אבל למה הודעה ראשית??
אם אתה כל כך מיואש לחברה, וכבר נמאס לך לעשות ביד - תרשום את זה כתגובה להודעה אחרת, למרות שזה יהרוס שירשור. ככה אתה "דוחף" את ההודעה האחרונה בעמוד לעמוד הקודם, ואופ - הלך שירשור שלם! מבין? עוד משהו - אני במקומך לא הייתי מפרסם ככה את הטלפון שלי, אלוהים יודע איזה חולי נפש מסתובבים פה (וזה תחביב שלי להציק לאנשים שמפרסמים ככה) ודבר שלישי: אני לא הייתי מתחיל כזאת הודעה ב"תורך עז לקשר", זה נשמע נואש מדיי, תנסה משהו אחר, אבל תזכור - תגובה להודעה, לא הודעה ראשית! והכינוי הזה "אמבי", ככה אתה רוצה שבנות יבואו אליך? שכל מה שהם יודעות זה את הטלפון שלך ושאתה קורא לעצמך "אמבי"? "לכל מטרה רציניים", מטרה זה יחיד אחי, רצינית, לא רציניים, ורם אם זה היה רבים אז זה היה רציניות ולא רציניים. ויש לך איזשהי בעייה להתחבר לבנות שאיתך בכיתה/תנועת נוער/כל מסגרת אחרת? אתה לא חושב שאלה שיבואו להכיר אותך יהיו נואשות גם הן? ותתאר לעצמך איך נראית אחת נואשת! כזאת אתה רוצה בתור חברה?? לסיום - אם יש משהו שאני שונא זה שאיזה אידיוט מעלים הודעת מקור בגלל איזו שטות שמתחשק לו לכתו, אז פעם הבאה שבא לך לעשות כזה דבר, לא בפורום הזה!