צורות גיאומטריות ב progressed chart

um1111

New member
צורות גיאומטריות ב progressed chart

שלום לחברי הפורום,

מצורפת מפת פרוגשנס. במפה מופיעות כמה צורות גיאומטריות, ואני לא מבין את המשמעות של חלקן.
את ה kite את מבין, במקור אחת שקראתי זהו מעין כיוון או דרך. אבל מה אומר המלבן בין הירח, ונוס, נפטון יופטר ואורנוס?
ומה אומר המשולש הדיסהרמוני בין מרקורי הירח ויופיטר (זה משולש שישאר אצלי במפה עוד כמה שנים)?

תודה מראש,

um

יובל נתן לי פעם קישור לאתר שהופיעה בו צורת

מלבן, והיה כתוב שם שזה "מלבן המזל". אינני יודעת אם מדובר היה בנקודות
קריטיות מסויימות מאוד על פני הגלגל, או הבטים בין כוכבים.

אגב יובל, אותו אתר נמחק לי מעצמו בעקבות התראה.
אם עדיין מחזיק בו, אשמח לקישור מחודש.
תודה

Y. Welis

New member
לא זכור לי איזה אתר זה היה

אבל מלבן ש-2 צלעות שלו הן 120 מעלות ושתיים של 60, יהיה מורכב מ-4 היבטים הרמוניים.

ובכן..

ראשית, בוא נאמר שלא תמיד יש להן משמעות , אב בגדול - התצורות המשמעותיות הן דווקא אלה שבמפת הלידה כיון שהן מדברות על מבנים יציבים שמשפיעים לאורך החיים, ולא במבנים משתנים ומתחלפים שמשפיעים חלקית וזמנית. בגדול תצורת המלבן בעצם מורכבת מאוסף של זויות הרמוניות 60 ו 120, אבל מי אמר שזה טוב? כל תצורה סגורה מראה על חלק סגור ומופנם שלא מצליח לצאת החוצה לעולם. המלבן מראה דווקא על תצורה נוחה והרמונית שמונעת קשיים אבל מראה על קושי עתידי להתמודד איתם בגלל תנאים בסיסיים נוחים שלא מלמדים להתמודד עם קשיים בעתיד, מעין פעמון זכוכית. המשולש מראה על שלוש נקודות אפשרויות של פריצה ובזה כוחו - הוא תמיד מגן מהחוץ אבל מוכן לפרוץ בעת הצורך. הוא אינו פועל מעצמו כמו למשל הריבוע, שמורכב רק מזוית פעולה ומראה על סיר לחץ שנוטה להשאיר הכל בפנים. המשולשים הקטנים מראים על קודקודי פריצה אזוריים בחלקים שונים של מפת הלידה אשר מקבלים תמיכה זמנית ממקורות שונים ומראים על כישורים מולדים בתחומים מסויימים.

um1111

New member
יאיר, זה מעניין, בדקתי שוב את ה Progressed

chart באסטרו.קום, הרצתי אותו קדימה 6 חודשים וראיתי שצורת המלבן נפתחת בגלל ה Progressed moon, הצורה הזו במפה היא רק במהלך השנה. זה אולי יכול להסביר את ההרגשות הסוריאליסטיות שלי במהלך השנה.
בדקתי גם את המפה הנטאלית (מצורפת) ושם יש גם מלבנים כך שאני יכול להתחבר ל"סגור ומופנם". במפה הנטאלית זיהיתי גם kite בין מרס, הירח, כירון ומרקורי,

האם אפשר להסתכל על ה kite כיעוד מסויים? האם אפשר לומר שכירון כאן משחק תפקיד מרכזי גם במלבן וגם בkite ? אם כן איך ניתן להשתמש בכירון?

תודה מראש
UM

נסה לראות את כל התמונה

העפיפון בהחלט יכול לסמן עבורך נקודות פריצה ודלתות שאפשר לפתוח, הן מבחינת בתים והן מבחינת נקודות ספצפיות. לעומת זאת המלבנים מראים על תקופות של כינוס אנרגטי ופחות על מיקוד בנושא ספציפי. זה אומר שאתה עצמך יכול לבחור איך להשתמש במה, לפי המטרות שיש בקנה באותו הזמן.

um1111

New member
יאיר תודה, ברשותך שאלה נוספת

ב progressed chart שלי לעיל, האופק מופיע במעלה 29 בגדי, ויעבור עוד כמה חודשים לדלי, אני מבין שהתקופה הזו היא תקופת ביניים שבה קורים שינויים כהכנה לאופק דלי.
גם הprogressed moon נמצא במעלה 29 של מזל דגים, אני מבין שזו מעלה חשובה שמסמנת גם סיום של תקופה, אבל האם מסמנת יותר מזה? (להבנתי טלה הוא התחלה של הזודיאק)

תודה רבה

um

שינויים משמעותיים

גדי ודגים שייכים למזלות הפסיביים ודלי וטלה - לאקטיביים. מכאן שכל האטיטיוד שלך הולך להשתנות, גם כלפי החיים בכלל וגם כלפי מעבר לגישה אסרטיבית ויוזמת,ולא רק חווה ופסיבית.

יהיה מעניין.. ואקטיבי.

למעלה