צור, זו ממש חוצפה.

צור, זו ממש חוצפה.

צור ידידי, אל תיקח את אישי, אבל אני פונה אליך בתור נציג האגודה. בשבוע האחרון התקשרו אלי מסוכנות ביטוח מסויימת (לא יוסי מיליס). הם טענו שקיבלו את מאגר הטייסים מאגודת התעופה והם מנסים למכור לי ביטוח. אני דורש ממך להעביר מסר לראש האגודה, לפרסם כאן בפורום את רשימת החברים, כולל מספרי הטלפון שלהם בבית, בעבודה והנייד. גם לי יש עסקים וגם אני רוצה להשתמש במאגר המידע המשובח הזה לעסקיי הפרטיים. להתייחסותך המהירה אודה. יואל קור

אני לא עורך דין אבל,

נראה לי כי קיימת כאן עבירה על חוק מאגרי מידע. לא זכור לי שבהצטרפותי לאגודה חתמתי על אישור להעביר את פרטי לגורמים עסקיים. אם נכון הדבר כי פרטי החברים מועברים לגורמים עסקיים, אראה זאת אני בחומרה רבה ואתייחס בהתאם. אם לא הועברו הפרטים וכל העניין בטעות יסודו, אזי הכל בסדר. אשמח על תשובה בהקדם צור. תודה, אבי

הוא אשר אמרתי כבר מזמן

חלק ודאי זוכר כי לפני חודשים מספר החליטה האגודה להעביר לסוכנות הביטוח "רשף" את כל כתובות חברי האגודה ומס´ הטלפון שלהם. אני כתבתי כאן מעל דפי הפורום שמעשה שכזה, ללא מכרז וללא הסכמת הטייסים, מהווה עבירה חמורה. כמו כן טענתי שהתוכנית ש"רשף" מציגה נחותה באופן משמעותי ממה שניתן להשיג בשוק הביטוח (גם פרסמתי טבלת השוואה המוכיחה זאת). נוצרה "מהומה" קטנה בפורום, נשאלו שאלות עד שצור בנר התנדב ובעצמו נפגש עם נציגי "רשף" וסכם פה מעל מסך הפורום שאכן, טבלת ההשואה מראה שהמוצר ש"רשף" מציגה נחות ממוצרים מקבילים. כל זה לא הפריע להנהלת האגודה להמשיך ולדחוף באופן מעורר תמיהה את סוכנות הביטוח הר"מ, להעמיד לרשותם את כל מאגרי המידע, כאילו שהם עצמם שותפים במיזם הנ"ל. אגב, גם פנייתי הרשמית לאגודה (בכתב), להעמידם על חומרת מעשיהם ולהציג להם עובדות המראות כי אינם פועלים לטובת הטייסים, נדחתה בטענה שכרגע אין להם עניין, כאילו שהצעתי להם להפגש בנושא אישי..??, הרי בנציגי ציבור מדובר !!!. מיכה גולדשטט, היו"ר היוצא של האגודה, פרסם במכתב גלוי לכל החברים שאכן טעה בבחירת הסוכנות והמוצר והוא לוקח על עצמו את האחריות - כל זה לא מפריע להנהלת האגודה להמשיך ולשמש כאילו הם מנהלי השווק והמכירות של אותה סוכנות. ולצימוק הפיקנטי: הנהלת האגודה הגישה למשרד המשפטים באמצעות עו"ד, תלונה נגדי, בגין מכתבי התפוצה שהפצתי פה בפורום וגם בכמה - E-MAIL שיש לי של טייסים (שרובם נמסרו לי מרצונם החופשי) על... "שימוש לא חוקי במאגר מידע" הייתם מאמינים לחוצפה.. אגב אותו עו"ד הוא כיום היו"ר של האגודה, אז ציפיתם שמשהו ישתנה ?? לצורך גילוי נאות: אני יוסי מיליס, עוסק בביטוח ומתמחה בביטוח טייסים. יוסי מיליס

יוסי ידידי

כמי שמאוד נהנה מסגנון הכתיבה שלך,יכולת ההבעה בכתב וגם מהידע שלך בתעופה כמו גם אהבתך לנושא התעופה . מאד הייתי רוצה לקרוא דברים שלך שקשורים לטיסה, למטוסים לסתם סיפורים יפים. כאשר אתה מעלה נושאים שקשורים לפרנסתך , אתה מתחיל להפסיד הרבה נקודות . בשביל מה לך?! אבל מאחר וכבר טענת מספר טענות, שלדעתי אינן מדויקות ברצוני להעלות כאן מספר עובדות כדי שלחברי הפורום תהיה תמונה יותר מאוזנת בנושא הביטוח : 1. לפני מספר חודשים החלטתי לעשות בטוח חיים וקיבלתי 2 הצעות ,אחת ממך והשניה מסוכנות "רשף". אותה סוכנות שלא היה לי שום קשר קודם איתם. ההבדל במחירים היה כ_ 30% לטובתם.ואת זה אתה בטח אמור לדעת כי מה לעשות , אני אישית סיפרתי לך כשלחצת לדעת למה אני לא חוזר אליך. 2. כן מה לעשות עשיתי את הביטוח דרכם , ובדרך הספקתי לשוחח עם שני סוכנים נוספים שבהגינותם ידעו להגיד שאינם יכולים להגיע לתנאים של סוכנות רשף. אינני גאון וגם לא חכם ואיני יודע אם עשיתי עסקה טובה-(רק יורשיי ידעו) אבל אם המדד לפוליסה טובה היא המלה הכתובה והמוניטין של חברת הביטוח, והתעריף . הרי שבמקרה הפרטי שלי קיבלתי דיל בהרבה..... יותר טוב מהדיל שאתה הצעת לי. אני אישית חושב שכל מי שמנסה למכור את מרכולתו האישית דרך פורום זה רק עושה לעצמו נזק . וזאת בהעריכי את האינטליגנציה של כלל הטייסים. ושוב אין כאן דבר אישי , מבטיח לך שאשוב אליך כשאזדקק לביטוח. נחיתות בטוחות אבי א

הצעה לאבי קורן

אבי ידידי, אני משוכנע שאתה ממש טועה ! אין אצלי שום הצעה לביטוח חיים שנשלחה אליך ובדרך כלל אני מאוד מסודר בנושא. בנוסף - מעולם לא לחצתי עליך ומעולם, לא אתה ולא מישהו אחר, אמר לי שקיבל ביטוח ברשף, יותר זול. שיחה שכזו ודאי הייתי זוכר ! מאחר ותעריפי "רשף" מפורסמים (גם שלי פורסמו), מה שאתה מתאר, פשוט לא קיים ! אשמח אם תיצור עימי קשר ללבן אי הבנה מוזרה זו. יוסי מיליס

למעלה