צורך בנקמה!תמות נפשי עם האנססס

פלג^ר

New member
צורך בנקמה!תמות נפשי עם האנססס

הלכתי רחוק איתו עד שלא ראיתיו מתבוסס בדם של עצמו עין לא עצמתי

פלג^ר

New member
הדפוס חוזר על עצמו!גבר עבורי

צורך לגרות שיתאהב ולאחר כך שיתפגר הצורך לרמוס להשפיל.עד מתי?

ליפי

New member
((((((((((פלגר)))))))))

עכשיו אני לא בטוחה אם אתה בן או בת... אז בכל מקרה אני התגובה מנוסחת בלשון זכר אבל כמובן מכוונת גם לבחורה. אז מה יש להגיד? בעניין הנקמה- הצורך בנקמה- יש משהו יפה במה שאתה אומר, או לפחות ככה אני רואה את זה. אני מאמינה ב``עין תחת עין ושן תחת שן``- מאמינה שאכן מגיע לכל הפוגעים השפלים לסבול כאב פיזי נורא כגמול על מעשיהם. ואני יודעת שבמסגרת מגבלות החוק והחברה אי אפשר לממש את זה- אבל בכל זאת יש משהו בהכרה הזאת בפשע של התוקף, בצדקה שלך ובעוול שלו- משהו טוב. כי לצערי הרב יש הרבה כאלה שלא הגיעו לשלב המבורך האלה, אנשים שהופכים להיות אסירים של עצמם..... וטוב שמהביטוי הזה אני מבינה שאתה לא אחד מהם. ועוד נקודה- בנוגע לצורך לגרות, הדפוס של ההשפלה- כאן נורא נורא הזדהיתי אתך- אבל בכל זאת הייתי רוצה לומר שהצורך שלך הוא צורך כל כך טבעי ואנושי ויש בו גם משהו נפלא- הצורך באהבה. והבעיה היא רק באחרים שמנוולים.. ורעים. ואתה כשעצמך בכלל בכלל לא.... שלך ליפי

פלג^ר

New member
אגב אני בחורה בת 24 שהספקתי

להתגרש פעם ולהתאלמן פעם שניה.ובשלישית?מי יודע

פלג^ר

New member
ולעניינו ליפי החמודה תביני פה

בארץ כלא לאנס עבורו קייטנה!ומישה

פלג^ר

New member
המשך:ומישהו חייב לעשות את הצדק!!

ואז אפשר להרגיש קצת טוב.יום טוב

ליפי

New member
פלג`ר

את צודקת. באמת קשה למצוא עונש מספיק חמור לאנסים. אונס הוא סוג של רצח אבל איטי ומתמשך שלפעמים לא נגמר אפפעם. ולאנסים צריך לתת עונש כמו לרוצחים. ואת מצדך- אל תתני לפוגע להמשיך להרוס בך. יש לך המון המון שכל אנא פלג`ר נצלי אותו לטובתך! שלך ליפי

פו-הדוב

New member
פלג`ר תגובה לך

פלג`ר אני לא מבין הרבה בנושא אבל אני רק יכול להגיד שהצורך שלך בנקמה הוא טבעי,והוא קיים אצל כל בנאדם רק אצלך היה מי שיגרום לו להתפרץ. ביי אסף

למעלה