צורך בחזיה

dance diva

New member
צורך בחזיה ../images/Emo13.gif

יש לי שמלה מאוד פתוחה בגב ואני רוצה ללכת איתה לחתונה הבעיה היא שאני לא רוצה ללכת בלי חזיה וגם לא רוצה שיראו את הפס סגירה של החזיה מאחורה...חיפשתי כל מיני חזיות אבל לא מצאתי שום דבר בישראל אם יש לכם רעיונות או אולי איפה אפשר לקנות חזיה עם פס שקוף בגב אני אשמח מאוד תודה

ראיתי מישהי מהעבודה שלי שהלכה עם זה

אני יכולה לברר מחר איפה היא קנתה

Vegetable Salad

New member
ראיתי כמה רעיונות ../images/Emo42.gif

מישהי שלקחה חזיה ישנה, גזרה את פס הסגירה והדביקה בצדדים עם המון המון דבק... אבל זה היה דבק מיוחד. ולפני כמה שנים ראיתי חזיה שבאה כבר עם המדבקות ואין צורך בגזירות מיותרות, אבל אני לא בטוחה אם זה עדיין קיים.

Lady T

New member
למה פס שקוף?

תקני מדבקות להיט
מדבקות בצורת חצי ירח זה בא עם מידות מדביקים על ציצים הן מרימות אותם ואין כתפיות או גב או שום דבר עולה בין 50-60 שקלים ל3,4 יחידות ואפשר להשיג בכל החנויות של לבנים.. (ג'ק קובה, אינטימה, לבנבנים וכו')

Lady T

New member
ניסיתי

עד מידה D אני חושבת זה לא יורד אבל זה חד פעמי ז"א ברגע ששמת אז לא כל כך תוכלי להוציא ולהחזיר

נועה2004

New member
ראיתי חזיה שהמאחורה שלה שקוף

בעזריאלי, אני לא זוכרת את השם של החנות אבל היא חנות דיי גדולה של הלבשה תחתונה והיא נמצאת ליד המשביר לצרכן. המאחורה של החזיה שקוף וגם הכתפיות שלה.

אני חושבת שאני יודעת איזה חנות

נראה לי קצת חנות יוקרתית השאלה אם החזיה הזו מחזיקה בכלל - כלומר חזה גדול...

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif לי יש לי יש!

חחח האמת שהיא עכשיו עליי וזו החזייה האהובה עליי. אני יכולה להגיד לך חברה מסויימת שאני מכירה שיש לה עם פס שקופה בגב וקוראים לה LIZ. זו חברה ממש איכותית ואני כבר קונה רק את החזיות שלה. זו שעליי נוחה במיוחד כי יש לי גזרה נמוכה מאחורה [וואו נשמע ממש כמו פירסומת]. בחיפה אני יכולה להגיד לך ספציפית 2 מקומות שיש להם את זה אבל בעיקרון תבררי אם יש את החברה LIZ וזה הכי טוב. בהצלחה :]

N u P i

New member
../images/Emo20.gif סוו...

חברה שלי קנתה חזיה שקופה בחנות אורגנזה באשדוד... אבל לדעתי זה ממש ממש מכוער.. כי בכל זאת רואים את זה...ולדעתי זה יותר גרוע מלראות חזיה רגילה.. אז מה שאת יכולה לעשות זה לחפש כלמני תחלופים...שמעתי פעם על מין עיגולים כאלה מסיליקון שמניחים על החזה עצמו ואז זה מרים אותו ובעצם עושה את הפעולה של החזיה...רק שזה לא נראה משום כיוון:) ויש גם מדבקות כאלה שמרימות את החזה... תחפשי ותבדקי מה מתאים לך:)
יעלי

Ne§t£A Gi®L

New member
מממ../images/Emo108.gif

אני מניחה שלא בא לך להשקיע בחזיה מאד לא נוחה שתשמש אותך לערב אחד, ובהנחה שלא תמצאי מדבקות...נסי את זה [גיליתי את זה כשמדדתי חזיה שגדולה עליי, ומאז אני משתמשת בזה המון]: בחזיה שהכתפיות שלה נשלפות- קחי רצועה אחת, תאריכי אותה למקסימום, וחברי אותה לשני התפסנים הקדמיים של החזייה. כתוצאה מכך המאחורה של החזייה ירד למטה, אבל התמיכה תשאר. בתור מוצא אחרון, זה מאד נוח ואסתטי-באמת.

Ne§t£A Gi®L

New member
וחוצמזה, פס שקוף זה ממש מכוער../images/Emo108.gif

עדיף לך כבר ללכת בלי [ברצינות!!].

Ne§t£A Gi®L

New member
ברור../images/Emo108.gif

אבל חזיית סטרפלס זה מכוער עוד יותר [ואם זה לא-זה מאד לא נוח].

Ne§t£A Gi®L

New member
...../images/Emo108.gif

רוב חזיות הסטרפלס הן פס של בד שנצמד על העור. בהנחה ולבחורה יש קצת חזה ושומן [אפילו מעט!], זה יוציא לה שניצלים מהצדדים. ורואים את זה. ואם זו חזיה רגילה, זה בד"כ לא נתמך כל כך טוב, וצריך להתעסק עם זה מלא. לפחות מנסיוני...

למעלה