צוש,אתה גבררררר

shanikoo

New member
צוש,אתה גבררררר

טוב,חוצמזה שהיה ממש גדול היום,יש לי עוד משהו להגיד... אחרי שהכרתי את אפריל,וגיליתי איזו בחורה נחמדה עומדת לפני,חשבתי שהיא יכולה להתאים לי בתור אמא.....מה אתה אומר?נחליף את תפו?החלטה שלך,אתה יודע....אבל אני חושבת שהיא לא תרביץ לי,לשם שינוי.... אז תחשוב על זה,ותודיע לי..... וזהו....... חולה עליך וגם על כל השאר,(ועכשיו אני באמת הולכת).... שני

צוש

New member
ידעתי שזה יבוא...

אתם רואים, בדיוק כתבתי לכולם להרגע... מורני נשמה שלי, באמת תודה שאת שומרת על כבודי האבוד. עכשיו אני חייב לך... אז מתי שתצטרכי אותי - תקראי לי. צוש

צוש

New member
תרגעו כולכם !!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם יכולים להרגע, זה לא כמו שזה נראה... אבל מה שאני לא אגיד רק יקלקל. אז אני פשוט לא אגיד כלום. בעצם רק דבר אחד, שנינוש, אני מת עליך מתוקה !!! צוש

moran-b

New member
ממש אפליות

אז מה אם אתה אבא שלה???? מה איתי??? אותי לא אוהבים??? אפליות. תמיד דופקים את השחורים. פשוט ככה.

צוש

New member
שום אפליות !!!

מורני, מה עובר עליך ? מה פתאום אפליות ?! את יודעת כמה שאני אוהב אותך, ואם לא הייתי נשוי לחצי מהבנות בצ`אט, היינו מתחתנים עוד הלילה. אה, ועוד דבר אחד, אני לא כל כך אשכנזי כמו שאת חושבת... בכלל לא בטוח שהאוכל של אמא שלך יהרוג אותי... צוש

shanikoo

New member
מורני,אני מתה עלייך,את יודעת את זה...

ואל תשימי לב אל צוש...הוא חמוד,אבל הוא לא כל כך יודע מה הוא אומר...זאת לא אשמתו...הוא נולד ככה(או שהסורים התעסקו גם עם המוח....).אנחנו צריכים להתחשב בזה.... ואני מתה עלייייייייייך שניקו

צוש

New member
אני יגיד לך מה קורה כאן

מה שקורה זה שמשמיצים אותי. לא היה שום סיפור עם סוריה... נכון שהייתי שם אבל מעולם לא איבדתי שם שום דבר. (בטח שלא חלקים המוח או מהדבר האחר שתפוזינה סיפרה עליו). אני מכחיש בתוקף ומוכן להוכיח לכל מי שלא מאמין... צוש

צוש

New member
דווקא יש לי הסבר

כן ילדה, יש לי הסבר לזה שאת מאומצת. אני ואמא מצאנו אותך בזבל כשאמא זרקה סיגריה לפח ופתאום שמענו צעקות. אמא חשבה שאפשר להביא אותך לכלב כדי לחסוך בהוצאות של הדוגלי, אבל אני הצעתי שנגדל אותך ונמכור אותך לקרקס הירדני. בסוף הירדנים לא רצו אותך, אז נשארת איתנו... יש לך עוד שאלות חמודה ?

shanikoo

New member
ניסיתי....

לחשוב על תגובה הולמת ושנונה לצושי,אבל לא מצאתי...באמת שניסיתי...פעם ראשונה שאין לי תגובה שתתעלה... אז הנה,בפני כל הפורום,ניצחת,צוש,ואני מורידה בפניך את הכובע........ ואין,אתה פשוט קורע ואני מתה עליך.....איזה שפוך אתה....אני לא יודעת אם להיות עצובה מזה שאני לא מגיעה לרמה כזו של דפיקות,או להיות שמחה.... בכל אופן,אני שמחה שאתה כאן! אוהבת מאד מאד מאד,למרות שאתה מתעלל בי..... שניקו

צוש

New member
הכל נשאר במשפחה

אוי, איך עונים על כזה מכתב ??? אני אתעלם מההערות על רמת הדפיקות, הקריעות והמופרעות שלי... ואכתוב תשובה ברמה העקרונית בלבד. לכל מי שלא יודע, שני זו הילדה שלי. נכון, גם של תפוזינה. אבל בעיקר אני גידלתי אותה וכל מה שהיא יודעת זה ממני ומהשכן שהיה עושה עליה בייביסיטר. בקיצור, אני מאחל לכולכם ילדה כזו מקסימה ומוכשרת. אני רוצה שתדעו שאני מת עליה, הרוס עליה, חולה עליה שחבל על הזמן. אז מתוקה שלי, את לא צריכה להוריד בפני אבא את הכובע. מספיק שתביאי לי את הנעלי בית כשאני מגיע מאוחר... אני מת עליך ילדה שלי. צוש

shanikoo

New member
אבא,אין כמוך...

אוי,איך עונים על כזה מכתב? אני אתעלם מהחגורה,מהלילות שבאת אלי למיטה,מחוסר ההכרה כבתך,כל השנים של השקרים,ואני אכתוב ברמה העקרונית בלבד. צוש הוא אבא שלי,והוא האבא הכי טוב עולם.נכון,תפו זאת אמא שלי,אבל שקלתי להחליף אותה,כי היא לא משהו(דרך אגב,לא ענית מה אתה חושב על זה...).מי שרוצה להיות אמא שלי,מוזמנת להציע את מועמדותה... בכל אופן,צושי לימד אותי כל מה שאני יודעת,אז תזהרו ממני!!! אני חושבת שגם בגללו התחלתי להסתובב באיזור,אז תגידו לו תודה שהביא אותי.... בכל אופן,צושי,מתה עליך,ובשבילך,אתה יודע שאני אעשה הכל,גם להביא נעלי בית........ בתך האוהבת,שני

כאילו הלווווווווו???????

נו ככה זה... תגדלי ילדים כדי שיום אחד הם יבואו ויתנו לך סטירה מצלצלת. ``שוקלת להחליף אותה`` הא? מה זה אמור להביע? שכחת את מסכת ההתעללויות שהעביר אותך אביך. הא? ואת הגנתי עלייך בחירוף נפש?! ואת עוד רוצה להחליף אותי??????

שקרן פתולוגי

מממממהההההההההה???????????? אתה גידלת אותה?????????????????? מתי יהיה קץ לכל שקריך המופרעים????? מדובר בילדה רכה ועדינה , אתה פוגע בציפור נפשה..... ( אהבתי את הסיפור עם ירדן והסיגריה והדוגלי. חחחח... נשמע יותר מציאותי מהסיפור על סוריה , לא?! חחחח....)

ילדה סוררת

מממממהההההההההההההההה???????????????????????????????????? להחליף את אמא?????????? זו שגידלה אותך וטיפלה בך???????? תתביישי לך כפוית טובה(בוכה בכי תנינים..) אני לא מאמינה שבתי אהובתי העלתה בראשה רעיון מתועב שכזה...(מוחה את אפה) אני ממש לא מאמינה...(מתחילה להרביץ לעצמה...) מה עשיתי שזנ מגיע לי??(מחזיקה את הסכין בידה...) די דייי מפה תפעיליא את דמיונך ילדתי... היי שלום

למעלה