צוציק הוא ונדליסט!

צוציק הוא ונדליסט!

צוציק הפטגוניה נזק אבל אני לא יכול לכעוס עליו כי הוא חמודדד שבוע שעבר הוא הרס ריץ' רץ' לכל אורכו ורוחבו שלשום הוא פירק את הפאנל של הפלאפון אתמול הוא הוריד לי את כל הכפתורים מהחולצה והיום הלכתי שנייה לאכול ולעשן, כשחזרתי הוא היה על המיטה, על הלפ טופ שלי עם 4 מקשים מפורקים ולעוסים.

sivanpt

New member
גדול!

זה נורא מצחיק,כי גם אפי-הג'קו שלי הוא נזק לא קטן.. גם את המקלדת החדשה שלי הייתי חייבת להחליף כי האדון החליט להרוס אותה, אבל למרות הכל-אי אפשר לכעוס עליהם-נכון?

משחק לא מומלץ

הוא משחק ונהנה לפרק . רק מחלקים קטנים שעלולים להבלע ולהיות מסוכנים עבורו . אולי חסרים לו משחקים ? תנסה לבדוק איזה משחקים הוא אוהב וכך תוכל אולי לשנות את ההרגל.

שלום ד"ר בן יהודה../images/Emo13.gif

צוציק בערך בן 4 חודשים הקטע שהוא אוהב כל מה שאני מחזיק, ברגע שאני לא מחזיק משהו אין לו עניין בו. ואם הוא לועס משהו ואני מנסה להוציא לו את זה מהפה הוא ישר משמיע קול של בכי, לא תוקף או משהו, פשוט קול כאילו הוא בוכה. הוא גם הרבה בוכה כשהוא על הכלוב, ואם אני לא בא לקחת אותו אז הוא בא אלי ואו שהוא נרדם עלי או שהוא משחק לי בחולצה ורוצה שאני אגרד אותו. בשארית היום הוא משחק עם הקוואקר קטוע הרגל שלי. אני חושב שהוא מפונק מדי ואני משתדל לשנות את זה, הוא אצלי רק שבועיים, אבל מהרגע הראשון שהבאתי אותו הוא היה מםונק וכל הזמן רצה שאני אהיה איתו. המון המון תודה לך על הביקור בפורום והעזרה

contessa

New member
ביטי גם ונדליסטית

אבל אני אוהבת אותה עדיין
היא חתולית נורא, היא כל היום מתנקה, היא מתפנקת ומגרגרת, היא שורטת היא פרמה את הסלון (יותר משהכלב שלנו אי פעם עשה) וגם היא אכלה את העכבר... של המחשב
אבל היא רק קטנה ולא נושכת חזק אז היא לא יכולה לגרום להרבה הרס. היא כזאת חמודההה

למעלה