צורצורית המהממת!

fifi ness

New member
אני מ א ו ה ב ת אני מ ו ק ס מ ת

ח ב ל " ז!!! צורית, את נולדת לרקוד, שאי כנפיים אל-על, את מטריפה חמסה וחמיסה.
יישמרו עלייך בכל דרכייך. כל הרקדניות היו מאוד טובות, הענקתן את ברכת המזל טוב בצורה הכי יפה, החן שנטף מכן ע ס ל [ד ב ש ]. מזל טוב אלון יקר. אתה היית במיטבך האגן שלך מה-דלתא לא ייאומן !!! הפסדתי אותך במסיבת האביב במוצ"ש אך הרווחתי אתמול בגדול. נהניתי מאוד למרות היותי עייפה ,[אך מרוצה! ] המשך יום טוב ואינשאללה רק שמחות.
פיפי.

tzurtzur

New member
../images/Emo25.gif

לקבל ממך מחמאות כאלו זה לא הולך ברגל
אין לך מושג כמה טוב זה עושה לי

tirza 32

New member
צורצור, גם אני גאה בך../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

RotemOsnat

New member
אכן מלכה חדשה נולדה.....

מועדון הפעם הראשונה היכה בנו הפעם במסיבת יום הולדתו של אלון שלנו, וצורית הדהימה אותנו בכישרון הריקוד שתמיד ידענו שיש לה... אך עד עכשיו לא זכינו לראות קבל עם וחליפה (שלמרות שעשתה צרות לצורית זה היה קטן עליה והמשיכה לרקוד כאילו כלום!), המקום היה מקסים, החברה היתה נהדרת, רקדנו ופיזזנו ואף יכולנו יותר, ופיפי ואלינה הפתיעו אותנו במחול דואט ספומטני והיסטורי! היום נוריד את התמונות למחשב ( הצלם היקר שלי אלישע צילם יותר מ-200 ) ומחר יהיה לי אותן כבר להורדה לפורום. תודה אלון שכינסת כך את כולנו ותעשה קצת חמוצים שיהיה מה לאכול...:)

ולא סתם מלכה. מלכה תל אביבית (טריה)

תודה תודה תודה תודה: חיה, צורצור, יעליק, לילה1, איילת, רוני, פיפי, אלינה, רותאנה, משחק מלים, פרח, רינה, תלמידותיה של לילה, בלדיה, מור, יעל לילה, דרבוקהיר, גיא, יהודית, רלי, ולאה קיקיון שהפתיעה עם סעידה סולטנה (-: כיף גדול לקבל במתנה ריקוד מחברותיי. תענוג אמיתי. החברות שלכן אינה מובנת מי מאליה ואני מוקיר אותה כל יום מחדש. (לא שכחתי מישו?) היה לי שמח וחם בלב. המקום היפה והמסוגנן "סלונה" ארח אותנו בחמימות, והמוסיקה הערבית התנגנה במקביל למוסיקה מערבית, במינון שסיבר את אוזני האורחים שלא מורגלים בשמיעת מוסיקה ערבית. צורצור הפליאה במחול שלה, ופרטה על מיתרי נשמותנו בריקוד מקסים לצלילי שירה של היפא והבי, לאה קיקיון פרצה במחול פריח'י של סעידה סולטנה, חיה שחם רקדה את מגאריח, רזלה הפתיעה ב"ברשה" וב"תחת אל-שובאכ" בשמלה חדשה שנחנכה אמש (-: לא תכננתי לרקוד אבל... אחרי שרזלה פיתתה אותי לרקוד איתה את תחת אל שובאכ בביצוע האלמותי של פאטמה'לה שלי, שלפתי את גלבייתי וכפייתי ופרצתי עם יא מסהר עיני שאני כה אוהב... כיף אמיתי היה לחזות בריקוד פורץ גבולות, ספונטני ומאוד דואלי, משותף ומשוחח של פיפי ואלינה זו עם זו. חוויה אמיתית לראות את השיח הזה. תודה שוב. נתראה בשנה הבאה, כשאחליף קידומת...

אלון, לצערי לא הייתי ../images/Emo10.gif

אבל אני מקווה שנפגש בשמחות ושיהיה לך הרבה מזל טוב (הסדנא בערבסק ממש מפתה).

RotemOsnat

New member
כן, אלון יקר בהחלט שכחת מישהו

שכחת אותי! גם אני הופעתי אמנם במשהו שונה ויוצא דופן, יעידו כל הצופים. ושכחת את אלישע שעשה מאמץ עילאי והגיע איתי בתור הצלם הרשמי של היום הולדת שלך! אעלה עוד היום כמה תמונות מייצגות מתוך ה 240 .... רותם

פעם שלישית גלידה?

נו, בפעם הבאה תהיינה לי מספיק סיבות כדי לקנות מכונת גלידה כדי לעשות לך גלידה תוצרת בית, לא? (-: כמובן - רותם ובן זוגה, שהפעם דווקא לא סבל מהמינון הנכון של שילוב מוסיקה מערבית ומוסיקה ערבית בווליום הנכון לכולנו, דאגו לכבד את הארוע - היא בריקוד הנפלא והיצירתי (!) כולל פן מ-ד-ה-י-ם, ואלישע היקר - שצילם אותנו בשמחה הגדולה.

למעלה