צורך לשתף.

one more day

New member
צורך לשתף.

אני לא בדיוק קשורה לפה אבל אני ממש רוצה לשתף כדי שאתן עם הנסיו שלכן תרגיעו אותי. חבר שלי מזה שנתיים וחצי חלם כל החיים להגיע לדובדבן ולשמחתו כמעט הגיע כבר, עבר כמעט את כל מה שהיה צריך. אני מפחדת ממש, לא בגלל שלא אראה אותו, לא בגלל שלא נדבר (הקשר שלנו מספיק חזק כדי שזה לא יהרוס אותנו)...פשוט כי זה קרבי, פשוט כי זה דובדבן...פשוט כי הוא האהבה שלי ואני מפחדת עליו. אז נכון שעכשיו רגוע, אבל מי יודע מה יהיה במהלך השנים שהוא ישר, ומה יהיה בכלל ואיך הוא ייסתדר ביחידה. יש פה מישהי שהבחור שלה משרת בדובדבן או בחיל אחר ובכללי רוצה להרגיע אותי?

GrowingMadness

New member
למה להקדים את המאוחר?

תראי, לפי מה שהבנתי ממך הוא עוד לא הגיע לשם, נכון? ["כמעט הגיע כבר, עבר כמעט את כל מה שצריך".] הוא בצנחנים כרגע או שהוא עוד לא בצבא בכלל?.. באמת שאין לך מה לפחד עדיין. או בכלל. כרגע דיי שקט ורגוע שם בשטחים [ואת זה אני יודעת ממקור ראשון
], ובכלל- יש לכם עוד זמן עד שתצטרכי להתחיל לפחד מזה... הרי רק ההכשרה של חטיבות חי"ר זה שנה פלוס מינוס. אם זה מעודד אותך, חבר שלי בכפיר והוא במוצב ברמלה עכשיו. רק השבת הוא יצא ל3 סיורים ומעצר, ואני פוחדת אבל זה פחד שכבר נמצא במאחורה של המוח שלי. לא למדתי לחיות איתו, אבל פיתחנו שיטות שעוזרות. למשל שהוא תמיד מתקשר לפני ואחרי ודברים כאלה. עוד דבר שעוזר הוא שאני מכירה את הסגל שלו והאנשים שאיתו וסומכת עליהם, ככה שאני יודעת שהוא נמצא בידיים טובות ושהוא מוגן מכל כיוון [גם בלי קשר, כפיר מנסים להתנער מהתדמית שיצאה להם אז הם מפצים על זה עכשיו
].. מוזמנת להישאר פה ולשתף

XxMidnightxX

New member
../images/Emo13.gifתירגעי אל תדאגי

כמו שאמרו את מקדימה את המאוחר... וגם הנבואה מגשימה את עצמה... אם זה כל כך מדאיג אותך תגידי לו שאת נורא אוהבת אותו ותומכת בו ושאת מאוד מפחדת שיקרה לו משהו ושאת רק מבקשת שיזהר... אני באמת לא חושבת שאת צריכה לדאוג כל כך...באמת תהי פחות לחוצה מזה.. HUG^__^

למעלה