צו גיוס

jes899

New member
צו גיוס

קיבלתי סוף סוף צו גיוס לחטיבת כפיר, 1.8.13. רוב הסיכויים שאני יהיה קרבי, למרות שאני לא יודע עדיין מה התפקיד שלי יהיה. מכל מקום רציתי לראות 2 זוויות במפה על הגיוס שלי. אחת, טרנזיט ל1.8, לונר ריטורן, ורציתי לדעת מה המפות האלו יכולות לחשוף לי אודות הגיוס. תודה

הממ.. אומר לך את האמת

לא הייתי נכנס לזה כעת מבחינה אסטרולוגית: לך ותחווה את זה, ועזוב את הכוכבים. לטעמי הסתכלות במפה לפני שלב כל כך משמעותי בגיל צעיר עלולה לקלקל יותר מאשר לתרום לך. כשהכל יגמר שב בנחת תסתכל ותבין יותר.. לדעתי, כמובן.

בכל מקרה, אם זה יעזור לך - המשולש הגדול ההרמוני הזה אומר שגם אם תיפול זה תמיד יהיה על הרגלים.. בכיף הייתי מתחיל טירונות עם משולש הרמוני גדול ושומר שכזה..

בהצלחה!

מתלמד8

New member
אם קרבי-אז למה כפיר??

זה היעוד שלך ב-3 שנים?,להיות שוטר של הפלסטינאים?מה רע בצנחנים/גולני/גבעתי?

עם משולש הרמוני גדול ושומר,הייתי מתחיל ביחידות המיוחדות ואם לא-אז צנחנים,שרתתי רק שנה בגדוד צנחנים (ואפילו בתפקיד מנהלה-כ"א)ונהניתי מכל רגע,2 אחיי שבאו אחרי עשו שרות חובה מלא+ שירות בקבע בצנחנים וזורים את השנים לטובה.

זה לא אומר שכך זה אצל כולם.. כל זוית משפיעה ספציפית יחסית לשאר המפה. או שהתכוונת לטירונות בכלל?..

Y. Welis

New member
אין היום חובה לשרת. אפשר לבקש דחיה

או כמו שאחד שאני מכיר - לצאת אחרי שנתיים.

הצבא די גמיש. ה'חובה' היא בראש של המתגייס, לא במציאות.

חחח

אכן, יש באמת מי שמאמין שיש שם אבא גדול בשמים שאשכרה אכפת לו מכל שטות שמישהו עושה כאן למטה והוא מעניש אותו או נותן לו בונוסים אם הוא.. עובד אותו. זהו, שצריך לעבוד אותו, להשתחוות לו, להלל אותו - אחרת הוא נכנס לאגו טריפ ומעניש אותך. פשוט ערס קוסמי מצוי! תשתחווה לי - או שאני זורק עליך אבנים רותחות מהשמים! האגו טריפ האנושי הילדותי שהיה צריך להמציא איזה אבא קולקטיבי ולהאמין שאכן מעניין אותו מה הוא באמת עושה.. לא יאומן. והטבע שותק ומחייך..

למעלה