צורות ממשל

tweeg

New member
dude,אתה בפ' פילוסופיה

אנחנו לא מתכננים מהפכה,אנחנו דנים ברעיון תאורטי. שלא תהיה איראן,ולא תהיה ארה"ב,מה אכפת לאזרחים לחיות באותה מדינה? אתה מודע לזה שיש איראנים בארה"ב?שיש יהודים באיראן? זה לא שלום מאולץ,זה אי שימוש בנשק גרעיני,עקב חשש הדדי. זה לא פוסל שימוש בכל נשק אחר.כמו המצב היום. עקב זה שאני לא זוכר מה ההבדל בין קומוניזם לסוציאליזם אני לא אתווכח על הנקודה הזאת. הקומניזם לא יעיל,כי הוא לא נעשה בצורה נכונה עד היום,רק בכפייה. עם מלאימים רכוש,לא יהיו כאלה עם יותר. השאיפה האנושית היא לעושר היא אכן יחסית לסביבה,אבל אנשים יכולים לחיות בממוצע כמו רוב האנשים במדינות כיום. וחוץ מזה לא דיברנו על שיוויון מוחלט,אלא רק על בסיס כלכלי משותף והשאר(מותרות) שוק חופשי.תיקרא פעם הבאה את הכל לפני שאתה מגיב.

טריאן

New member
אני חושב שעשית הכללה על הדברים שאמרתי

וחשבת שאמרתי אותם על כל תגובה ותגובה. לעמים צריך להיות מדינה משל עצמם בגלל שכבר עכשיו תמיד יש את הלא מרוצים שאומרים שאף אחד לא מייצג אותם. מוסלמים לא יוכלו לחיות במדינה כלל עולמית בגלל שחובה עליהם הג'יהד ואין סיבה נראית לעין שבזמן הקרוב האיסלאם ישתנה כל כך עד שיבטלו את המצווה הזו.אני יותר פושר כלפי הנוצרים בגלל שהם פחות משתמשים בכוח פיזי כדי לנצר אנשים. אז מה אם חיים איראנים בארצות הברית?זה אומר שכל איראן תוכל להגר לשם? הקומוניזם יכול להיעשות בכפייה ואז כולם יבכו והמשטר יפול או שרק מי שרוצה להיות קומוניסט יהיה ואז לאט לאט הקומוניסטים שעושים יותר כסף ירדו מהרעיון למען שלל. ואני כתבתי את דברי על הקומוניזם רק למי שנטה לקומוניזם,לא לכל קפיטליסט שכתב את דעתו.

tweeg

New member
אני לא יודע על מה אמרת אותם

אבל בתור מגיב לשרשור,הייתי מצפה שתקרא את כולו ולכן בהנחה כזאת התגובה שלך היתה מקוממת מעט שוב אני לא מאמין בעתיד לדתות,או לעמים או לתרבוית. כמובן שאני לא חושב שעמים לא יכולים להיות בעלי הגדרה עצמית כמו הדרוזים/בדואים/צרקסים/הכושים העיבריים בארץ. fun fact number 1,באירופה יש אחוזים גבוהים של מוסלמים בכל מדינה אני לא רואה התייחסיות שלהם לג'יהאד עולמי. לא יודע בדיוק מה כוללת המצווה הזאת,אבל אני משער שהיא לא כוללת ציווי מוסרי שאמור לגרום לכל מוסלמי לשנות את חייו בשבילה. כמו שאתה לא רואה יהודים טובחים הומואים בכל מקום. אם חיים איראנים בארצות הברית זה מראה לך שאנשים קטנים יכולים לחיות בכל מקום,למרות יריבות פוליטית דתית תרבותית של מדינות גדולות קומוניזם אמיתי לא מחייב כפיה,וקומניסטים אמיתיים לא מרווחים יותר מאחרים.זה הבסיס של הקומוניזם אתה יכול להפסיק להתגונן,אני תוקף דעות לא אנשים.

למעלה