~צורחת~

~צורחת~../images/Emo28.gif

תוצאות הדירוג לאליפות הצפון נכון לתחרות האחרונה שהיתה ביגור(הדירוג לא כולל את מה שהיה במשמר העמק) סתיו נשמתי מקום 19 עם מיסי ב80 ואיתה 13 נקודות!!!!! סתיוי נשמתי גם מקום ראשון עם אזארו ב70 עם 38 נקודות!!!! נטע המושלמת מקום 7 עם לאדה!!!!!!!!!!!!!!!!(70) דין מקום 10 עם אזארו(70) נופר מקום 14 עם מיסי(70) דין גם 15 עם אלאדין(70) קרן 17 עם אזארו! ואני מקום שני ב90 עם 48 נקודות!!! בסוף גיליתי שזכיתי ב10 נקודות עם טאורה באותה תחרות שנפלתי מדיזל

אההההההההההההההההההההההההההה

**צורחת פי 2** אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!!!! וכל כך מאושרת שיאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דורון עשית לי תיום,תחודש,ץתשנה אהובתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתם לא יודעים איזה התרגשות עוברת עלי!!!!! בחיים שלי לא חשבתי שאני אגיע לזה!!!

Pink Red

New member
תודה דורון!!!!!!!!

מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יצא לי משו אבל לפחות אני נכנסת...........................

שי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תהיה עצובה או משו!!!! כל אחד וזמנו!!!! את רוכבת מדהים! וחבל שתפסיקי להתחרות!!!

ללללללאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלא תעיזי יא קופה!!! אני עוד לא הספקתי לצלם אותך!!!! את לא עושה את זה שמעת!?!?!?!! מזלםך עוד יגיע מתוקה! רק תחזיקי מעמד!

Ryo oki

New member
למה ?!?!?!

את רוכבת מעולה ! למה את צריכה לוותר ככה ? אל תתיאשי...תחשבי שתמיד יש לך עוד הזדמנות, שאולי בפעם הזאת ילך לך יותר טוב

אני עדיין לא נושמת!!

אני בטח נשמעת כמו מטורפת אבל זה הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות לי דורון אני מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אמשיך להתחרות עם אזארו ב70 ואני גם ארד עם מיסי ל70 אההההההההההההההההההההה **מתרגשת מאוד*** ואני עוד חשבתי שאני לא אכנס בכלל גם אם אני לא אשאר במקום ראשון! לפחות אני נכנסת איזה מזל!

מזל טוב../images/Emo140.gif

מזל טוב לכל מי שעלה!! מזל טוב סתיו דין נופר קרן דורון וכל מי שלא הזכרתי!!!!! מזל טוב לכולם!

למעלה