צ'ופר לחופש-

• פותח הנושא yos9
  • פורסם בתאריך

yos9

New member
צ'ופר לחופש-

מישהו מכיר צ'ופר נחמד לכבוד פתיחת החופש? (יש משהו כזה של תעודה... מישהו יודע איך זה הולך?) תודה!

MORIYAE

New member
נצל"ש-קומונה לשי גבסו../images/Emo70.gif

כמו שאתם יודעים נפתחה לא מזמן קומונה חדשה לזמר המוכשר:שי גבסו http://communa.tapuz.co.il/gabsoooo <בשביל להיות אדומה בקומונה,אני צריכה לפרסם אותה..... אז הנה אני...> תכנסו,כי חשוב להעריך אמנים שעושים מוזיקה טובה.. -מוריה- <ליבנת,נעמה-תעזרו לי להפיץ:)....>

>תעודה>

"כשאני מקבל את התעודה אני מחייך ורץ.. מחייך כדיי שיחשבו שיש לי תעודה טובה רץ כדיי שלא יבקשו לראות אותה.."

בו. קיבלת תעודה?

גם אני וראשמי זה פחות או יותר מה שאתה עושה כשיש לך שני 40 בתעודה או שיצאתי קצת...

יש כל מיני..

"סבבה בים, סבבה בים, יושב כמו חרדון על החול החם..." ואז כותבים למטה תשם של החניך (או לחלופין.. מה שתרצה.) ומאחלים: חופש נעים, ושלא תישרף לנו...
ציוני החיים "ציון"-זה מספר מ-1 עד 100. "חיים"- זה הדקה שנשמתך ירדה אליך והדקה שהנשמה נלקחה ממך. "ציון"-יש לך 300 פעמים. "חיים"-יש לך רק פעם אחת. ציון זה רק ציון, ויהיו עוד הרבה כאלה בחיים, אבל החיים הם החיים ולא יהיו עוד כאלה, מיותרים...
(צ'ופר בצורת 6) ציון גבוה או נמוך, שש רגיל או שש הפוך. נעמיד דברים במקומם, ונזכור שעל זה לא עומד העולם! עדיין אפשר לשנות את הכל במאמץ קטן-או במאמץ גדול. ומה שבטוח-בטוח, כדי שישפר את מצב הרוח או סתם שיגדל ויגבר. מצורף בזה צ'ופר.. אז בלי בכי ודכדוך, קח בקלות ותן חיוך! איזה טוב זה לסדר מדי פעם את הצ'ופרים.. ככה יש לי את כל הנושא במרוכז.
תבחר מה שמתאים לך!

Mr Slider

New member
../images/Emo41.gif לטאגלן ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo41.gif

למעלה