צופר

צופר

אני רוצה להחליף את הצופר שלי בגרנד דינק. אני חושב לקנות את הצופר מחו"ל (בגלל המחיר) מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה, כלומר איך אני ידע שזה יתאים בלי צורך לשנות את מערכת החשמל או משהו

בועז בר

New member
בגלל המחיר?../images/Emo12.gif

.-87 ש"ח עולים לך זוג צופרים אימתניים שעושים עבודה מעולה. אני התקנתי לבד ע"י משיכת כבל מהמצבר אל הפרונט, ומשם חיבור פיוז וממסר למפסק המקורי ואל הצופרים. יש מספיק מקום בחלל החזית לשניהם. אני בחרתי להתקין אותם בחוץ. חבר הפורום guardmen (מכונאי מומלץ ביותר) הציע בזמנו זוז צופרים דומה כולל התקנה בפחות מ-200 ש"ח

צופר וגם החוק בצידו!

לגבי הצופר אם אתה צריך צופר כמו בכלי שלך אז תלך למוסך של מטרו תשאל תקבל אינפורמציה על הדגם ותברר אם יש אותו בחול? אם אתה רוצה לשים צופר חדש מאלה שעושים המון רעש ויש הרבה ששמים אותם..זה אסור וזה בניגוד לחוק..אם יתפוס אותך שוטר אתה בצרות זה קנס עצום. אז תחשוב לפני שאתה שם צופר ותשים רק מה שצריך.. מקווה שעזרתי לך

רומיטומי את...

טועה אם הצופר הוא חשמלי,ובא בימקום הצופר הקודם אז קצת יותר חזק מהקודם אז אין בעיה,הבעיה מתחילה מאלה שמרכיבים צופרים חזקים כמו האויר של המשאיות ,שאז זה שינוי מיבנה צורה ,ואז בוחן מישטרתי אפילו יכול להוריד לך את הרכב\קטנוע מהכביש,לטסט חוזר לאחר תיקון הליקויים.

תודה ו...

תודה רבה לכלום, אבל אשמח לקבל תשובה לגבי מה צריך לדעת, זה משנה ה V זה חייב להיות 12V?

למעלה