צורבים

התרנגול

New member
צורבים

הכנסתי דיסק ריק כדי לצרוב עליו, ושניה לפני רגע הצריבה, הוא כותב לי להכניס דיסק שיש בו מספיק מקום... מישו יודע מה הולך פה? (רציתי לצרוב רק 50 ומשו דקות, לא יותר מדי...) תודה רבה, תרנגול

mr-j

New member
מה גודל הדיסק שהכנסת?

ומה גודל המידע שרצית לצרוב?

התרנגול

New member
זה היה...

דיסק של 650 MB, וניסיתי לצרוב עליו בערך 50 דקות. זה לא פעם ראשונה שהוא עושה לי את זה. יש לי תוכנה CD Creator 4. אם מישו פה יכול לעזור, אני אשמח מאוד
תרנגול

anat30g

New member
50 דקות...

50 דקות של מה???? 50 דקות איננו משקל של MB - אי אפשר להשוות 50 דקות ל-650MB... הניסיון שלי מלמד שלפעמים חומר מסויים (דיסק של מוזיקה) שוקל יותר מאשר גודל של דיסק רגיל צריבה.

התרנגול

New member
את צודקת, לא הזברתי טוב...

קיצרתי קצת... טוב, אז ככה- דיסק של 650 MB אמור להכיל באזור ה- 70 דקות מוזיקה. אני ניסיתי לצרוב עליו 50 דקות של מוזיקה (מוזיקה רגילה, לא משו מיוחד). אבל לא נראה לי שזו הבעיה, כי היא כבר חזרה לי כמה פעמים, בלי קשר לגודל הדיסק או כמה שאני מנסה לצרוב...

קישקשתא

New member
לא לא

אם בארזים דלקה שלהבת מה יגידו.... לא גם אתה עם נרו (שכמובן שילמת עבורה ממיטב כספך). למה אתם כל כך אוהבים אותה למה?

נירש

New member
Nero - לא רק לאזובי הקיר

ובכן, הרומן שלי עם נרו התחיל אחרי ש-easy cd creator התחיל לפשל (היו לו כל מיני באגים) - ואז המליצו לי לרכוש את Nero. אחרי רכישה מוצלחת גיליתי שהתוכנה הזאת היא ה-תוכנה לצריבה: אמינה, פשוטה, מדהימה... אין דבר שהיא לא מסוגלת לעשות. והיא לא מצועצעת כמו "תוכנות אחרות". והמבין יבין...

R750-Girl

New member
אין אין אין כמו NERO

EASY CD CREATOR ממש לא מתקרב. המון בעיות. ממליצה בחום גם כן.

למעלה