צורב.....

AK nothing more

New member
צורב.....

שלום לחברי הפורום לאחרונה עלתה לי בעיה במחשב נייד מסוג קומפק Evo N1210v פנטיום 4 WIN XP PRO הבעיה היא בצורב בכל פעם שאני מנסה לצרוב הוא מראה לי על הודעת שגיאה ומפסיק את הצריבה (תוכנת נרו 6 והבעיה היתה לפני התוכנה) המחשב (והצרב) חדשים יחסית (שנתיים וקצת) והבעיה התגלתה לפני כארבעה חודשים כשניסיתי להתקין תוכנת צריבה חדשה שלא תאמה את המחשב את התוכנה הסרתי באותו היום שהתקנתי אותה ומאז בכל העלאה של המחשב הוא אומר לי device disabled ולא נותן לי זמן לפני העלמת ההודעה כדי לראות איך אני אמור לפתור את זה מאז היא החמירה עד למצב שבו אין באפשרותי לצרוב דיסקים בכלל ולא כמו קודם שלאחר כמה נסיונות זה הצליח אם מישהו מכיר את הבעיה אני אשמח לעזרה

Jan22

New member
ניסית לעדכן את הדרייברים של הצורב ?

כנס לאתר היצרן (של הצורב) ותוריד דרייברים עדכניים ;בדרך כלל דרייברים לא עדכניים הם הסיבה לתופעה מסוג זה . מה אתה מנסה לצרוב CDR/DVDR ? או שבשניהם הוא דופק דסקים ?

AK nothing more

New member
הצורב הוא גם כונן DVD אבל הוא לא

צורב DVD אז זה רק CDR אני אנסה את הדרייברים עכשיו

Ixion

New member
זה לא נראה לי בעיה של דרייברים

אלא שהתוכנה שהתקנת פעם פשוט עשתה לכונן שלך DISABLE. לך למנהל ההתקנים (קליק ימני על המחשב שלי > מאפיינים > חומרה > מנהל ההתקנים) וחפש שם את הכונן שלך. תעשה לו מאפיינים, ואז ENABLE או ROLL BACK DRIVER אם אתה צריך.

AK nothing more

New member
זו לא בעיה של דרייבר

כרגע עדכנתי אותו וזה עדיין לא עובד וגם הוא היה על אנייבל (עשיתי לו דיסאייבל ושוב אנייבל כדי להיות בטוח) ואין לו קבצים של רול בק עוד הצעות? אגב תודה לכל מי שעזר עד כה ויעזור מפה

AK nothing more

New member
השתלשלות אירועים

לאחר נסויי כושל נוסף למצוא את הפתרון מצאתי את ההודעה שבתמונה האתרים שניתנים בהודעה לא מועילים לי בכלום על סמך ההודעה יש למישהו רעיון?

AK nothing more

New member
עוד ניסיון אמר לי שהתקלה בעת הצריבה

היא Power Calibration error התוכנה היא נרו 6 מישהו יודע איך מטפלים בזה (לאור ההודעה הקודמת שלי עם מה שנאמר לי על היות המכשיר מנוטרל)?

Jan22

New member
כנס ..

על איזה מהירות אתה מנסה לצרוב ? על איזה דסקים ? אולי הדסקים דפוקים באיזה גירסה של NERO אתה צורב ? עוד דבר ,איזה תוכנת צריבה התקנת שהחלה את כל הפיאסקו הזה ?

AK nothing more

New member
אז ככה....

כל מהירות מ4 ועד 24 תוך מעבר על כל מהירות שהתוכנה מאפשרות התוכנה היא נרו 6 וזאת שהתחילה את הפיאסקו היתה easy cd creator 4.something שאותה התקנתי אחרי שזה לא צרב לי טוב כמה דיסקים לפניה הוא עוד צרב טוב אבל צולע מעט אז התקנתי אותה כי יש לי את הדיסק התקנה שלה (רצוי לציין שהנרו היא חוקית אבל הדיסק הוא של חבר שלי והאיזי היא מדיסק ישן שהיה לי)ואחריה הוא כבר לא צרב כלום חוץ מאיזה דיסק אחד או שניים ואחריהם הפיאסקו וההפסקה הכללית הדיסקים הם של סילבר ליין או סיטי דיסק משתי חבילות שונות של סילבר ליין ואחת של סיטידיסק שנקנו במרווחי זמן דיי ארוכים אחת מהשניה (אז זה לא הדיסקים)

Jan22

New member
תראה ,כמו שזה נראה כרגע

2 אופציות : הראשונה - הEASY CD שינה / סידר מחדש את ההגדרות של הצורב , ולכן לא מתבצעת צריבה ;מה לעשות - להסיר לגמרי את הצורב ,להתקין מחדש את הדרייברים ;אם אתה רוצה לוודא לגמרי - למחוק את הXP ולהתקין הכל מחדש (לא תומך בזה ,אבל זה הכי יסודי) . *אופציה שנייה - הצורב סיים את הקריירה.

AK nothing more

New member
את כל הWIN לא

כי כל המטרה בצריבה היא גיבויי של משהו לפני פרמוט (המחשב עובר בעלים בקרוב) יש מצב שאתה עוזר לי עם ההסרה והתקנה של הדרייברים (שאני לא מוצא ברשת ואין לי על דיסק)?

למעלה