היא אכן להגיש בקשה לבית המשפט גם לתת הבהרות וגם לשנות הגבלות.
זה יקרה ממש בקרוב מאד, כי באמת המצב כרגע מיבש את חברות התעופה, הופך את המטוסים לגרוטאות ואת הטייסים לבלתי כשירים.
ראו כאן החל מן הדקה ה-22:40, שודר הערב במבט של ערוץ 1.

דוד.

למעלה