צורות תקשור

גליגל453

New member
צורות תקשור

שלום לכולם, אני בטוחה שאין לכם התנגדות לקבל אורחים. אני נומרולוגית, לומדת שיטת טיפול ביואנרגטית הנקראת קרניוסקראל ואם לשתי בנות 22 ו17 השאלה מופנית לרותי. בתי בת ה17 שיתפה אותי השבוע שמאז היותה ילדה היא חווה תמונות בראשה, של דמויות ומקומות שמופיעים לשנייה וחולפים. בפעם האחרונה הופיעה דמות לפני כחודש ונשארה לכ 5 שניות (הזמן הארוך ביותר) כמו סיפרה שכאשר היא חושבת היא מדברת (בלב) לעצמה ולעתים קרובות ופונה לעצמה בלשון רבים, או גוף שני: אתם יודעים ש... את/אתה חושב שכדאי...? מצד אחד אני מחוברת לנושא המיסטיקה. מצד שני, קיים חשש - מה אם לא מדובר בסוג של תקשור, אלא באיזו שהיא הפרעה? מה דעתך? אשמח מאד לתשובה גלי

רותי 11

New member
אני אתחיל ואומר לך

תגדירי הפרעה. אני לא חושבת שזאת הפרעה זה בהחלט מרגיש תקשור (אגב גם הפרעה זאת צורת תקשור) אל תכניסי את החששות שלך לעניין כדי שהיא לא תסגר אל תשכחי שפעם היו מאשפזים מתקשרים והיום את יודעת מה ההתייחסות אליהם. אני חושבת שהיא צריכה להרגיש בטוחה כדי להביע את מה שהיא עוברת ולא לחסום אותה. את בהחלט יכולה לשאול אותה ממקום של התעניינות כמובן ולא חקירה מה היא חווה מה היא רואה האם אלה חזיונות מהעבר שלה (גלגולים קודמים) או דברים עתידיים. ומאוד יכול להיות שזה גם וגם.

גליגל453

New member
תקשור? אשמח אם תקבל את המתנה הזו

קודם כל תודה על תגובתך (אם נשלחה הודעה קודמת רק עם נושא אל תתייחסו, כנראה ברחה לי האצבע לכיוון האנטר). תקשור זו מתנה אדירה, והלוואי עלי. אם אכן זה מה שהבת שלי חווה זו רק תחילת הדרך או שיש משהו שהיא צריכה לעשות כדי לפתח את זה. מה שהיא משדרת זה בלבול וחשש, כיוון שהיא לא יודעת מה המשמעות של זה. לכן גם לא סיפרה על כך במשך שנים. דווקא שוחחתי איתה על כך ועל האפשרויות, עתיד, עבר, על אנשים שמרפאים בעזרת מכוונים ועוד דברים עליהם שמעתי. אני יודעת שלנוי כוח ריכוז חזק שעוזר לה להיכנס להרפיות עמוקות. בעבר נעזרה בהדרכתי בדמיון מודרך והרפייה והיום כבר לא נזקקת לתיווך שלי) כך היא נפטרת מכאבים חזקים (ראש בעיקר) ואפילו נכנסה למצב של שינה (כאן בעזרתי) בעת בדיקה פולשנית כואבת. איך בדיוק היא יכולה להתקדם והאם היא צריכה בכלל "לדחוף" את כל העניין קדימה או פשוט להיות מודעת ולא להתערב בקידום הנושא, לזה אין לי תשובה. לעניין ההפרעה, אני בעיקר מכוונת לציסטה שיש לה במוח ואולי גורמת לתופעות שונות. גלי

רותי 11

New member
גליגל453 מתוקה

תקשור זאת לא מתנה זה משהו שמובנה בכולנו. ככה שגם את יכולה בהחלט להתחבר לזה, כמובן שמאוד מומלץ לקבל הכוונה בעניין כדי לא לצור סתם חששות ופחדים שלא קיימים. בעקרון היא צריכה ללמוד את התחום אם היא לא יכולה להרשות לעצמה קורסים בעניין אז יש המון מידע באינטרנט על תקשור, להבין את העולם הזה להבין שהעולם הזה מאוד מגוון, מאוד עשיר, מעניין ומרתק. אחד הדברים שהכי חשוב לשחרר כשנכנסים לעולם הזה זה להפיג את הפחדים והחששות שיש משום שאלה יכולים דווקא להוביל להתנסויות לא נעימות. את יכולה להפנות אותה לפורום הזה ולשאול שאלות אני בהחלט אנסה לעזור לה עד כמה שאוכל. לגבי הציסטה היא לא זאת שגורמת לה לראות דברים.

גליגל453

New member
תודה על תגובתך

אני חושבת שהיא קצת צעירה מדי מכדי להתחיל להיכנס לנושא ברצינות, מעבר למה שמציע לה הגורל, אם נקרא לךזה כך, מה גם שהיא עסוקה בבחינות בגרות, אך אני מודה לך מאד עם הסבלנות והעזרה. גם לחברי הפורום, על הסבלנות לקרוא על דברים שאולי לא נוגעים להם. יום טוב לכולם, גלי

רותי 11

New member
מתוקה אני לא אמרתי שהיא

צריכה להתחיל לעסוק בזה, אבל אם היא תבין את העולם הזה, היא תהיה פחות במתח ופחד וזה ירגיע אותה. הכוונה שלי היא שזה כן חשוב שהיא תקבל מידע על מה שעובר עליה, זה בהחלט יכול לעזור לה.

למעלה