ולא סתם מלכה. מלכה תל אביבית (טריה)
תודה תודה תודה תודה: חיה, צורצור, יעליק, לילה1, איילת, רוני, פיפי, אלינה, רותאנה, משחק מלים, פרח, רינה, תלמידותיה של לילה, בלדיה, מור, יעל לילה, דרבוקהיר, גיא, יהודית, רלי, ולאה קיקיון שהפתיעה עם סעידה סולטנה (-: כיף גדול לקבל במתנה ריקוד מחברותיי. תענוג אמיתי. החברות שלכן אינה מובנת מי מאליה ואני מוקיר אותה כל יום מחדש. (לא שכחתי מישו?) היה לי שמח וחם בלב. המקום היפה והמסוגנן "סלונה" ארח אותנו בחמימות, והמוסיקה הערבית התנגנה במקביל למוסיקה מערבית, במינון שסיבר את אוזני האורחים שלא מורגלים בשמיעת מוסיקה ערבית. צורצור הפליאה במחול שלה, ופרטה על מיתרי נשמותנו בריקוד מקסים לצלילי שירה של היפא והבי, לאה קיקיון פרצה במחול פריח'י של סעידה סולטנה, חיה שחם רקדה את מגאריח, רזלה הפתיעה ב"ברשה" וב"תחת אל-שובאכ" בשמלה חדשה שנחנכה אמש (-: לא תכננתי לרקוד אבל... אחרי שרזלה פיתתה אותי לרקוד איתה את תחת אל שובאכ בביצוע האלמותי של פאטמה'לה שלי, שלפתי את גלבייתי וכפייתי ופרצתי עם יא מסהר עיני שאני כה אוהב... כיף אמיתי היה לחזות בריקוד פורץ גבולות, ספונטני ומאוד דואלי, משותף ומשוחח של פיפי ואלינה זו עם זו. חוויה אמיתית לראות את השיח הזה. תודה שוב. נתראה בשנה הבאה, כשאחליף קידומת...